EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Constructorul Concelex, al familiei Piturlea, pariaza pe infrastructura: "Piata cere si noi credem ca putem. Anul acesta finalizam prima noastra lucrare de drumuri, centura ocolitoare a orasului Barlad". Cifra de afaceri a companiei a continuat trendul ascendent din 2023, dublandu-se, astfel ca a ajuns sa depaseasca 1,1 mld. lei.

publicat 2024-01-22 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Constructorul Concelex, al familiei Piturlea, pariaza pe infrastructura: Piata cere si noi credem ca putem. Anul acesta finalizam prima noastra lucrare de drumuri, centura ocolitoare a orasului Barlad. Cifra de afaceri a companiei a continuat trendul ascendent din 2023, dublandu-se, astfel ca a ajuns sa depaseasca 1,1 mld. lei. Daniel Piturlea, proprietar, Concelex: Credem ca 2024 va fi un an bun. In ciuda faptului ca va fi un an electoral, economia va merge in continuare, poate chiar mai bine, intrucat politicienii vor fi ocupati cu alegerile si vor lasa mediul de afaceri sa faca ce stie el mai bine, adica sa creasca. Noi speram sa avem o crestere de aproximativ 40%. ...continuare.

Florin Barbu e gata sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura. Ce vrea sa faca ministrul pentru fermieri

publicat 2024-01-22 16:45:18 (ProTV)
Florin Barbu e gata sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura. Ce vrea sa faca ministrul pentru fermieri Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, intentioneaza sa ceara demisia comisarului european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, daca nu va rezolva derogarile unor directive europene care îi afecteaza si pe agricultorii români. ...continuare.

"Romanii au talent" si in 2024! Cand incepe emisiunea lider de audienta a Pro Tv

publicat 2024-01-22 16:45:17 (Money.ro)
Romanii au talent si in 2024! Cand incepe emisiunea lider de audienta a Pro Tv Mai este putin si incepe un nou sezon al talent show-ului "Romanii au Talent". Preselectii au avut loc si s-au gasit multi concurenti spectaculosi caré sa uimeasca audienta concursului care si anul acesta pune la bataie un premiu de 120.000 de euro. Nu mai e mult pana pe data de 9 februarie cand "Rominii au […] ...continuare.

Reprezentativa sub 18 ani de volei masculin a Romaniei s-a calificat la Euro 2024

publicat 2024-01-22 16:45:17 (Mediafax)
Reprezentativa sub 18 ani de volei masculin a Romaniei s-a calificat la Euro 2024 Romania a pierdut cu 1-3 primul meci, cel cu Serbia, din 18 ianuarie, dar l-a castigat cu 3-0 pe cel cu Turcia (19 ianuarie), jucand astfel mai departe pentru singurul loc calificant direct la Campionatul European. ...continuare.

Elon Musk a vizitat lagarul de exterminare de la Auschwitz

publicat 2024-01-22 16:45:17 (Mediafax)
Elon Musk a vizitat lagarul de exterminare de la Auschwitz Elon Musk a vizitat lagarul de la Auschwitz, locul in care au murit peste un milion de oameni, cei mai multi evrei, potrivit BBC. Ulterior, el va aborda antisemitismul online la o conferinta gazduita de Asociatia Evreiasca Europeana (EJA). Musk si personalitati politice de rang inalt din tarile europene se vor intalni la Cracovia "pentru a discuta si a gasi solutii la cresterea astronomica a antisemitismului care afecteaza Europa", a transmis EJA. ...continuare.

Plangere penala depusa de ministrul Energiei pentru inselaciune cu deepfake. Romanilor li se promiteau pe Facebook 9000 de lei cu investitii false la Enel

publicat 2024-01-22 16:45:14 (Libertatea)
Plangere penala depusa de ministrul Energiei pentru inselaciune cu deepfake. Romanilor li se promiteau pe Facebook 9000 de lei cu investitii false la Enel Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anuntat luni, 22 ianuarie, ca a depus o plangere penala la Parchet, dupa ce pe o pagina de Facebook a fost postat un video deepfake, creat cu inteligenta artificiala, in care i s-au folosit imaginea si vocea pentru a se crea un clip fals in care el „promova” o schema […] ...continuare.

Vica Blochina a slabit 10 kilograme intr-un timp foarte scurt. Cum arata acum. "In unele locuri a inceput sa se lase pielea"

publicat 2024-01-22 16:45:14 (Libertatea)
Vica Blochina a slabit 10 kilograme intr-un timp foarte scurt. Cum arata acum. In unele locuri a inceput sa se lase pielea Anul trecut, Vica Blochina, a decis sa faca operatie de micsorare a stomacului si a slabit 10 kilograme intr-un timp scurt. Fosta concurenta de la Ferma vedetelor arata altfe acum si are noi proiecte, dupa ce s-a retras de pe micul ecran. De ceva timp, Vica Blochina si-a mutat activitatea in mediul online, acolo unde […] ...continuare.

Ucrainean cu hipotermie cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului

publicat 2024-01-22 16:45:13 (Jurnalul-National)
Ucrainean cu hipotermie cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului Un barbat ucrainean este cautat luni de salvamontisti si politisti de frontiera in Muntii Maramuresului. In sprijinul lor, intervine si un elicopter. ...continuare.

Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani

publicat 2024-01-22 16:45:13 (Income-Magazine)
Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, un nivel record al ultimilor 7 ani. 60% din aceasta suprafata reprezinta parcuri de retail, Craiova, Alba Iulia, Arad, Bucuresti, Giurgiu, Vaslui fiind printre orasele care au beneficiat de astfel de investitii, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman & […] ...continuare.

Suntem peste tot acasa, dar etichetele costa!

publicat 2024-01-22 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Suntem peste tot acasa, dar etichetele costa! Atunci cand fiorul poetic incepe sa aiba un pret. Fiul lui Adrian Paunescu pretinde in justitie daune materiale pentru comercializarea versurilor imnului Rapidului. Si are sanse sa castigePoezie, poezie, dar imnul e pe bani. De fapt, nu imnul, care a intrat in cultura populara de mai bine de 4 decenii, ci produsele care folosesc versurile acestuia. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.