EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Edward Iordanescu are o misiune imposibila inainte de EURO 2024! Selectionerul trebuie sa aleaga DOAR 20 de jucatori de camp » GSP.RO are lista lunga pentru Germania

publicat 2024-01-24 14:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Edward Iordanescu are o misiune imposibila inainte de EURO 2024! Selectionerul trebuie sa aleaga DOAR 20 de jucatori de camp » GSP.RO are lista lunga pentru Germania Romania merge la Campionatul European din Germania dupa 8 ani de pauza # "Tricolorii" au fost repartizati in Grupa E, alaturi de Belgia, Slovacia, plus castigatoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia si Hertegovina - Ucraina / Israel - Islanda) # In ultima perioada toata lumea vrea la nationala doar ca Edward Iordanescu va avea la dispozitie un lot de doar 23 de fotbalisti: trei portari si 20 de jucatori de camp # Cum va arata lista finala a ... ...continuare.

Le recunosti? Astazi sunt celebre amandoua. Una dintre ele a suferit in timp o transformare uluitore. FOTO

publicat 2024-01-24 14:00:04 (Click)
Le recunosti? Astazi sunt celebre amandoua. Una dintre ele a suferit in timp o transformare uluitore. FOTO Elena Basescu, cea mai tanara fiica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost mereu o figura controversata si expusa mediatic. ...continuare.

Jador, pe punctul de a fi dat afara de la Survivor All Stars? Si-a atins colega intr-un mod nepotrivit. FOTO

publicat 2024-01-24 14:00:04 (Click)
Jador, pe punctul de a fi dat afara de la Survivor All Stars? Si-a atins colega intr-un mod nepotrivit. FOTO Lucrurile au degenerat la Survivor All Stars!, dupa ce Jador a fost protagonistul unei scene de-a dreptul deranjante la adresa colegei sale, Maria Lungu. Manelistul risca sa fie dat afara din emisiune. ...continuare.

Avion prabusit in Belgorod. Rusia da vina pe Ucraina si spune ca la bord se aflau 65 de prizonieri ucraineni. Kievul are alta teorie

publicat 2024-01-24 14:00:04 (Click)
Avion prabusit in Belgorod. Rusia da vina pe Ucraina si spune ca la bord se aflau 65 de prizonieri ucraineni. Kievul are alta teorie Un avion militar rus s-a prabusit in regiunea Belgorod, la granita cu Ucraina, generand o serie de afirmatii contradictorii si acuzatii intre Rusia si Ucraina. ...continuare.

Cod galben de viscol in mai multe zone ale tarii. Intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei pana vineri dimineata

publicat 2024-01-24 14:00:02 (Antena-1)
Cod galben de viscol in mai multe zone ale tarii. Intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei pana vineri dimineata Meteorologii anunta ca, pana vineri dimineata, vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei in zonele joase si ninsori, in zona de munte. Pentru zonele aflate la altitudini mai mari de 1.700 de metri, a fost emis Cod galben de viscol. ...continuare.

Un barbat care a cumparat trei apartamente cu 135.000 de euro a descoperit ca locuiau deja oameni in ele. Cum a intervenit politia

publicat 2024-01-24 14:00:02 (Antena-1)
Numerosi clienti au fost victime ale unei inselatorii elaborate puse la cale de dezvoltatori imobiliari. Acestia le-au solicitat bani pentru apartamente, oferind in schimb contracte ce doar promiteau viitoarea vanzare a locuintelor. Cu surprindere si soc, oamenii au constatat ca promisiunile nu au fost respectate, iar apartamentele lor fusesera deja vandute altora. ...continuare.

Planul sinistru al lui Putin de a castiga in Ucraina. "Putrezeste si degradeaza", tactica ascunsa de a invinge Occidentul

publicat 2024-01-24 14:00:02 (Adevarul)
Planul sinistru al lui Putin de a castiga in Ucraina. Putrezeste si degradeaza, tactica ascunsa de a invinge Occidentul Razboiul declansat de Putin in Ucraina intra in al treilea an, dar presedintele rus nu da niciun semn ca si-a dori sa opreasca conflictul sangeros. Insa, concomitent, liderul de la Kremlin are pe masa un plan sinistru de a invinge Occidentul din initiativa sa de sprijin a Kievului. ...continuare.

Un Boeing 757 si-a pierdut roata din fata in timp ce se pregatea de decolare

publicat 2024-01-24 14:00:02 (Adevarul)
Un Boeing 757 si-a pierdut roata din fata in timp ce se pregatea de decolare Roata din fata a unui avion de pasageri Boeing 757 operat de Delta Air Lines s-a desprins si s-a rostogolit in timp ce avionul se pregatea pentru decolare in weekend de pe aeroportul international din Atlanta, potrivit Administratiei Federale a Aviatiei (FAA) ...continuare.

Umorul, o strategie eficienta pentru autopromovare in cariera

publicat 2024-01-24 13:45:14 (Mediafax)
Umorul, o strategie eficienta pentru autopromovare in cariera Studiul, realizat de cercetatori de la Imperial College Business School din Marea Britanie, a analizat impactul umorului asupra perceptiilor candidatilor la un loc de munca si antreprenorilor. ...continuare.

Latimea masinilor vandute in UE creste cu un centimetru la fiecare doi ani

publicat 2024-01-24 13:45:14 (Mediafax)
Latimea masinilor vandute in UE creste cu un centimetru la fiecare doi ani Cresc masinile. Cu un centimetru la fiecare doi ani, avertizeaza ONG-ul Transport si Mediu. Organizatia franceza a analizat cele mai vandute 100 de masini in Uniunea Europeana intre 2018 si 2023. Latimea acestora a crescut de la 177,9 centimetri, la 180,3 centimetri. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.