EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciuca: PNL sustine nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Jurnalul-National)
Ciuca: PNL sustine nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat Partidul National Liberal sustine nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat in fruntea Comisiei Europene, scrie pe Facebook liderul PNL, Nicolae Ciuca. ...continuare.

Legea hartuirii la locul de munca a fost modificata: Introduse mai multe forme de abuz

publicat 2024-03-06 14:30:11 (Jurnalul-National)
Legea hartuirii la locul de munca a fost modificata: Introduse mai multe forme de abuz Parlamentul a adoptat proiectul legii privind prevenirea si combaterea hartuirii la locul de munca, a anuntat Ministerul Muncii. ...continuare.

Serviciul de streaming Max va bloca partajarea conturilor

publicat 2024-03-06 14:30:10 (Income-Magazine)
Serviciul de streaming Max va bloca partajarea conturilor Serviciul de streaming Max, fost HBO Max, va incepe si el sa blocheze accesul la conturi de la alte adrese, la fel ca Netflix si, in curand, Disney+. Moda blocarii partajarii conturilor, care a ajutat initial serviciile de streaming sa-si creasca numarul de utilizatori, se extinde si va fi aplicata si de Max. Eforturile companiei […] ...continuare.

Avocatul american al Simonei Halep, reactie acida dupa verdictul TAS: "Nu avea sens! Nu am fost niciodata de acord"

publicat 2024-03-06 14:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Avocatul american al Simonei Halep, reactie acida dupa verdictul TAS: Nu avea sens! Nu am fost niciodata de acord Avocatul american Howard Jacobs, principalul reprezentant al Simonei Halep (32 de ani) in cazul de dopaj, a oferit primele declaratii dupa ce sportiva din Romania a scapat de suspendare. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus pedeapsa de la 4 ani la 9 luni.Jacobs a dezvaluit pentru publicatia americana The Athletic cum a decurs prima interactiune cu Simona Halep dupa pronuntarea judecatorilor TAS. ... ...continuare.

UEFA Champions League ne aduce si miercuri un duel de top! Real Madrid - RB Leipzig vine la pachet cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

publicat 2024-03-06 14:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
UEFA Champions League ne aduce si miercuri un duel de top! Real Madrid - RB Leipzig vine la pachet cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet! Dupa ce marti Bayern si PSG si au asigurat biletele pentru sferturi, miercuri Real Madrid si Manchester City sunt asteptate sa li se alature. Chiar pe Santiago Bernabeu, Real Madrid are la Mozzart Bet cea mai mare cota din lume in duelul cu RB Leipzig!Real Madrid - RB Leipzig (ora 22:00) cota 1.63Real Madrid s-a impus la limita, 1-0, in turul din Germania, pe terenul lui RB Leipzig. ... ...continuare.

Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. "Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o"

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o Vedeta care a facut sex cu un alt barbat in noaptea dinaintea nuntii. "Karma s-a intors, pentru ca si urmatorii ei soti au inselat-o" ...continuare.

Avertizare meteo in Romania! Revin ploile si ninsorile. Cum va fi vremea la Bucuresti

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Avertizare meteo in Romania! Revin ploile si ninsorile. Cum va fi vremea la Bucuresti Meteorologii au emis o avertizare cu privire la conditiile meteorologice care urmeaza sa se inregistreze miercuri, anuntand aparitia ploilor si a ninsorilor in zonele montane, cu formare de strat de zapada. ...continuare.

Au ajuns sa arate precum dalmatienii! Care sunt vedetele cu boli de piele grave. "Am mainile ca solzii de peste"

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Au ajuns sa arate precum dalmatienii! Care sunt vedetele cu boli de piele grave. Am mainile ca solzii de peste Tily Niculae si Corina Danila, chinuite de ani de zile de bolile de piele. ...continuare.

Oana Roman a recunoscut totul. De ce a dus-o pe Mioara Roman la azil: "Pentru memoria mamei mele trebuie sa lamuresc"

publicat 2024-03-06 14:30:04 (Click)
Oana Roman a recunoscut totul. De ce a dus-o pe Mioara Roman la azil: Pentru memoria mamei mele trebuie sa lamuresc Oana Roman a facut lumina in scandalul de dupa moartea Mioarei Roman. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.