EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce spune ambasadorul Romaniei in SUA despre tensiunile cu premierul Ciolacu, la o luna dupa scandalul din SUA

publicat 2024-01-22 21:30:09 (Libertatea)
Ce spune ambasadorul Romaniei in SUA despre tensiunile cu premierul Ciolacu, la o luna dupa scandalul din SUA Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a declarat luni, 22 ianuarie, ca lucrurile functioneaza foarte bine la nivel institutional, dar a refuzat sa spuna ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis dupa scandalul din SUA, la vizita sefului Guvernului. „Nu cred ca nicio discutie publica, fie ea si in contradictoriu, poate sa […] ...continuare.

Grindeanu: La 1 februarie incepe proiectarea Sectiunii 3 a Autostrazii A8 Leghin-Targu Neamt

publicat 2024-01-22 21:30:08 (Jurnalul-National)
Grindeanu: La 1 februarie incepe proiectarea Sectiunii 3 a Autostrazii A8 Leghin-Targu Neamt Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, luni, ca la 1 februarie va incepe proiectarea sectiunii 3 a Autostrazii A8 Leghin - Targu Neamt. ...continuare.

Mama si copil loviti de masina pe o trecere de pietoni

publicat 2024-01-22 21:30:08 (Jurnalul-National)
Mama si copil loviti de masina pe o trecere de pietoni O femeie si un copil au fost loviti, luni seara, de o masina in timp ce traversau pe trecerea de pietoni o strada din Targu Mures. ...continuare.

Doliu in fotbalul mondial » A murit cel mai bun marcator din istoria nationalei Italiei

publicat 2024-01-22 21:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Doliu in fotbalul mondial » A murit cel mai bun marcator din istoria nationalei Italiei Luigi "Gigi" Riva, cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a Italiei, a murit luni, la varsta de 79 de ani.Gigi Riva, legenda fotbalului italian, suferea de probleme cardiace. Starea i s-a inrautatit, iar duminica a fost internat la spitalul Bortzu din Cagliari. Suferise un infarct.Medicii au reusit in prima instanta sa il stabilizeze. Chiar au emis un comunicat linistitor: "Pacientul este linistit, intr-o stare stabila. ... ...continuare.

Suporterii CSA, infiltrati la FCSB - UTA » Schimburi de injuraturi intre cele doua peluze

publicat 2024-01-22 21:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Suporterii CSA, infiltrati la FCSB - UTA » Schimburi de injuraturi intre cele doua peluze Suporterii Peluzei Sud Steaua sunt prezenti pe Arena Nationala la meciul dintre FCSB si UTA Arad.Infratiti cu galeria aradenilor, suporterii lui CSA Steaua li s-au alaturat acestora in meciul de pe Arena Nationala si au injurat suporterii FCSB-ului si pe Gigi Becali.VIDEO. ... ...continuare.

Decizia Politiei Vrancea in cazul politistului care a furat GPS-ul de pe masinile de serviciu pentru a nu fi urmarit de sefi

publicat 2024-01-22 21:30:03 (Antena3)
Decizia Politiei Vrancea in cazul politistului care a furat GPS-ul de pe masinile de serviciu pentru a nu fi urmarit de sefi Inspectoratul Politiei Judetene Vrancea a luat o decizie in ceea ce priveste cazul politistului din Focsani care a furat sistemele de GPS de pe masinile de serviciu pentru a nu fi urmarit de sefi. ...continuare.

Cutremur puternic in China! Seismul s-a resimtit in alte trei state

publicat 2024-01-22 21:30:03 (Antena3)
Cutremur puternic in China! Seismul s-a resimtit in alte trei state Un cutremur cu magnitudinea 7,0 a lovit granita dintre China si Kargazstan, anunta institutul american de geofizica USGS, citat de agentia AFP. ...continuare.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Marian Capet s-a emotionat si a izbucnit in lacrimi. Care a fost motivul

publicat 2024-01-22 21:30:03 (Antena-1)
Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Marian Capet s-a emotionat si a izbucnit in lacrimi. Care a fost motivul In editia 7 a emisiunii Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, Marian Capet a trecut prin mmente emotionante si nu si-a mai putut stapani lacrimile. ...continuare.

O noua pandemie ar surprinde omenirea la fel de nepregatita. Ce spune directorul OMS

publicat 2024-01-22 21:30:02 (Adevarul)
O noua pandemie ar surprinde omenirea la fel de nepregatita. Ce spune directorul OMS Statele risca ratarea termenul limita, stabilit pentru luna mai, pentru un tratat obligatoriu din punct de vedere juridic privind prevenirea pandemiilor, iar acest lucru ar reprezenta o lovitura grea pentru generatiile viitoare, a spus luni directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). ...continuare.

Ministrul Agriculturii: "Protestul fermierilor de la Targu Mures se suspenda"

publicat 2024-01-22 21:15:12 (Puterea)
Ministrul Agriculturii: Protestul fermierilor de la Targu Mures se suspenda Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat ca protestul fermierilor de la Targu Mures, cu care a avut discutii, luni, se suspenda. "Au inteles ca eu nu vreau decat sa ii ajut si sa lucram impreuna pentru a dezvolta agricultura si procesarea romaneasca!". Ministrul Barbu a fost prezent astazi la Targu Mures, unde a discutat cu fermierii […]The post Ministrul Agriculturii: "Protestul fermierilor de la Targu Mures se suspenda" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.