EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scriitor australian, condamnat la moarte in China

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Jurnalul-National)
Scriitor australian, condamnat la moarte in China Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte de catre un tribunal din China. El a fost arestat in urma cu cinci ani fiind acuzat de spionaj. Pedeapsa nu se va aplica si peste doi ani ar putea fi transformata in inchisoare pe viata, a mai stabilit tribunalul. ...continuare.

Microbuz, implicat intr-un accident in judetul Satu Mare. Cinci persoane, duse la spital

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Jurnalul-National)
Microbuz, implicat intr-un accident in judetul Satu Mare. Cinci persoane, duse la spital Un microbuz in care se aflau cinci pasageri a fost implicat luni dimineata intr-un accident in localitatea Piscari, judetul Satu Mare. Cinci persoane au fost transportate la spital. ...continuare.

Jocheu mort, in timpul unei curse de cai din Anglia

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Jurnalul-National)
Jocheu mort, in timpul unei curse de cai din Anglia Un jocheu a murit, in timpul unei curse de cai din Anglia. Accidentul a avut loc duminica. Jocheul avea 25 de ani. ...continuare.

Accident pe Centura Capitalei. Unul dintre soferi era baut!

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Jurnalul-National)
Accident pe Centura Capitalei. Unul dintre soferi era baut! Un sofer in varsta de 58 de ani, victima unui accident care a avut loc luni pe Centura Capitalei, s-a dovedit a fi baut. Accidentul s-a produs dupa ce un sofer in varsta de 24 de ani a lovit vehiculul condus de cel de 58 de ani. ...continuare.

Horoscop zilnic marti, 6 februarie 2024. Cum influenteaza zodiile Mercur in Varsator?

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic marti, 6 februarie 2024. Cum influenteaza zodiile Mercur in Varsator? Horoscop zilnic marti, 6 februarie 2024. Racii sunt optimisti, Scorpionii pun familia pe primul loc, iar Varsatorii stralucesc ...continuare.

Portugalia a inregistrat un numar record de turisti straini in 2023

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Income-Magazine)
Portugalia a inregistrat un numar record de turisti straini in 2023 Portugalia a atras anul trecut un numar record de turisti straini, peste 18 milioane, arata datele publicate de Institutul National de Statistica (INE), in conditiile in care Organizatia Mondiale a Turismului (UNWTO) se asteapta ca in acest an turismul mondial sa se redreseze complet in urma pandemiei, transmit DPA si Reuters. In 2023, numarul vizitatorilor […] ...continuare.

NVIDIA a inregistrat in ianuarie o crestere record a valorii sale de piata, sustinuta de optimismul legate de AI si de previziunile pozitive ale analistilor

publicat 2024-02-05 11:46:15 (Income-Magazine)
NVIDIA a inregistrat in ianuarie o crestere record a valorii sale de piata, sustinuta de optimismul legate de AI si de previziunile pozitive ale analistilor NVIDIA a inregistrat in ianuarie o crestere record a valorii sale de piata, cel mai mare avans lunar de pana acum, determinata de un optimism sporit in ceea ce priveste inteligenta artificiala (AI), previziunile pozitive ale analistilor si anuntul companiei privind ofertele extinse de AI, transmite Reuters. Cel mai valoros producator de cipuri din lume […] ...continuare.

Lance Armstrong, "geniul" dopajului, dezvaluie secretul ca un atlet sa NU testeze pozitiv: "E un fel de matematica, se intampla in orice sport de anduranta"

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Lance Armstrong, geniul dopajului, dezvaluie secretul ca un atlet sa NU testeze pozitiv: E un fel de matematica, se intampla in orice sport de anduranta Americanul Lance Armstrong, fostul ciclist care a castigat 7 Tururi ale Frantei - pierdute integral din cauza dopajului sistematic dovedit de agentia americana antidoping -, a explicat cum a reusit sa dribleze controalele antidoping toata cariera. "Am fost testat de 500 de ori in cariera si niciun rezultat nu a fost pozitiv". Asta a fost apararea lui Lance Armstrong pentru toata cariera. ... ...continuare.

Ce a vrut sa spuna? Griezmann, postare enigmatica dupa ce Atletico a incurcat-o pe Real Madrid

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a vrut sa spuna? Griezmann, postare enigmatica dupa ce Atletico a incurcat-o pe Real Madrid Imediat dupa Real Madrid - Atletico 1-1, Antoine Griezmann (32 de ani), cel mai important jucator rojiblanco, a publicat o postare enigmatica pe X, fostul Twitter.Real Madrid avea sansa de a se distanta la 4 puncte de Girona, principala ei urmaritoare, dar nu a reusit sa o invinga pe Atletico in etapa 23 din La Liga.A fost 1-1, dupa ce Brahim Diaz a deschis scorul pentru los blancos (minutul 20), iar Marcos Llorente a egalat in prelungiri, '90+3. ... ...continuare.

Meciul FCSB - Farul inchide etapa a 24-a. Duel intre echipele care au luptat pentru titlu sezonul trecut

publicat 2024-02-05 11:46:14 (Gazeta-Sporturilor)
Meciul FCSB - Farul inchide etapa a 24-a. Duel intre echipele care au luptat pentru titlu sezonul trecut Luni seara, de la ora 20:00, Arena Nationala gazduieste duelul dintre FCSB si Farul Constanta, cele doua echipe care au luptat pentru titlul de campioana in fotbalul romanesc sezonul trecut. De aceasta data FCSB se afla in postura liderului, cu un avans important in perspectiva luptei pentru titlu, in timp ce Farul trage din greu pentru a prinde un loc in playoff la finalul sezonului regular din prima liga. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.