EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Johnny Depp, Michael Jordan si Bugs Bunny fac duminicile de poveste in luna februarie, la tv

publicat 2024-01-20 09:45:02 (Adevarul)
Johnny Depp, Michael Jordan si Bugs Bunny fac duminicile de poveste in luna februarie, la tv Filmele de basm, povesti fantastice live action si animate, ecranizari si povesti originale, toate se intalnesc, duminica la tv, in luna februarie ...continuare.

Mititelu, patron insomniac de Romania: postare la 4 dimineata dupa Rapid - Craiova

publicat 2024-01-20 09:45:02 (Adevarul)
Mititelu, patron insomniac de Romania: postare la 4 dimineata dupa Rapid - Craiova Conducatorii din fotbalul nostru surprind, saptamana de saptamana. ...continuare.

Reuters: 'Dronele israeliene ataca spitalul din sudul Gazei'

publicat 2024-01-20 09:30:02 (Bursa)
Reuters: 'Dronele israeliene ataca spitalul din sudul Gazei' Semiluna Rosie Palestiniana a acuzat Israelul ca a tras vineri intr-un spital din Khan Younis, deoarece un progres major in principalul oras din sudul Fasiei Gaza a amenintat putinele unitati de sanatate inca deschise. ...continuare.

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Stratul de zapada va ajunge pana la 17 centimetri

publicat 2024-01-20 09:30:02 (Antena3)
ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Stratul de zapada va ajunge pana la 17 centimetri Stratul de zadapa va ajunge la 17 centimetri in Bucuresti, potrivit prognozei speciale emise de Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Dinamo, de neoprit: al cincilea transfer facut cu cateva ore inainte de primul meci oficial din 2024

publicat 2024-01-20 09:30:01 (Adevarul)
Dinamo, de neoprit: al cincilea transfer facut cu cateva ore inainte de primul meci oficial din 2024 Formatia din Stefan cel Mare va juca, diseara, la Ploiesti. ...continuare.

Ce nu trebuie sa le lipseasca soferilor pe vreme de viscol si ninsoare. Recomandarile Brigazii Rutiere

publicat 2024-01-20 09:30:01 (Adevarul)
Ce nu trebuie sa le lipseasca soferilor pe vreme de viscol si ninsoare. Recomandarile Brigazii Rutiere Cu vremea capricioasa si conditii meteo nefavorabile ce caracterizeaza aceasta perioada, Brigada Rutiera vine in sprijinul soferilor cu recomandari esentiale pentru a asigura siguranta pe sosele si pentru a preveni accidentele. ...continuare.

Drama unui dublu campion mondial: Ilie Hosu, nevoit sa munceasca la 70 de ani in tara pensiilor speciale

publicat 2024-01-20 09:30:01 (Adevarul)
Drama unui dublu campion mondial: Ilie Hosu, nevoit sa munceasca la 70 de ani in tara pensiilor speciale Un caz revoltator a fost adus in atentia publicului de Agerpres.. ...continuare.

Presa: ' AIEA anunta ca din nou sunt mine in jurul centralei nucleare de la Zaporojie'

publicat 2024-01-20 09:15:02 (Bursa)
Presa: ' AIEA anunta ca din nou sunt mine in jurul centralei nucleare de la Zaporojie' Noi mine au fost plasate in jurul centralei nucleare ucrainene de la Zaporojie, a anuntat, vineri seara, Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA). ...continuare.

Tramvaie deraiate si circulatie ingreunata in Bucuresti, din cauza ninsorii. Autoritatile nu au deszapezit strazile | Rares Hopinca: "Utilajele vor interveni dupa ce ninsoarea se opreste"

publicat 2024-01-20 09:15:02 (Antena3)
Tramvaie deraiate si circulatie ingreunata in Bucuresti, din cauza ninsorii. Autoritatile nu au deszapezit strazile | Rares Hopinca: Utilajele vor interveni dupa ce ninsoarea se opreste Un viscol a adus ninsori in Bucuresti, acoperind carosabilul cu un strat de zapada. Traficul se desfasoara cu dificultate, deoarece arterele principale si secundare nu au fost inca deszapezite de utilaje. ...continuare.

S-a reluat traficul in Vama Siret, dupa o saptamana de proteste ale transportatorilor. "I-au luat ca din oala, pe-nserat!! Un fluviu de jandarmi si politisti"

publicat 2024-01-20 09:15:01 (Adevarul)
S-a reluat traficul in Vama Siret, dupa o saptamana de proteste ale transportatorilor. I-au luat ca din oala, pe-nserat!! Un fluviu de jandarmi si politisti Jandarmeria Romana a anuntat sambata dimineata ca traficul in Vama Siret a fost reluat, dupa mai multe zile de blocaj, Un numar mare de camioane asteapta sa intre si sa iasa din tara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.