EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Superconfort cu adidas Supernova

publicat 2024-02-28 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Superconfort cu adidas Supernova Multi dintre noi au inteles beneficiile alergarii atat pentru sanatatea fizica, cat si mentala. Fie ca alergam de cateva ori pe saptamana sau zilnic, in aer liber sau pe banda, la sala, ne bucuram de beneficiile miscarii, de la exercitiul cardio, la silueta sportiva si generarea de endorfine.Dar pentru a ne detasa de tot ce e in jur si a obtine maximul din aceste momente, trebuie sa ne bucuram de confort deplin. ... ...continuare.

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren!

publicat 2024-02-28 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren! Alerta de securitate imensa la Paris! Asta dupa ce o geanta ce continea un computer, dar si doua stick-uri de memorie ce contineau toate planurile de securitate ale politiei franceze pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren, din Gara de Nord a capitalei FranteiInformatia a fost dezvaluita de catre Agentia France-Presse, dar si de catre presa internationala. ... ...continuare.

Cati oameni isi sarbatoresc ziua maine, 29 februarie. Ce nume faimoase s-au nascut in aceasta zi

publicat 2024-02-28 11:45:04 (Click)
Cati oameni isi sarbatoresc ziua maine, 29 februarie. Ce nume faimoase s-au nascut in aceasta zi Anul 2024 este marcat de prezenta unei zile in plus in calendar, 29 februarie, ziua speciala care apare doar o data la patru ani. Aceasta ocazie rara aduce bucurie celor nascuti in aceasta zi, oferindu-le posibilitatea de a-si sarbatori aniversarea o data la fiecare patru ani. ...continuare.

Investimental ajunge la o baza de clienti de 1.000 de investitori de retail

publicat 2024-02-28 11:45:03 (Bursa)
Investimental, cel mai nou broker de pe piata de capital din Romania, ajunge la 1.000 de clienti de retail in Romania. ...continuare.

Nica, PSD: 'Am asigurat finantarea din bani europeni de pana la 20% din FEDR pentru industria otelului'

publicat 2024-02-28 11:45:03 (Bursa)
Europarlamentarul PSD Dan Nica a anuntat miercuri, printr-un comunicat de presa, ca are 'vesti extraordinare pentru Galati si pentru Romania', prin faptul ca, in urma unei interventii pe care a avut-o in Parlamentul European, a reusit sa asigure finantarea din bani europeni de pana la 20% din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru industria otelului. ...continuare.

Micutzu, pedeapsa surprinzatoare dupa scandalul de pe Calea Victoriei

publicat 2024-02-28 11:45:03 (Antena3)
Micutzu, pedeapsa surprinzatoare dupa scandalul de pe Calea Victoriei Actorul de stand up comedy Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, scapa de urmarirea penala in dosarul de amenintare dupa ce in urma cu doi ani si jumatate a fost implicat intr-un scandal monstru care s-a lasat cu imbranceli si geamuri sparte. ...continuare.

Senatul a adoptat Legea privind energia eoliana offshore in Marea Neagra. Anuntul ministrului Energiei

publicat 2024-02-28 11:45:03 (Antena3)
Senatul a adoptat Legea privind energia eoliana offshore in Marea Neagra. Anuntul ministrului Energiei Senatul a adoptat Legea privind energia eoliana offshore. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anuntat cand ar putea beneficia romanii de energia produsa in Marea Neagra. ...continuare.

Bani de la stat pentru cladirile cu risc seismic. Cum se pot obtine fonduri pentru reabilitarea institutiilor publice

publicat 2024-02-28 11:45:03 (Antena3)
Bani de la stat pentru cladirile cu risc seismic. Cum se pot obtine fonduri pentru reabilitarea institutiilor publice E posibil ca Romania sa fie lovita de mare cutremur in mai putin de doua decenii. Asta arata calculele seismologilor. De aceea, este prioritar ca toate cladirile din tara, atat cele pentru locuit, cat si institutiile publice, sa fie pregatite sa reziste. ...continuare.

Radioterapia stereotaxica in oncologie, detaliat de Dr. Cristina Iftode, medic primar radioterapie SANADOR

publicat 2024-02-28 11:45:02 (Adevarul)
Radioterapia stereotaxica in oncologie,  detaliat de Dr. Cristina Iftode, medic primar radioterapie SANADOR Dr. Cristina Iftode, medic primar radioterapie, coordonatoarea Departamentului de Stereotaxie din Centrul Oncologic SANADOR este invitatul editiei Adevarul Live. ...continuare.

Iohannis a promulgat Legea privind ordinul de protectie extins. Ce noi prevederi intra in vigoare

publicat 2024-02-28 11:45:02 (Adevarul)
Iohannis a promulgat Legea privind ordinul de protectie extins. Ce noi prevederi intra in vigoare Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat proiectul de lege care prevede extinderea ordinului de protectie, care reglementeaza nu doar in cazul violentelor fizice, ci si in situatia actelor de hartuire online sau apelurilor telefonice multiple ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.