EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Batrana de 91 de ani din Olt, ucisa in bataie de propriul fiu. Ce a facut individul dupa ce a ascuns cateva zile crima

publicat 2024-01-17 17:30:15 (ProTV)
Batrana de 91 de ani din Olt, ucisa in bataie de propriul fiu. Ce a facut individul dupa ce a ascuns cateva zile crima Un individ din Olt si-a ucis în bataie mama - o batrâna de 91 de ani - apoi, timp de câteva zile, a încercat sa ascunda crima. În final, dupa ce a inventat o poveste, potrivit careia asa ar fi gasit-o pe femeie, a anuntat decesul la primarie.   ...continuare.

Inca o favorita a parasit Australian Open in turul doi

publicat 2024-01-17 17:30:14 (OnlineSport)
Inca o favorita a parasit Australian Open in turul doi Maria Sakkari din Grecia, cap de serie numarul 8, a fost eliminata în turul secund de o jucatoare clasata la limita topului 100 mondial. Ziua surprizelor în competitia feminina de la Australian Open. O rusoaica de 16 ani face senzatie la Antipozi   ...continuare.

Catalog ADN pentru caini. Cei care nu curata mizeria lasata de patrupede, usor de gasit si amendat

publicat 2024-01-17 17:30:14 (Mediafax)
Catalog ADN pentru caini. Cei care nu curata mizeria lasata de patrupede, usor de gasit si amendat Odata ce o baza de date de inregistrare a ADN-ului cainilor va fi functionala, agentii de curatenie stradala si lucratori din domeniul sanitar vor putea sa colecteze mostre din excrementele neindepartate de pe strazi de proprietarii cainilor si sa le faca teste de laborator. Dupa care vor putea da de urma proprietarilor, care vor fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 50 si 500 de euro. ...continuare.

Arantxa Sanchez Vicario, condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare. Infractiunea comisa de fosta jucatoare spaniola

publicat 2024-01-17 17:30:13 (Libertatea)
Arantxa Sanchez Vicario, condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare. Infractiunea comisa de fosta jucatoare spaniola Arantxa Sanchez Vicario, fostul ei sot, Josep Santacana si alte trei persoane au primit condamnari din partea tribunalului penal spaniol pentru frauda, dupa ce au ascuns active in scopul evitarii platii unei datorii de 7,6 milioane de euro catre Banque de Luxembourg, inclusiv dobanzile, relateaza Reuters, citata de News.ro. In sentinta, un tribunal din Barcelona […] ...continuare.

Istanbul Vita desemnata cea mai buna clinica de transplant de par la European Awards 2023

publicat 2024-01-17 17:30:12 (Jurnalul-National)
Istanbul Vita desemnata cea mai buna clinica de transplant de par la European Awards 2023 Da, ati auzit bine! In cadrul recentei ceremonii prestigioase European Awards desfasurata in stralucitorul oras al Parisului, Istanbul Vita a fost desemnata "Cea Mai Buna Clinica de Transplant de Par din Europa". Acest recunoastere nu este doar o realizare obisnuita; este o dovada a angajamentului neclintit al Istanbul Vita fata de excelenta si inovatie in domeniul esteticii parului. ...continuare.

Un camion incarcat cu negru de fum s-a rasturnat pe DN 1, in Alba

publicat 2024-01-17 17:30:12 (Jurnalul-National)
Un camion incarcat cu negru de fum s-a rasturnat pe DN 1, in Alba Un camion incarcat cu negru de fum s-a rasturnat, miercuri, pe DN 1, in localitatea Decea, judetul Alba. Circulatia rutiera se desfasoara ingreuna si sunt scurgeri de combustibil pe drum. ...continuare.

Fara roman titular, Gaziantep a trecut de o divizionara secunda cu gol in '90+6!

publicat 2024-01-17 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Fara roman titular, Gaziantep a trecut de o divizionara secunda cu gol in '90+6! Gaziantep, echipa antrenata de Marius Sumudica (52 de ani), a invins-o cu 1-0 pe Bodrumspor, locul 4 in liga a doua a Turciei, si s-a calificat astfel in optimile de finala ale Cupei Turciei.Fara victorie in ultimele 3 runde de campionat, Gaziantep a evoluat astazi in Cupa Turciei, contra divizionarei secunde Bodrumspor, in faza "16-imilor" de finala. ... ...continuare.

I s-a indeplinit visul lui Ionut Dolanescu! S-a mutat in casa unde celebrul Ion Dolanescu dadea petreceri memorabile

publicat 2024-01-17 17:30:04 (Click)
I s-a indeplinit visul lui Ionut Dolanescu! S-a mutat in casa unde celebrul Ion Dolanescu dadea petreceri memorabile Ionut Dolanescu (51 de ani) nu isi mai incape in piele de fericire! ...continuare.

Cine a fost "Cenusareasa din Vrancea", cantareata de muzica indiana din Romania care a murit in singuratate si saracie

publicat 2024-01-17 17:30:04 (Click)
Cine a fost Cenusareasa din Vrancea, cantareata de muzica indiana din Romania care a murit in singuratate si saracie I se spunea "Cenusareasa din Vrancea", insa numele ei real era Maria Amarghioalei, iar pseudonimul pe care si-l alesese, Naarghita, inseamna in limba hindi "Cantec pentru cei luminati". A fost extrem de populara in perioada ei de afirmare, reusind sa o impresioneze chiar pe Indira Ghandi, primul min ...continuare.

Kate Middleton, operata de urgenta! Ce s-a intamplat cu Printesa de Wales: "Trebuie sa isi amane viitoarele angajamente"

publicat 2024-01-17 17:30:04 (Click)
Kate Middleton, operata de urgenta! Ce s-a intamplat cu Printesa de Wales: Trebuie sa isi amane viitoarele angajamente Palatul Kensington a anuntat ca printesa Kate Middleton va sta internata aproape doua saptamani pana la recuperare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.