EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat din Satu Mare a gasit un card pe strada si a mers la cumparaturi. Proprietarul l-a gasit si l-a iertat

publicat 2024-01-24 14:15:02 (Antena3)
Un barbat din Satu Mare a gasit un card pe strada si a mers la cumparaturi. Proprietarul l-a gasit si l-a iertat Un barbat din Satu Mare s-a trezit cu politia la usa, dupa ce a gasit un card de cumparaturi si, in loc sa il predea, a mers si a facut cumparaturi. Totusi, proprietarul cardului l-a iertat. ...continuare.

Cum se incheie amiabila intre soferii implicati intr-un accident minor. Situatii in care este necesara anuntarea Politiei

publicat 2024-01-24 14:15:02 (Antena3)
Cum se incheie amiabila intre soferii implicati intr-un accident minor. Situatii in care este necesara anuntarea Politiei Soferii care sunt implicati in accidente usoare trebuie sa stie ca este necesar sa respecte mai multe conditii in momentul in care decid, impreuna cu cealalta persoana implicata, sa solutioneze incidentul pe cale amiabila. ...continuare.

Interlopul Bebino si un membru al clanului Cocalarilor, audiati la DIICOT dupa perchezitii

publicat 2024-01-24 14:15:02 (Antena3)
Interlopul Bebino si un membru al clanului Cocalarilor, audiati la DIICOT dupa perchezitii Interlopul Bebino, dar si un membru al clanului Cocalarilor au fost audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc. ...continuare.

Povestea Emilia Eberle, una dintre gimnastele de clasa mondiala ale Romaniei

publicat 2024-01-24 14:15:02 (Adevarul)
Povestea Emilia Eberle, una dintre gimnastele de clasa mondiala ale Romaniei Orasul de pe Mures a dat una dintre campioanele de seama ale Romaniei. O sala de sport din Arad poarta acum numele fostei gimnaste de clasa mondiala Gertrude Emilia Eberle. ...continuare.

Nominalizarile la Premiile Oscar 2024! Cine conduce in cursa celor mai importante trofee din industria cinematografica

publicat 2024-01-24 14:00:09 (Money.ro)
Nominalizarile la Premiile Oscar 2024! Cine conduce in cursa celor mai importante trofee din industria cinematografica Cea mai veche ceremonie de trofee din lume, decernarea Premiile Oscar va avea loc pe 10 martie a.c. Academia americana a Artelor si Stiintelor Filmului, organizatorul prestigioasei gale care anul acesta ajunge la cea de-a 96-a editie, a anuntat lista nominalizatilor pe 2024. Filmele care au condus si in box office-ul general, "Oppenheimer" si "Poor […]Articolul Nominalizarile la Premiile Oscar 2024! Cine conduce in cursa celor mai importante trofee din industria cinematografica apare... ...continuare.

Dezvaluirea facuta de Iana Novac dupa 21 de ani de casnicie cu Octavian Dobrota. "Eram saraci, nu aveam nimic"

publicat 2024-01-24 14:00:08 (Libertatea)
Dezvaluirea facuta de Iana Novac dupa 21 de ani de casnicie cu Octavian Dobrota. Eram saraci, nu aveam nimic Iana Novac si Octavian Dobrota sunt casatoriti de aproape 21 de ani si au impreuna doi copii, pe Erika si Alexandru. Artista a povestit detalii dintr-o perioada mai putin stiuta din viata ei si a sotului. Iana a vorbit despre ziua in care ea si Octavian si-au unit destinele si despre cat de greu le […] ...continuare.

Mars organizat de AUR la Iasi

publicat 2024-01-24 14:00:08 (Jurnalul-National)
Mars organizat de AUR la Iasi Partidul condus de George Simion a organizat si anul acesta la Iasi, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Marsul Unirii pe strazile capitalei Moldovei. Cateva mii de persoane au participat la marsul organizat de AUR, care a pornit din Piata Unirii si s-a oprit in fata Palatului Culturii din Iasi. ...continuare.

Apple a lansat iOS 17.3 si anunta o functie pe care utilizatorii Android nu o au

publicat 2024-01-24 14:00:07 (Go4IT)
Apple a lansat iOS 17.3 si anunta o functie pe care utilizatorii Android nu o au Lansarea recenta iOS 17.3 si iPadOS 17.3 de catre Apple vine cu o serie de imbunatatiri importante pentru dispozitivele iPhone si iPad. Actualizarea include o caracteristica de securitate nou introdusa – protectia dispozitivelor furate – […]Articolul Apple a lansat iOS 17.3 si anunta o functie pe care utilizatorii Android nu o au apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Edward Iordanescu are o misiune imposibila inainte de EURO 2024! Selectionerul trebuie sa aleaga DOAR 20 de jucatori de camp » GSP.RO are lista lunga pentru Germania

publicat 2024-01-24 14:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Edward Iordanescu are o misiune imposibila inainte de EURO 2024! Selectionerul trebuie sa aleaga DOAR 20 de jucatori de camp » GSP.RO are lista lunga pentru Germania Romania merge la Campionatul European din Germania dupa 8 ani de pauza # "Tricolorii" au fost repartizati in Grupa E, alaturi de Belgia, Slovacia, plus castigatoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina - Ucraina / Israel - Islanda) # In ultima perioada toata lumea vrea la nationala doar ca Edward Iordanescu va avea la dispozitie un lot de doar 23 de fotbalisti: trei portari si 20 de jucatori de camp # Cum va arata lista finala a ... ...continuare.

Le recunosti? Astazi sunt celebre amandoua. Una dintre ele a suferit in timp o transformare uluitore. FOTO

publicat 2024-01-24 14:00:04 (Click)
Le recunosti? Astazi sunt celebre amandoua. Una dintre ele a suferit in timp o transformare uluitore. FOTO Elena Basescu, cea mai tanara fiica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost mereu o figura controversata si expusa mediatic. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.