EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lavrov respinge sugestiile "absurde" ca Rusia ar putea invada alte natiuni. "Noi am anuntat obiectivele in mod deschis"

publicat 2024-01-30 17:15:39 (ProTV)
Lavrov respinge sugestiile absurde ca Rusia ar putea invada alte natiuni. Noi am anuntat obiectivele in mod deschis Ministrul de externe al Rusiei a spus ca este „absurd” ca cineva sugereaza ca Rusia ar putea invada alte natiuni dupa Ucraina, potrivit unui raport al presei de stat, scrie Sky News. ...continuare.

"Cicatricile sunt horror". Marturiile victimelor esteticianului din Constanta acuzat ca le-a mutilat

publicat 2024-01-30 17:15:39 (ProTV)
Cicatricile sunt horror. Marturiile victimelor esteticianului din Constanta acuzat ca le-a mutilat Un cunoscut chirurg estetician este cercetat de procurorii din Constanta si a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa acuzatii grave. ...continuare.

"Turistii mai merg si pe unde nu ar trebui". Filmul tragediei din Muntii Tarcu, unde un olandez a murit surprins de avalansa

publicat 2024-01-30 17:15:39 (ProTV)
Turistii mai merg si pe unde nu ar trebui. Filmul tragediei din Muntii Tarcu, unde un olandez a murit surprins de avalansa Apar detalii noi în cazul teribilului accident petrecut luni în Muntii Tarcu, când un olandez a murit în timpul unei avalanse. ...continuare.

Selectionerul Irakului aproape sa fie luat la bataie de jurnalisti dupa eliminarea de la Cupa Asiei

publicat 2024-01-30 17:15:38 (OnlineSport)
Selectionerul Irakului aproape sa fie luat la bataie de jurnalisti dupa eliminarea de la Cupa Asiei ”Leii din Mesopotamia” au ajuns în optimile de finala la Cupa Asiei dupa trei victorii la rând si ambitiile erau mari printre fanii irakieni. Iordania produce surpriza în optimile Cupei Asiei. A eliminat echipa care a învins Japonia în faza grupelor   ...continuare.

Viitorul artelor performative, la legatura dintre dans si tehnologie, explorat intr-un Dance Hack in Finlanda, Ungaria si Romania

publicat 2024-01-30 17:15:35 (Jurnalul-National)
Viitorul artelor performative, la legatura dintre dans si tehnologie, explorat intr-un Dance Hack in Finlanda, Ungaria si Romania Propunand un concept transdisciplinar si avand misiunea de a lucra colectiv la idei noi, Oulu Dance Hack 2024 va avea loc intre 27 si 31 mai 2024 in Oulu, in nordul Finlandei. Facand parte dintr-un proiect mai amplu realizat de TaikaBox (Finlanda) in parteneriat cu Central Europe Dance Theatre (Ungaria) si Developing Art (Romania), Dance Hack-ul din Finlanda va fi urmat de evenimente similare la Budapesta, in noiembrie 2024, si Bucuresti, in aprilie 2025. ...continuare.

Comertul online in Romania reprezinta 14% din totalul pietei. Zona de eCommerce va atinge 7,3 miliarde de euro in 2024

publicat 2024-01-30 17:15:35 (Income-Magazine)
Comertul online in Romania reprezinta 14% din totalul pietei. Zona de eCommerce va atinge 7,3 miliarde de euro in 2024 Un roman din doi a efectuat o achizitie online in 2023, ponderea acestui tip de comert in valoarea totala a comertului din Romania fiind de 14%, conform datelor Statista, citate intr-un raport intocmit de o platforma specializata in eCommerce. La finele anului trecut, numarul romanilor care au facut achizitii din mediul online a ajuns la […] ...continuare.

Brambureala totala la clubul din Superliga » Nici fotbalistii nu mai inteleg unde joaca

publicat 2024-01-30 17:15:34 (Gazeta-Sporturilor)
Brambureala totala la clubul din Superliga » Nici fotbalistii nu mai inteleg unde joaca De cand a venit antrenor principal la UTA, din luna aprilie a anului trecut, Mircea Rednic se afla intr-o permanenta cautare # Tehnicianul in varsta de 61 de ani nu a reusit in acest rastimp sa alcatuiasca un prim unsprezece stabil # Dincolo de multimea de jucatori adusi pe parcursul mandatului sau la Arad, 22 pana acum, dupa ce a remaniat lotul echipei din temelii, "Puriul" i-a tot rotit, a schimbat abordari si sisteme de joc, fara a cristaliza un nucleu de ... ...continuare.

Pep Guardiola intelege decizia lui Xavi, care va pleca de la Barcelona: "Este de o mie de ori mai greu acolo"

publicat 2024-01-30 17:15:34 (Gazeta-Sporturilor)
Pep Guardiola intelege decizia lui Xavi, care va pleca de la Barcelona: Este de o mie de ori mai greu acolo Pep Guardiola (53 de ani) a sustinut astazi conferinta de presa premergatoare partidei lui City cu Burnley, din etapa 22 a Premier League si a fost intrebat, inevitabil, de situatia lui Xavi (44 de ani), antrenorul Barcelonei, care si-a anuntat plecarea la finalul sezonului dupa esecul din campionat cu Villarreal.Guardiola, antrenorul care a scris istorie la Barcelona, este in asentimentul lui Xavi, fostul sau elev. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.