EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vremea rea loveste Romania. Cod galben de viscol, in 27 de judete. Vant, ploi si polei, in toata tara. Ce se intampla in Bucuresti

publicat 2024-01-24 20:15:07 (Click)
Vremea rea loveste Romania. Cod galben de viscol, in 27 de judete. Vant, ploi si polei, in toata tara. Ce se intampla in Bucuresti Meteorologii au emis un cod galben de viscol in 27 de judete, in special in regiunile montane. La altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va sufla si cu 100 de km la ora. Atentionarea va fi in vigoare pana vineri dimineata, la ora 10. Si nici in restul tarii vremea nu va fi buna. ...continuare.

Ce sa pui in apa florilor pentru a rezista mai mult timp. Trucul care face adevarate minuni

publicat 2024-01-24 20:15:07 (Click)
Ce sa pui in apa florilor pentru a rezista mai mult timp. Trucul care face adevarate minuni O vaza plina de flori proaspete poate aduce un strop de viata si eleganta in orice incapere. Cu toate acestea, pentru a te bucura de frumusetea lor cat mai mult timp, este esential sa stii cum sa le ingrijesti corespunzator. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa mentii flori proaspete in vaza si ...continuare.

Un Boeing a facut "pana" la decolare, dupa ce i-a zburat roata din fata | Seful companiei, audiat in Congresul SUA

publicat 2024-01-24 20:15:05 (Antena3)
Un Boeing a facut pana la decolare, dupa ce i-a zburat roata din fata | Seful companiei, audiat in Congresul SUA Roata unui avion de pasageri Boeing a cazut chiar inainte de decolare, intr-un incident semnalat de presa internationala. ...continuare.

Cat costa divortul la notar in 2024. Acte necesare si procedura de separare

publicat 2024-01-24 20:15:05 (Antena3)
Cat costa divortul la notar in 2024. Acte necesare si procedura de separare Cat costa divortul la notar in 2024. In momentul in care doi soti isi doresc sa se desparta, acestia au posibilitatea de a apela la un notar public, daca separarea este pe cale amiabila. Costul unui divort la notar este influentat, totodata, de prezenta sau absenta copiilor. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: "Fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor"

publicat 2024-01-24 20:15:05 (Antena3)
Ministrul Agriculturii: Fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat ca, dupa cinci ore de dezbateri, fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: Dupa cinci ore de dezbateri, fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor

publicat 2024-01-24 20:00:10 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii: Dupa cinci ore de dezbateri, fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor "Discutii cu fermierii din Botosani si Timis! Dupa cinci ore de dezbateri, fermierii din Botosani si Timis au inteles ca in bugetul Ministerului exista bani pentru toate problemele lor si ca prin actele normative adoptate si pe care le vom adopta in saptamanile viitoare, vom rezolva revendicarile lor", a scris Florin Barbu, miercuri pe Facebook.Acesta a mai spus ca se bucura ca "dialogul a fost solutia si le-am promis ca vom avea o comunicare mult mai buna, prin comunicate de presa cat mai... ...continuare.

Aeroportul din Budapesta a inregistrat anul trecut 14,7 milioane pasageri

publicat 2024-01-24 20:00:10 (Money.ro)
Aeroportul din Budapesta a inregistrat anul trecut 14,7 milioane pasageri Anul trecut, aproape toate restrictiile legate de COVID au fost eliminate din operatiunile aeroportului din Budapesta, lucru care se reflecta, printre altele, si in numarul de pasageri.In acest an, se asteapta recuperarea totala a numarului record de pasageri inregistrat in anul anterior pandemiei.Anul trecut, 131 de zboruri directe ale 39 de companii aeriene au fost operate din Budapesta, inclusiv spre si dinspre patru orase chineze, Beijing, Shanghai, Ningbo si Chongqing, ceea ce a dus la o... ...continuare.

Mall inchis din cauza gandacilor. Unde

publicat 2024-01-24 20:00:10 (Money.ro)
Mall inchis din cauza gandacilor. Unde Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mures a anuntat, miercuri, inchiderea temporara a celui mai mare mall din Targu Mures, Shopping City. Inspectorii au depistat gandaci, atat in unele spatii de depozitare a materiilor prime alimentare, cat si in zona de productie, dar si pe holuri. „In urma sesizarii depuse la sediul CJPC Mures in dupa-amiaza zilei […]Articolul Mall inchis din cauza gandacilor. Unde apare prima data in Money. ...continuare.

Un avion Boeing 757, cu 190 de persoane la bord, si-a pierdut roata din fata cand se pregatea sa decoleze din Atlanta

publicat 2024-01-24 20:00:09 (Libertatea)
Un avion Boeing 757, cu 190 de persoane la bord, si-a pierdut roata din fata cand se pregatea sa decoleze din Atlanta Avionul Boeing 757 operat de Delta Air Lines se pregatea sa decoleze sambata de pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta, cand „roata din fata s-a desprins si s-a rostogolit in josul dealului”, a anuntat Administratia Federala a Aviatiei (FAA), la inceputul acestei saptamani, relateaza miercuri agentia Reuters, citata de News.ro. Aeronava trebuia sa zboare din […] ...continuare.

Trei tineri care vindeau droguri in Bihor, arestati preventiv

publicat 2024-01-24 20:00:08 (Jurnalul-National)
Trei tineri care vindeau droguri in Bihor, arestati preventiv Trei tineri care vindeau canabis, cristal, ecstasy si 2MMC catre consumatori din judetul Bihor au fost arestati preventiv, printr-o decizie de marti a Tribunalului Bihor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.