EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un roman scrie istorie la premiile Grammy 2024. A castigat de cinci ori "Albumul anului"

publicat 2024-02-05 21:45:05 (Antena3)
Un roman scrie istorie la premiile Grammy 2024. A castigat de cinci ori Albumul anului Serban Ghenea, in varsta de 54 de ani, a fost premiat cu un nou trofeu Grammy, in calitate de inginer de sunet-mixaj la albumul "Midnights" al cantaretei americane Taylor Swift. ...continuare.

Un fost primar din Mehedinti a fost prins la furat de ciocolata | "Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar"

publicat 2024-02-05 21:45:05 (Antena3)
Un fost primar din Mehedinti a fost prins la furat de ciocolata | Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar Fost primar din Mehedinti, prins la furat de ciocolata. "Credeti ca nu aveam bani sa le cumpar? Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar", a declarat Ion Cioara. ...continuare.

Power Couple Romania - La bine si la greu, 5 februarie 2024. Concurentii au intampinat dificultati inca de la prima provocare

publicat 2024-02-05 21:45:04 (Antena-1)
Power Couple Romania - La bine si la greu, 5 februarie 2024. Concurentii au intampinat dificultati inca de la prima provocare Marea premiera Power Couple Romania - La bine si la greu a avut loc in aceasta seara de la ora 20:30 pe Antena 1 si AntenaPlay. Concurentii au avut parte de prima provocare care le-a cam dat batai de cap. Iata de ce "surpriza" a avut parte cuplul mai putin norocos in aceasta seara. ...continuare.

Bucurestenii nu-i vor la Primaria Capitalei nici pe Gabriela Firea, nici pe Nicusor Dan. Ce spun datele ultimului sondaj

publicat 2024-02-05 21:45:01 (Adevarul)
Bucurestenii nu-i vor la Primaria Capitalei nici pe Gabriela Firea, nici pe Nicusor Dan. Ce spun datele ultimului sondaj PNL Bucuresti a comandat un sondaj de opinie cu scopul de a evalua preferintele electoratului din capitala tarii in perspectiva alegerilor din acest an. ...continuare.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer

publicat 2024-02-05 21:30:10 (Puterea)
Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer, a anuntat, luni seara, Palatul Buckingham, transmite presa britanica. Nu a fost precizat despre ce tip de cancer sufera monarhul, dar, potrivit comunicatului Palatului, regele deja a inceput "tratamentele regulate", chiar de luni. Casa Regala a mai indicat ca nu este vorba despre […]The post Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, diagnosticat cu cancer appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ASF propune o lege pentru a consolidarea pietei de capital din Romania

publicat 2024-02-05 21:30:10 (Puterea)
ASF propune o lege pentru a consolidarea pietei de capital din Romania ASF doreste modificarea si completarea legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a participat luni, 5 februarie 2024,  la o dezbatere publica ce a avut ca subiect proiectul legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, proiect […]The post ASF propune o lege pentru a consolidarea pietei de capital din Romania appeared... ...continuare.

Soferita, ofiter anticoruptie retinuta de politisti. A fost prinsa conducand repetat cu permisul suspendat

publicat 2024-02-05 21:30:10 (ProTV)
Soferita, ofiter anticoruptie retinuta de politisti. A fost prinsa conducand repetat cu permisul suspendat O soferita, ofiter anticoruptie a fost retinuta de politisti, dupa ce a fost prinsa de mai multe ori conducând cu permisul suspendat. ...continuare.

Miss Japonia, o tanara nascuta in Ucraina, a renuntat la titlu, dupa ce presa a dezvaluit aventura ei cu un barbat casatorit: "I-am tradat pe cei care m-au sustinut"

publicat 2024-02-05 21:30:08 (Libertatea)
Miss Japonia, o tanara nascuta in Ucraina, a renuntat la titlu, dupa ce presa a dezvaluit aventura ei cu un barbat casatorit: I-am tradat pe cei care m-au sustinut Karolina Shiino, tanara de 26 de de origine ucraineana cu cetatenie japoneza care a castigat concursul de frumusete Miss Japonia 2024, a renuntat la titlu, au anuntat luni, 5 ianuarie, organizatorii. Shiino a cedat coroana dupa un reportaj al unui saptamanal care a relatat despre relatia ei cu un barbat casatorit, informeaza agentia Kyodo, preluata […] ...continuare.

Regele Charles al III-lea, fotografiat cu o zi inainte de anuntul privind diagnosticul de cancer: Monarhul se intoarce de la biserica, alaturi de regina | VIDEO

publicat 2024-02-05 21:30:08 (Libertatea)
Regele Charles al III-lea, fotografiat cu o zi inainte de anuntul privind diagnosticul de cancer: Monarhul se intoarce de la biserica, alaturi de regina | VIDEO Duminica dimineata, Regele Charles al III-lea a participat la o sluja religioasa alaturi de Regina Camilla, in Sandringham, Norfolk – aceasta fiind atat prima sa aparitie publica dupa ce a fost externat din spital, in urma operatiei de prostata, cat si ultima inainte ca Palatul Buckingham sa anunte ca monarhul britanic a fost diagnosticat cu […] ...continuare.

Tentativa de frauda financiara tip deepfake care foloseste imaginea guvernatorului BNR

publicat 2024-02-05 21:30:07 (Jurnalul-National)
Tentativa de frauda financiara tip deepfake care foloseste imaginea guvernatorului BNR Pe mai multe platforme si retele de socializare au aparut, in ultima perioada, postari tip deepfake care il implica pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, prin care oamenii sunt indemnati sa faca investitii financiare, avertizeaza, luni, BNR. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.