EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Surpriza uriasa la Cupa Africii » Coasta de Fildes, zdrobita de o echipa de 30 de ori mai slab cotata

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Surpriza uriasa la Cupa Africii » Coasta de Fildes, zdrobita de o echipa de 30 de ori mai slab cotata Coasta de Fildes a pierdut cu Guineea Ecuatoriala, scor 0-4, in grupele Cupei Africii pe Natiuni. Gazde si printre favoritii turneului, ivorienii risca acum eliminarea inca din faza grupelor.Lotul Coastei de Fildes prezent la Cupa Africii e evaluat la 334 de milioane de euro pe Transfermarkt, in timp ce Guineea Ecuatoriala are o echipa cotata la 10 milioane de euro. ... ...continuare.

Gigi Becali declara 3 jucatori de neatins la FCSB: "Uite cum atinge mingea! Parca intinde unt pe painea prajita"

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali declara 3 jucatori de neatins la FCSB: Uite cum atinge mingea! Parca intinde unt pe painea prajita Gigi Becali a anuntat cei trei jucatori care obligatoriu vor incepe titulari la FCSB: Florinel Coman (25 de ani), Alexandru Baluta (30) si Luis Phelipe (23).Patronul FCSB s-a declarat incantat de cum a jucat FCSB in victoria cu UTA, 4-0, si a laudat prestatia debutantului Luis Phelipe. VIDEO Gigi Becali: "Aia trei din fata, ca sa stie toata lumea, sunt Phelipe, Coman, Baluta!" "Vrem sa facem o echipa puternica. ... ...continuare.

Dinamo, echipa cu cel mai slab atac din Superliga, si-a luat portar: anuntul clubului

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, echipa cu cel mai slab atac din Superliga, si-a luat portar: anuntul clubului Dinamo a anuntat al 6-lea transfer al iernii. "Cainii" au semnat cu Dorin Railean (30 de ani), portarul Chindiei Targoviste, international moldovean cu 16 meciuri in nationala tarii lui.El vine sa ii faca concurenta lui Adnan Golubovic, titularul de drept din poarta lui Dinamo. Railean a venit liber de la Chindia, asa cum a anuntat GSP in exclusivitate luni seara. ... ...continuare.

Verdict categoric dupa succesul celor de la FCSB cu UTA: "Nu are cum sa mai piarda campionatul decat daca nu se mai prezinta la meciuri"

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Verdict categoric dupa succesul celor de la FCSB cu UTA: Nu are cum sa mai piarda campionatul decat daca nu se mai prezinta la meciuri Helmut Duckadam (64 de ani), a analizat succesul celor de la FCSB, scor 4-0 cu UTA Arad. Fostul mare portar este de parere ca nimic nu-i mai poate opri pe ros-albastri din drumul spre titlu. Duckadam este convins ca FCSB va deveni campioana Romaniei anul acesta. Fostul presedinte de imagine al ros-albastrilor crede ca trupa lui Elias Charalambous nu mai poate fi oprita nici macar de interventiile lui Gigi Becali sa-si adjudece medaliile de campioana. ... ...continuare.

Novak Djokovic, in semifinale la Australian Open. Cu cine se va duela liderul ATP pentru un loc in ultimul act

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Novak Djokovic, in semifinale la Australian Open. Cu cine se va duela liderul ATP pentru un loc in ultimul act Novak Djokovic (36 de ani, locul 1 ATP) s-a calificat in semifinale la Australian Open pentru a 11-a oara in cariera, dupa o victorie in 4 seturi in fata americanului Taylor Fritz (locul 12 ATP), scor 7-6 (7-3), 4-6, 6-2, 6-3.Tenismenul sarb, campion en-titre la Melbourne, unde s-a impus de 10 ori, a avut nevoie de 3 ore si 48 de minute pentru a se califica in penultimul act al "Openului Vesel". ... ...continuare.

Florin Raducioiu continua "razboiul" cu impresarul lui Dragusin: "Nu ma cobor la nivelul acestui personaj"

publicat 2024-01-23 13:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Raducioiu continua razboiul cu impresarul lui Dragusin: Nu ma cobor la nivelul acestui personaj Florin Raducioiu si impresarul Florin Manea au intrat in conflict la finalul anului trecut din cauza faptului ca Radu Dragusin (21 de ani) a fost desemnat "Fotbalistul anului" in Ancheta Gazetei Sporturilor 2023.Fostul international nu a fost de acord cu aceasta decizie si a explicat motivele pentru care aparatorul, transferat intre timp de Tottenham, nu merita sa-l obtina. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.