EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mitrita, deranjat dupa meciul cu Petrolul: "Nu trebuie sa mai facem asta"

publicat 2024-02-29 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mitrita, deranjat dupa meciul cu Petrolul: Nu trebuie sa mai facem asta Alexandru Mitrita, extrema Universitatii Craiova, a analizat victoria cu Petrolul, scor 3-2.Multumit de rezultat, Mitrita s-a aratat deranjat de faptul ca echipa lui a primit doua goluri si a castigat cu greu.Alex Mitrita: "Nu trebuie sa mai facem asta""Victorie meritata, chiar daca au fost doua greseli ale noastre, am luat gol in minutul 45, apoi imediat dupa pauza. Nu trebuie sa mai facem asta. Nu am fost relaxati, doar ca am gresit. ... ...continuare.

O faimoasa fabrica de bere din Romania se inchide dupa aproape 5 decenii de activitate. "Traditia a fost transmisa de-a lungul a opt generatii"

publicat 2024-02-29 21:00:04 (Click)
O faimoasa fabrica de bere din Romania se inchide dupa aproape 5 decenii de activitate. Traditia a fost transmisa de-a lungul a opt generatii Dupa 44 de ani in activitate, una dintre cele mai faimoase fabrici de bere din tara noastra se inchide! Din pacate, sute de angajati vor fi nevoiti sa isi gaseasca un nou loc de munca. ...continuare.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre grupul Fildas-Catena a patru farmacii

publicat 2024-02-29 21:00:03 (Bursa)
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Med-Serv United SRL, parte a Grupului Fildas-Catena, intentioneaza sa preia fondul de comert aferent unui numar de patru farmacii situate in orasele Targu Mures si Ludus, apartinand Andofarm SRL si Zen Pharma SRL. ...continuare.

Macron afirma ca si-a "cantarit" si "masurat" cuvintele despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina

publicat 2024-02-29 21:00:02 (Adevarul)
Macron afirma ca si-a cantarit si masurat cuvintele despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina Emmanuel Macron a declarat joi ca fiecare dintre cuvintele sale cu privire la Ucraina a fost "cantarit" si "masurat", dupa afirmatiile sale privind potentiala trimiterea de trupe terestre in tara aflata in razboi, o sugestie respinsa pe scara larga de principalii sai aliati. ...continuare.

Curtea Constitutionala din Slovenia suspenda reformele controversate ale codului penal, dar valideaza desfiintarea parchetului anticoruptie

publicat 2024-02-29 21:00:02 (Adevarul)
Curtea Constitutionala din Slovenia suspenda reformele controversate ale codului penal, dar valideaza desfiintarea parchetului anticoruptie Curtea Constitutionala a Slovaciei a suspendat joi unele dintre reformele controversate ale codului penal, care au declansat proteste in masa si au atras critici din partea opozitiei si a Bruxellesului. ...continuare.

Singurul ziar din lume care apare doar o data la patru ani. Unde poate fi cumparat FOTO

publicat 2024-02-29 20:45:18 (ProTV)
Singurul ziar din lume care apare doar o data la patru ani. Unde poate fi cumparat FOTO Singurul ziar cvadrienal din lume, care apare pe piata o data la patru ani, a ajuns din nou la chioscurile de presa din Franta, joi, odata cu lansarea unui nou numar al publicatiei satirice La Bougie du Sapeur, informeaza BBC. ...continuare.

Nascuti in an bisect. O familie din SUA este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie

publicat 2024-02-29 20:45:18 (ProTV)
Nascuti in an bisect. O familie din SUA este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie O familie din Statele Unite ale Americii este a doua din lume care are trei copii nascuti pe 29 februarie în trei ani bisecti consecutiv, scrie Bussines Insider. ...continuare.

Macron afirma ca si-a "cantarit si masurat" cuvintele cand a vorbit despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina

publicat 2024-02-29 20:45:17 (Mediafax)
Macron afirma ca si-a cantarit si masurat cuvintele cand a vorbit despre o eventuala trimitere de trupe in Ucraina Macron a dat la o parte avalansa de critici cu care s-a confruntat in Franta si pe scena internationala si a insistat ca declaratiile sale privind agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei au fost atent gandite. ...continuare.

Barbat din Bucuresti, surprins in timp ce facea acte sexuale in tramvai, in fata femeilor. El a fost retinut

publicat 2024-02-29 20:45:14 (Libertatea)
Un barbat de 41 de ani a fost retinut joi, 29 februarie, de politistii Capitalei, dupa ce a fost surprins in timp ce facea acte sexuale explicite, intr-un tramvai, anunta Politia Capitalei. Barbatul a fost reclamat prima data de o tanara pe 23 februarie, care l-a observat in tramvai in timp ce savarsea acte sexuale […] ...continuare.

Romania si alte sapte state din UE cer noi sanctiuni contra Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

publicat 2024-02-29 20:45:14 (Libertatea)
Romania si alte sapte state din UE cer noi sanctiuni contra Rusiei, dupa moartea lui Navalnii Opt state membre ale UE, respectiv Romania, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE, citata de Agerpres. „Moartea lui Navalnii este un alt semnal al represiunii accelerate si sistematice in Rusia (...) Trebuie sa ne intensificam eforturile pentru […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.