EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Seful Apararii Romaniei, generalul Gheorghita Vlad, cheama civilii la pregatire. Pe de alta parte, se plange de achizitii si de faptul ca Romania nu are inca o linie de fabricatie pentru lovituri de artilerie de 155 mm

publicat 2024-02-01 11:00:35 (Mediafax)
Seful Apararii Romaniei, generalul Gheorghita Vlad, cheama civilii la pregatire. Pe de alta parte, se plange de achizitii si de faptul ca Romania nu are inca o linie de fabricatie pentru lovituri de artilerie de 155 mm Noul sef al Statului Major al Apararii, generalul Gheorghita Vlad, avertizeaza ca Armata Romaniei nu are legea necesara pentru a pregati populatia sa faca fata in cazul extinderii razboiului din Ucraina si nici pentru a actiona proportional cu pericolele militare existente, arata Europa Libera. ...continuare.

Reactia Elenei Merisoreanu dupa ce a fost criticata din cauza interventiilor estetice. "Nu sunt facute doar pentru cei tineri"

publicat 2024-02-01 11:00:30 (Libertatea)
Reactia Elenei Merisoreanu dupa ce a fost criticata din cauza interventiilor estetice. Nu sunt facute doar pentru cei tineri Elena Merisoreanu, in varsta de 77 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara. Recent, aceasta s-a filmat pe scaunul medicului estetician, spunand ca a decis sa faca o noua interventie estetica. In timp ce unii au admirat-o, altii au criticat-o, iar vedeta le raspunde acum rautaciosilor. Elena Merisoreanu are mare […] ...continuare.

Interlopul Fane Capatana a fost retinut dupa ce s-a dat drept politist antidrog si a furat banii unor ucraineni

publicat 2024-02-01 11:00:29 (Libertatea)
Stefan Dinu, cunoscut si sub numele Fane Capatana, seful lumii interlope din anii 90, s-a dat drept politist si a oprit in trafic o masina in care se aflau mai multi ucraineni, carora le-a furat din portofele 3.800 de euro. Interlopul in varsta de 55 de ani a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, […] ...continuare.

"A decis sa ma plesneasca pe fund in timpul meciului!" Antrenorul echipei de baschet din Sf. Gheorghe, acuzat de o jucatoare adversa, FIBA deschis o ancheta

publicat 2024-02-01 11:00:26 (Libertatea)
A decis sa ma plesneasca pe fund in timpul meciului! Antrenorul echipei de baschet din Sf. Gheorghe, acuzat de o jucatoare adversa, FIBA deschis o ancheta In timpul meciului de marti din Euroliga dintre Lyon Asvel si Sepsi Sf. Gherghe,antrenorul clubului romanesc ar fi facut un gest nepotrivit fata de jucatoarea Gabby Williams, vedeta franco-americana a echipei franceze. Extrema formatiei gazda a scris desprea asta intr-o postare pe reteaua de socializare X, elateaza cotidianul francez de sport L’Equipe. Eliminata deja din […] ...continuare.

Medic din Arad, prins in flagrant cand primea 20 de kilograme de canabis

publicat 2024-02-01 11:00:25 (Libertatea)
Medic din Arad, prins in flagrant cand primea 20 de kilograme de canabis Medicul specialist ortoped din Arad a fost prins in flagrant, in timp ce primea 20 de kilograme de canabis, fiind retinut pentru 24 de ore. Pentru aceasta cantitate, medicul urma sa plateasca 2.000 de euro, potrivit News.ro. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT din Timisoara au organizat operatiunea de prindere in flagrant a medicului care […] ...continuare.

Intampinarea Domnului – traditii crestine si obiceiuri populare in aceasta zi de sarbatoare

publicat 2024-02-01 11:00:20 (Libertatea)
Intampinarea Domnului – traditii crestine si obiceiuri populare in aceasta zi de sarbatoare Intampinarea Domnului este o sarbatoarea crestina importanta, praznuita la 40 de zile de la nasterea lui Iisus Hristos. Intampinarea Domnului este un praznic imparatesc si de aceasta zi sunt legate multe traditii. Descopera semnificatia uneia dintre cele mai vechi sarbatori crestine, Intampinarea Domnului. Intampinarea Domnului – semnificatia sarbatorii Intampinarea Domnului este o sarbatoare care comemoreaza […] ...continuare.

Cel mai mare producator farmaceutic, obligat sa plateasca daune de 2 miliarde de dolari pentru un produs cancerigen

publicat 2024-02-01 11:00:17 (Jurnalul-National)
Cel mai mare producator farmaceutic, obligat sa plateasca daune de 2 miliarde de dolari pentru un produs cancerigen Cea mai mare companie farmaceutica din lume trebuie sa plateasca daune de peste 2 miliarde de dolari din cauza unui produs care a provocat cancer la mai multi oameni. ...continuare.

PUSL, avertisment dur impotriva extremismului si populismului

publicat 2024-02-01 11:00:17 (Jurnalul-National)
PUSL, avertisment dur impotriva extremismului si populismului Contextul politic extern extrem de volatil aduce cu sine riscuri foarte mari pentru Romania, spune Partidul Umanist Social Liberal, care face apel catre fortele politice sa nu escaladeze conflictele interne. ...continuare.

Un barbat a cazut de la 7 metri inaltime, in parcarea unui complex comercial din Timisoara

publicat 2024-02-01 11:00:17 (Jurnalul-National)
Un barbat a cazut de la 7 metri inaltime, in parcarea unui complex comercial din Timisoara Un barbat de 37 de ani a cazut joi dimineata de la 7 metri inaltime in parcarea unui complex comercial din Timisoara. Barbatul a fost dus la spital. ...continuare.

Peste 1.100 de zboruri vor fi blocate astazi in Germania din cauza grevelor

publicat 2024-02-01 11:00:17 (Jurnalul-National)
Peste 1.100 de zboruri vor fi blocate astazi in Germania din cauza grevelor Grevele vor bloca joi peste 1.100 de zboruri pe unele dintre cele mai mari aeroporturi din Germania. Sindicatul Verdi a lansat un apel la greve ale personalului de securitate de pe aeroporturi, incercand sa creasca presiunea asupra guvernului in privinta negocierilor salariale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.