EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un culturist indian a inghitit 39 de monede si 37 de magneti, sperand ca zincul o sa-i imbunatateasca performantele. Barbatul a fost operat de urgenta

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Un culturist indian a inghitit 39 de monede si 37 de magneti, sperand ca zincul o sa-i imbunatateasca performantele. Barbatul a fost operat de urgenta Medicii de la Spitalul Sir Ganga Ram din New Delhi au scos 39 de monede si 37 de magneti din intestinul unui barbat de 26 de ani prin interventie chirurgicala. Pacientul, care avea probleme psihice, ar fi inghitit monedele si magnetii presupunand ca „zincul ajuta la imbunatatirea performantelor in culturism”, a relatat India Today. Tanarul s-a […] ...continuare.

Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A si Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: "Luni noapte eram la spital"

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A si Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: Luni noapte eram la spital Theo Rose a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce fiul ei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sanatate. Micutul a avut gripa A, Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ. Theo Rose, cunoscuta cantareata si actrita din serialul „Clanul”, a fost profund marcata de perioada tumultuoasa prin care a trecut fiul sau in […] ...continuare.

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. "Pretul este foarte bun"

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. Pretul este foarte bun Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achizitionat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar si suma pe care o cere pe imobil. Bianca Dragusanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii asteapta in privat […] ...continuare.

Sofer roman de TIR mort in parcarea firmei pentru care lucra, in Belgia: "Zdrobit si tarat in jur de zece metri"

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Sofer roman de TIR mort in parcarea firmei pentru care lucra, in Belgia: Zdrobit si tarat in jur de zece metri Accidentul de munca a avut loc luni seara, in parcarea firmei Frisaye, din Jemeppe. Valerian, un sofer de camion roman care lucra la un subantreprenor, a fost lovit de un vehicul greu de marfa. A murit pe loc, relateaza cotidianul belgian de limba franceza Sud Info. Desfasurare uriasa a serviciilor de urgenta, luni, la scurt […] ...continuare.

Dobanzi mai bune si un proces si mai rapid pentru creditele ipotecare ING! Din 13 februarie, dobanda fixa de la 5.59% in primii 5 ani. Afla conditiile!

publicat 2024-03-01 11:00:08 (Libertatea)
Dobanzi mai bune si un proces si mai rapid pentru creditele ipotecare ING! Din 13 februarie, dobanda fixa de la 5.59% in primii 5 ani. Afla conditiile! Sa-ti cumperi o locuinta este fara indoiala un pas important pentru oricine. Vestea buna este ca daca nu dispui de (toata) suma necesara si ai gasit deja locuinta visurilor tale, din 13 februarie poti aplica la creditul ipotecar ING cu dobanda fixa cuprinsa intre 5.59% – 6.59% in primii 5 ani si ulterior variabila.  Ce […] ...continuare.

Un rapper iranian antiregim nu mai suporta detentia si cere pedeapsa cu moartea: "Va implor sa puneti capat acestei torturi"

publicat 2024-03-01 11:00:07 (Libertatea)
Un rapper iranian antiregim nu mai suporta detentia si cere pedeapsa cu moartea: Va implor sa puneti capat acestei torturi Salman Yasin, 28 de ani, un cunoscut rapper iranian, inchis in 2022 dupa ce a sustinut protestele declansate de moartea Mahsei Amini in custodia politiei, a cerut pedeapsa cu moartea justitiei de la Teheran, „pentru ca nu mai suport tortura din detentie”, relateaza Iran Wire si Bild. Intr-o scrisoare publicata pe contul de Instagram al […] ...continuare.

Barbat condamnat, dupa ce a agresat sexual doua fete, de 7 si 8 ani, adus in tara din Marea Britanie

publicat 2024-03-01 11:00:07 (Jurnalul-National)
Barbat condamnat, dupa ce a agresat sexual doua fete, de 7 si 8 ani, adus in tara din Marea Britanie Un barbat care era condamnat la inchisoare dupa ce a agresat sexual doua fete de 7 si 8 ani a a fost adus in tara din Marea Britanie pentru executarea pedepsei. a anuntat vineri Alina Gorghiu, ministrul Justitiei. ...continuare.

Cine este femeia gasita inconstienta intr-o padure de langa Bragadiru  

publicat 2024-03-01 11:00:07 (Jurnalul-National)
Cine este femeia gasita inconstienta intr-o padure de langa Bragadiru   O femeie in varsta de 43 de ani a fost descoperita inconstienta intr-o padure de langa Bragadiru. ...continuare.

Atacatorii cibernetici: inselatorie noua, in numele Postei Romane

publicat 2024-03-01 11:00:07 (Jurnalul-National)
Atacatorii cibernetici: inselatorie noua, in numele Postei Romane Atacatorii cibernetici au lansat un nou mesaj in care folosesc numele Postei Romane, pentru a obtine bani de la victime. Iata mesajul de care trebuie sa ne ferim. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in zone montane din trei judete

publicat 2024-03-01 11:00:07 (Jurnalul-National)
Cod galben de vant puternic in zone montane din trei judete Meteorologii au emis vineri o avertizare Cod galben de vant puternic pentru zone montane din trei judete. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.