EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Daniel Baciu, seful Casei de Pensii, a anuntat ce se intampla cu pensionarii carora le scade pensia la recalculare

publicat 2024-01-23 09:30:03 (Click)
Daniel Baciu, seful Casei de Pensii, a anuntat ce se intampla cu pensionarii carora le scade pensia la recalculare Odata cu marea recalculare a pensiilor programata pentru septembrie, romanii se asteapta la vesti bune, dar pentru unii, schimbarea aduce surprize neplacute. ...continuare.

Benzina si motorina, mai scumpe. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 23 ianuarie 2024

publicat 2024-01-23 09:30:03 (Antena3)
Benzina si motorina, mai scumpe. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 23 ianuarie 2024 Pretul carburantilor in Romania, astazi, 23 ianuarie 2024. Vesti proaste pentru soferi: benzina si motorina sunt mai scumpe astazi. ...continuare.

Sistem revolutionar care va salva vietile pacientilor, inventat de un grup de elevi din Cluj: "A fost o experienta inedita"

publicat 2024-01-23 09:30:03 (Antena3)
Sistem revolutionar care va salva vietile pacientilor, inventat de un grup de elevi din Cluj: A fost o experienta inedita Un grup de tineri din Cluj a creat un sistem medical de alerta care ar putea salva vietile a sute de pacienti. Elevii au reusit sa termine proiectul revolutionar in doar 6 luni. Adolescentii au fost inclusi in proiectul "100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei", lansat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. ...continuare.

Rusii au atacat cu rachete orasele Kiev si Harkiv: mai multi civili raniti, un bloc a fost distrus

publicat 2024-01-23 09:30:02 (Adevarul)
Rusii au atacat cu rachete orasele Kiev si Harkiv: mai multi civili raniti, un bloc a fost distrus Mai multe persoane au fost ranite in urma unor atacuri cu rachete desfasurate marti dimineata asupra capitalei Ucrainei, Kiev, si a orasului Harkov din estul tarii. ...continuare.

40 de persoane au fost salvate de pe munte de salvamontisti, in ultimele 24 de ore

publicat 2024-01-23 09:30:02 (Adevarul)
40 de persoane au fost salvate de pe munte de salvamontisti, in ultimele 24 de ore Patruzeci de persoane au fost salvate, in ultimele 24 de ore, de catre salvamontisti, aproape jumatate dintre acestea fiind transportate la spital, anunta, marti, Salvamont Romania. ...continuare.

ONU si-a deschis cont la o banca ruseasca. Cum s-a ajuns aici

publicat 2024-01-23 09:15:19 (ProTV)
ONU si-a deschis cont la o banca ruseasca. Cum s-a ajuns aici Natiunile Unite au deschis un cont bancar la banca rusa nesanctionata, pentru a permite tranzactii în ruble, a anuntat Sovcombank, din Rusia, transmite Reuters. Nu a fost specificat numele bancii.   ...continuare.

Israelul anunta cel mai sangeros bilant zilnic de la lansarea ofensivei in Gaza: 21 de militari au murit

publicat 2024-01-23 09:15:19 (ProTV)
Israelul anunta cel mai sangeros bilant zilnic de la lansarea ofensivei in Gaza: 21 de militari au murit Douazeci si unu de militari israelieni au fost ucisi luni în Fâsia Gaza - cel mai sângeros bilant zilnic de la lansarea unei ofensive terestre israeliene în Razboiul din Fâsia Gaza, la 27 octombrie, anunta un purtator de cuvânt al armatei israeliene. ...continuare.

Seful diplomatiei europene ironizeaza "minunile" lui Trump legate de Ucraina

publicat 2024-01-23 09:15:17 (Money.ro)
Seful diplomatiei europene ironizeaza minunile lui Trump legate de Ucraina Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, i-a cerut luni fostului presedinte american Donald Trump sa impartaseasca „formula sa magica” pentru a pune capat razboiului din Ucraina in 24 de ore, asa cum pretinde el, relateaza AFP. „Credeam ca miracolele se intampla doar la Lourdes”, a glumit Borrell, referindu-se la locul de pelerinaj catolic din sud-vestul Frantei. […] ...continuare.

Ce poti sa faci cu laptele expirat

publicat 2024-01-23 09:15:15 (Libertatea)
Ce poti sa faci cu laptele expirat Ai crede ca dupa ce a expirat termenul de valabilitate, laptele nu mai trebuie consumat sub nicio forma si trebuie aruncat. Insa, iata ce poti sa faci cu laptele expirat. E usor sa iti dai seama ca laptele a expirat deoarece vei simti imediat gustul usor acru, mirosul neplacut si aspectul branzit. Ce poti face […] ...continuare.

Profesor arestat in Estonia, suspectat de spionaj pentru Kremlin. "Oamenii sa se gandeasca serios cat de mult trebuie sa calatoreasca in Rusia"

publicat 2024-01-23 09:15:15 (Libertatea)
Profesor arestat in Estonia, suspectat de spionaj pentru Kremlin. Oamenii sa se gandeasca serios cat de mult trebuie sa calatoreasca in Rusia La inceputul lunii ianuarie, Estonia l-a arestat pe Viaceslav Morozov, profesor de stiinte politice la Universitatea din Tartu, de cetatenie rusa, sub acuzatia ca a lucrat cu serviciile de informatii rusesti, scrie publicatia Meduza, citand publicatia independenta Bumaga din Sankt Petersburg. Colegii sai sunt insa sceptici cu privire la acuzatii, subliniind ca acesta a criticat […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.