EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vranceanul protestatar de 83 de ani: "Noi nu vrem sa dam guvernul jos, ci sa muncim pamantul"

publicat 2024-01-22 22:30:04 (Antena3)
Vranceanul protestatar de 83 de ani: Noi nu vrem sa dam guvernul jos, ci sa muncim pamantul Constantin Craciun, zis "Taranul sarac din Vrancea", este o figura aparte printre agricultori. Vranceanul de 83 de ani, imbracat in ie si opinci, a venit la Bucuresti pentru a le aduce mancare protestatarilor. Acesta a vorbit luni seara, la Antena 3 CNN, despre conditiile fermierilor pentru a incheia protestele. ...continuare.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a fost la un pas de o tragedie. Ce a patit pe plaja

publicat 2024-01-22 22:30:03 (Antena-1)
Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a fost la un pas de o tragedie. Ce a patit pe plaja In editia 7 a emisiunii Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, Rikito Watanabe a fost la un pas de o tragedie. Initial toti au crezut ca glumeste, dar apoi ceva neasteptat s-a intamplat. ...continuare.

Cum se calculeaza vechimea in munca si cum se compenseaza perioadele de necontributivitate asimilate

publicat 2024-01-22 22:30:02 (Adevarul)
Cum se calculeaza vechimea in munca si cum se compenseaza perioadele de necontributivitate asimilate Noua lege a pensiilor, care prevede recalcularea tuturor pensiilor aflate in plata incepand cu 1 septembrie, ia in considerare la stabilirea vechimii in munca trei aspecte, extrem de importante. ...continuare.

Cinci ani de inchisoare pentru Elena Faur de la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”

publicat 2024-01-22 22:15:15 (Puterea)
Cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu pentru Elena Faur, fosta sefa a Serviciului Achizitii din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”. Decizia a fost data, luni, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar in care Faur a fost acuzata ca a acordat preferential unor firme contracte pentru achizitii de produse, […]The post Cinci ani de inchisoare pentru Elena Faur de la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru... ...continuare.

Patru oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Bulevardul Dimitrie Pompeiu

publicat 2024-01-22 22:15:15 (Puterea)
Patru oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru  Bulevardul Dimitrie Pompeiu Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, luni, ca mai multe companii au depus oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate in vederea largirii Bulevardului Dimitrie Pompeiu la doua benzi pe sens. Nicusor Dan spune ca este vorba de 4 oferte depuse. Castigatorul urmeaza sa fie desemnat in cel mai scurt timp, primul pasul fiind evaluarea ofertelor, […]The post Patru oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Bulevardul Dimitrie Pompeiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cutremur de magnitudine 7,0 zguduie granita dintre China si Kargazstan, resimtit si in India si Pakistan

publicat 2024-01-22 22:15:15 (Puterea)
Cutremur de magnitudine 7,0 zguduie granita dintre China si Kargazstan, resimtit si in India si Pakistan Un cutremur devastator cu magnitudinea 7,0 a lovit zona de frontiera dintre China si Kargazstan la ora 20:09, potrivit informatiilor furnizate de Institutul American de Geofizica (USGS), citat de agentia AFP. Seismul a avut loc la o adancime de doar 13 kilometri, amplificandu-i impactul si provocand temeri cu privire la pagubele si pierderile de vieti […]The post Cutremur de magnitudine 7,0 zguduie granita dintre China si Kargazstan, resimtit si in India si Pakistan appeared first on... ...continuare.

FMI isi trimite expertii la Bucuresti

publicat 2024-01-22 22:15:15 (Puterea)
La aproximativ patru luni de la precedenta vizita, este anuntata la Bucuresti o noua misiune a Fondului Monetar International (FMI), condusa de Jan Kees Martijn. Aceasta urmeaza "sa analizeze recentele evolutii economice si financiare si sa realizeze o actualizare a perspectivelor macroeconomice”. Misiunea FMI va avea loc in perioada 29 ianuarie – 1 februarie, dupa cum […]The post FMI isi trimite expertii la Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Momentul in care CEO-ul unei companii cade de la 5 metri inaltime, in fata a 700 de angajati. Se afla intr-o cusca | VIDEO

publicat 2024-01-22 22:15:15 (ProTV)
Momentul in care CEO-ul unei companii cade de la 5 metri inaltime, in fata a 700 de angajati. Se afla intr-o cusca | VIDEO Directorul general al Vistex, Sanjay Shah, a murit într-un incident tragic petrecut pe scena în fata a 700 de angajati. ...continuare.

FCSB - UTA 4-0. Echipa lui Gigi Becali se distanteaza la 11 puncte in fruntea clasamentului

publicat 2024-01-22 22:15:14 (OnlineSport)
FCSB - UTA 4-0. Echipa lui Gigi Becali se distanteaza la 11 puncte in fruntea clasamentului Restart lansat de campionat pentru FCSB, liderul din Liga 1, care a învins de o maniera categorica pe UTA Arad, cu 4-0, în ultimul meci al etapei a 22-a. Asa am trait FCSB - UTA ...continuare.

Discutie Biden-Sunak despre situatia din Marea Rosie

publicat 2024-01-22 22:15:14 (Mediafax)
Discutie Biden-Sunak despre situatia din Marea Rosie "Au vorbit despre ceea ce se intampla in Marea Rosie si despre necesitatea unei abordari multilaterale internationale continue pentru a perturba si degrada capacitatile Houthi", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.