EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Substantele noi de pe lista drogurilor se vand cu cel mult zece lei pliculetul. Specialistii explica cat de periculoase sunt

publicat 2024-03-08 20:15:31 (ProTV)
Substantele noi de pe lista drogurilor se vand cu cel mult zece lei pliculetul. Specialistii explica cat de periculoase sunt Pentru ca piata stupefiantelor este în continua dezvoltare iar România nu este ferita, dimpotriva, autoritatile descopera în permanenta substante noi. Sunt ieftine, dau dependenta foarte usor, si îi pot ucide pe consumatori. ...continuare.

Incendiu de amploare in comuna Ilieni, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Un copil a fost ranit

publicat 2024-03-08 20:15:31 (ProTV)
Incendiu de amploare in comuna Ilieni, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Un copil a fost ranit O casa si doua anexe gospodaresti au ars, vineri, în comuna Ilieni din judetul Covasna, incendiul fiind provocat de copii care s-au jucat cu focul. În urma evenimentului, un copil de trei a fost ranit, iar doi cai au murit. ...continuare.

Ce "vraji" a mai facut Rusia: a pacalit indieni si s-a infiltrat la Microsoft

publicat 2024-03-08 20:15:28 (Mediafax)
Ce vraji a mai facut Rusia: a pacalit indieni si s-a infiltrat la Microsoft Autoritatile indiene au declarat ca sunt in discutii cu guvernul rus pentru repatrierea unor cetateni care au fost pacaliti sa lucreze pentru armata Moscovei. ...continuare.

Ucraina asteapta anul acesta aproximativ 16 miliarde de euro de la Uniunea Europeana, anunta premierul Smihal: „Ucraina va avea resursele necesare pentru a lupta si a invinge”

publicat 2024-03-08 20:15:22 (Libertatea)
Ucraina asteapta anul acesta aproximativ 16 miliarde de euro de la Uniunea Europeana, anunta premierul Smihal: „Ucraina va avea resursele necesare pentru a lupta si a invinge” Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, iar pana la sfarsitul anului suma totala ar putea ajunge la 16 miliarde de euro, a declarat vineri premierul Denis Smihal, relateaza Reuters, citat de News.ro. Guvernul se asteapta sa primeasca 4,5 miliarde de euro in martie si inca 1,5 […] ...continuare.

Avanpremiera eveniment: Vino intr-o calatorie Pe Adamant, Ursul de Aur Berlin 2023!

publicat 2024-03-08 20:15:19 (Jurnalul-National)
Avanpremiera eveniment: Vino intr-o calatorie Pe Adamant, Ursul de Aur Berlin 2023! Va invitam intr-o calatorie Pe Adamant  - Ursul de Aur Berlin 2023, pe 9 martie, ora 20:00, la Cinema Elvire Popesco. ...continuare.

Retailul este zona de crestere cu cel mai bun potential pentru Bursa de Valori Bucuresti

publicat 2024-03-08 20:15:15 (Income-Magazine)
Retailul este zona de crestere cu cel mai bun potential pentru Bursa de Valori Bucuresti Retailul reprezinta zona de crestere cu cel mai bun potential pentru Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a declarat, vineri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Alexandru Petrescu, la evenimentul de listare a titlurilor Fidelis pe Bursa. „Ma incearca o afinitate speciala fata de BVB si ma bucur mult sa fiu alaturi de dumneavoastra. Cu atat mai […] ...continuare.

Scene halucinante in Superliga! Ultrasii lui Dinamo si cei ai Stelei au sarit pe gazon si s-au luat la bataie

publicat 2024-03-08 20:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Scene halucinante in Superliga! Ultrasii lui Dinamo si cei ai Stelei au sarit pe gazon si s-au luat la bataie Meciul dintre Dinamo si UTA a fost prefatat de scene reprobabile. Ultrasii din Peluza Sud a gazdelor au patruns pe gazonul arenei Arcul de Triumf si si-au impartit pumni cu sustinatorii oaspetilor.Jandarmeria a anuntat inca de joi ca meciul Dinamo - UTA este unul cu risc ridicat. Ultrasii veniti de la Arad au primit sprijin din partea "fratilor" de la CSA Steaua. Organizarea a lasat de dorit si mai multe incidente au prefatat duelul de pe arena Arcul de Triumf. ... ...continuare.

Cristina Siscanu, in doliu! Tatal jurnalistei s-a stins din viata

publicat 2024-03-08 20:15:07 (Click)
Cristina Siscanu, in doliu! Tatal jurnalistei s-a stins din viata Cristina Siscanu traverseaza cel mai crunt moment din viata ei, intrucat recent a anuntat trecerea in nefiinta a tatalui sau. ...continuare.

In ce oras din Romania se gasesc cele mai scumpe locuinte. Cei care vor sa cumpere trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar

publicat 2024-03-08 20:15:07 (Click)
In ce oras din Romania se gasesc cele mai scumpe locuinte. Cei care vor sa cumpere trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar Putini sunt cei familiarizati cu orasul din Romania in care locuintele ating preturi exorbitante. Piata imobiliara este intr-o continua schimbare, mereu aducand cu sine surprize. ...continuare.

Ministrul britanic al apararii: Ucraina 'trebuie sa castige razboiul'

publicat 2024-03-08 20:15:07 (Bursa)
Ministrul britanic al apararii Grant Shapps a insistat vineri, in timpul vizitei sale la Kiev, ca Ucraina 'trebuie sa castige razboiul' cu Rusia si pentru aceasta aliatii ei trebuie sa-si intensifice sprijinul, dupa ce a anuntat in ziua precedenta ca Regatul Unit va furniza armatei ucrainene un nou pachet de ajutor militar ce cuprinde peste 10.000 de drone de atac si de recunoastere. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.