EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un urs infometat a lasat fara peste o pastravarie din Muntii Apuseni. Actiunea, surprinsa de camerele de supraveghere

publicat 2024-01-15 19:45:11 (ProTV)
Un urs infometat a lasat fara peste o pastravarie din Muntii Apuseni. Actiunea, surprinsa de camerele de supraveghere Mânat de foame, un urs a reusit sa lase fara peste o pastravarie din Muntii Apuseni. Întreaga actiune a fost surprinsa de camerele de supraveghere. ...continuare.

Dezastru in Educatie: 38.000 de elevi nu au sustinut Evaluarea Nationala in 2023. Principala cauza a abandonului scolar

publicat 2024-01-15 19:45:11 (ProTV)
Dezastru in Educatie: 38.000 de elevi nu au sustinut Evaluarea Nationala in 2023. Principala cauza a abandonului scolar Saracia si neglijenta parintilor, dar si lipsa de implicare a profesorilor au frânt aripile a 38 de mii de copii, care nu ajuns, anul trecut, sa dea examenul de clasa a opta. ...continuare.

Eminescu, Brancusi si Cioran, colegi in echipa nationala. FRF a lansat proiectul Nationala Culturii

publicat 2024-01-15 19:45:10 (Mediafax)
Eminescu, Brancusi si Cioran, colegi in echipa nationala. FRF a lansat proiectul Nationala Culturii Incepand din 15 ianuarie, tricourile sunt expuse la Galeriile Artmark - Palatul Cesianu-Racovita, la adresa strada C.A. Rosetti numarul 5. Ulterior, in luna mai, acestea vor face parte dintr-o licitatie caritabila speciala, din seria Licitatiilor de Fapte Bune. Banii adunati cu ocazia acestui eveniment vor fi donati unei cauze umanitare dedicate luptei impotriva abandonului scolar. ...continuare.

Cel putin 6 morti si peste 20 de raniti, in Baku, dupa o explozie urmata de un incendiu intr-un depozit de mobila

publicat 2024-01-15 19:45:10 (Libertatea)
Cel putin 6 morti si peste 20 de raniti, in Baku, dupa o explozie urmata de un incendiu intr-un depozit de mobila Cel putin 6 oameni au murit, iar alti peste 20 au fost raniti, luni, 15 ianuarie, dupa o explozie intr-un depozit de mobila din Baku, capitala Azerbaidjanului, relateaza agentia France Presse, preluata de News.ro, si publicatia azera Report. O ancheta penala a fost deschisa cu privire la „incalcarea regulilor de securitate la incendiu”, au anuntat, […] ...continuare.

Horoscop 2024, de Mariana Cojocaru. Schimbari majore pentru Lei. Fecioarele si Scorpionii sa fie atente la sanatate

publicat 2024-01-15 19:45:09 (Jurnalul-National)
Horoscop 2024, de Mariana Cojocaru. Schimbari majore pentru Lei. Fecioarele  si Scorpionii sa fie atente la sanatate Anul acesta va fi benefic pentru majoritatea zodiilor. Berbecii vor fi la extreme, Taurii vor avea parte de provocari, Gemenii vor avea parte de provocari in relatii, Racii vor avea nevoie de diplomatie, Balantele sa fie precaute, Sagetatorii sa se gandeasca la ceilalti, Capricornii au un an mai relaxat, Varsatorii au nevoie de protectie iar Pestii sunt favorizati de astre. ...continuare.

Frumoasa provocare de a darui o carte

publicat 2024-01-15 19:45:09 (Jurnalul-National)
Frumoasa provocare de a darui o carte Si in acest an, ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, Ziua Culturii Nationale, a fost sarbatorita in Bucuresti, in tara si peste hotare printr-o bogata suita de manifestari omagiale. Evenimente care dau noi intelesuri crezului Luceafarului Poeziei Romanesti: "Trebuie sa fim un stat de cultura la portile Dunarii; aceasta este singura misiune a statului roman si oricine ar voi sa ne risipeasca puterile spre alt scop pune in joc viitorul urmasilor si roadele muncii strabunilor nostri".... ...continuare.

Lovitura in plin! Everton a fost acuzata din nou. Risca a doua depunctare! » Inca un club in pericol!

publicat 2024-01-15 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Lovitura in plin! Everton a fost acuzata din nou. Risca a doua depunctare! » Inca un club in pericol! Everton, deja penalizata cu 10 puncte in toamna, ar putea primi o pedeapsa similara dupa ce liga engleza a acuzat clubul din Liverpool de alta incalcare a fair-play-ului financiar. Si Nottingham Forest risca depunctarea!Fotbalul britanic se pregateste de alta lovitura in plin. Liga engleza tocmai a acuzat doua cluburi din elita de incalcarea fair-play-ului financiar (FFP) si ar putea sa fie depunctate! Unul este Everton. ... ...continuare.

O mare echipa europeana pregateste asaltul pentru Olaru » Cand se poate face transferul

publicat 2024-01-15 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
O mare echipa europeana pregateste asaltul pentru Olaru » Cand se poate face transferul Darius Olaru (25 de ani), capitanul de la FCSB, ramane o tinta importanta pentru Anderlecht, cea mai mare echipa din Belgia.Anderlecht ar fi facut o oferta pentru Olaru, de 3 milioane de euro, refuzata de Gigi Becali, care vrea 7. Dar belgienii nu renunta si ar vrea sa il transfere pe internationalul roman la vara, potrivit voetbal24.be. ... ...continuare.

Reusita la Ministerul Agriculturii, dupa trei ore de negocieri cu protestatarii. Florin Barbu a anuntat mai multe masuri de sprijin pentru fermieri

publicat 2024-01-15 19:45:02 (Antena3)
Reusita la Ministerul Agriculturii, dupa trei ore de negocieri cu protestatarii. Florin Barbu a anuntat mai multe masuri de sprijin pentru fermieri Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a dezvaluit mai multe masuri de sprijin, dupa trei ore de negocieri cu reprezentantii fermierilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.