EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lantul de clinici Centrokinetic, fondat de medicul Bogdan Andrei, a preluat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide a patra clinica din Bucuresti

publicat 2024-01-15 12:45:23 (Ziarul-Financiar)
Lantul  de clinici Centrokinetic, fondat de medicul Bogdan Andrei, a preluat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide a patra clinica din Bucuresti Autor: Roxana Rosu Lantul de clinici Centrokinet, fondat de medicul Bogdan Andrei si la care fondul de investitii Agista are un pachet de 30%, a achizitionat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide o clinica noua in zona Distor din Capitala, ajungand la o retea de sapte clinici. ...continuare.

A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori de volei ai Romaniei

publicat 2024-01-15 12:45:17 (ProTV)
A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori de volei ai Romaniei Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori de volei din istoria României, a murit din viata la 71 de ani, a anuntat Federatia Româna de Volei. ...continuare.

Prima mare surpriza la Australian Open in turneul feminin

publicat 2024-01-15 12:45:16 (OnlineSport)
Prima mare surpriza la Australian Open in turneul feminin Campioana din 2023 de la Wimbledon a parasit competitia învinsa categoric. ...continuare.

Gerul puternic din ianuarie nu a afectat culturile de iarna din Ucraina

publicat 2024-01-15 12:45:15 (Mediafax)
Gerul puternic din ianuarie nu a afectat culturile de iarna din Ucraina Graul de iarna a reprezentat, din punct de vedere istoric, aproximativ 95% din tot graul cultivat in Ucraina, dar randamentul depinde in mare masura de conditiile meteorologice favorabile din toamna pana la sfarsitul primaverii, analiza APK-Inform, care citeaza oameni de stiinta guvernamentali. ...continuare.

Petreceri cat mai des, cele mai plictisitoare conversatii - motto-ul celor mai influenti oameni

publicat 2024-01-15 12:45:15 (Mediafax)
Petreceri cat mai des, cele mai plictisitoare conversatii - motto-ul celor mai influenti oameni Forumul Economic Mondial anual aduce laolalta brokerii de putere ai planetei pentru intalniri de dimineata pana la miezul noptii, la o cafea, cocktailuri si fondue. Pentru miile de directori executivi, miliardari, intelectuali si lideri mondiali care se aduna la Davos, cadrul este de neegalat in ceea ce priveste potentialul sau de a crea relatii, de a incheia acorduri si de a impartatsi idei marete pentru anul urmator, scrie Wall Street Journal, citat de Business Magazin. ...continuare.

Ciolacu, dupa discutiile cu ministrii despre protestul transportatorilor si fermierilor: Evaziunea fiscala, o linie rosie peste care nu trecem

publicat 2024-01-15 12:45:13 (Libertatea)
Ciolacu, dupa discutiile cu ministrii despre protestul transportatorilor si fermierilor: Evaziunea fiscala, o linie rosie peste care nu trecem Premierul Marcel Ciolacu le-a spus ministrilor, in sedinta care a avut loc luni dimineata, 15 ianuarie, la Palatul Victoria, ca „negociem in continuare cu buna-credinta cu protestatarii”, dar exista si o linie rosie. Seful Executivului a avut o intalnire de lucru cu ministrul de interne Catalin Predoiu, cu ministrul transporturilor Sorin Grindeanu, cu ministrul agriculturii […] ...continuare.

Papa Francisc apara decizia istorica de autorizare a binecuvantarilor pentru cuplurile de acelasi sex, spunand ca este prost inteleasa

publicat 2024-01-15 12:45:13 (Libertatea)
Papa Francisc apara decizia istorica de autorizare a binecuvantarilor pentru cuplurile de acelasi sex, spunand ca este prost inteleasa Papa Francisc a aparat duminica, 14 ianuarie, decizia istorica ce aproba binecuvantarile pentru cuplurile de acelasi sex, sugerand ca cei din Biserica Catolica care se impotrivesc acesteia au ajuns la „concluzii urate” pentru ca nu o inteleg, informeaza Reuters. Intr-un interviu televizat, Francisc a facut primele sale comentarii publice dupa ce declaratia din 18 decembrie […] ...continuare.

Claudia Patrascanu, accident vestimentar: "Sper ca n-ati vazut nimic". Artista s-a rusinat cand si-a dat seama de gafa

publicat 2024-01-15 12:45:13 (Libertatea)
Claudia Patrascanu, accident vestimentar: Sper ca n-ati vazut nimic. Artista s-a rusinat cand si-a dat seama de gafa Claudia Patrascanu a avut un mic accident vestimentar, iar cand si-a dat seama de cele intamplate s-a rusinat. Artista se pregatea sa mearga la tribunal cand a observat ca i-a jucat feste camasa. Claudia Patrascanu a publicat pe retelele de socializare un filmulet in care le povestea fanilor sai cum decurge ziua sa. Cantareata se […] ...continuare.

AI va afecta 40% din locurile de munca la nivel mondial, mai ales in economiile avansate

publicat 2024-01-15 12:45:13 (Jurnalul-National)
AI va afecta 40% din locurile de munca la nivel mondial, mai ales in economiile avansate Inteligenta artificiala (AI) va afecta aproximativ 40% din locurile de munca la nivel mondial, spune sefa FMI, Kristalina Georgieva. Economiile avansate vor fi mai afectate decat cele in curs de dezvoltare. "In cele mai multe scenarii, AI va inrautati probabil inegalitatea globala". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.