EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Global CrowdStrike 2024: Bresele de securitate informatica se produc in mai putin de trei minute

publicat 2024-03-07 17:30:03 (Bursa)
CrowdStrike a anuntat astazi concluziile Raportului CrowdStrike Global Threat 2024, evidentiind o crestere a adversarilor care folosesc acreditarile de identitate furate pentru a exploata golurile din mediile cloud si a maximiza ascunsarea, viteza si impactul atacurilor cibernetice. ...continuare.

Nicolae Ciuca, la Congresul PPE: "Este timpul sa purtam un dialog onest despre extinderea Uniunii Europene"

publicat 2024-03-07 17:30:03 (Antena3)
Nicolae Ciuca, la Congresul PPE: Este timpul sa purtam un dialog onest despre extinderea Uniunii Europene Este timpul sa purtam un dialog onest despre extinderea Uniunii Europene, a declarat liderul PNL, Nicolae Ciuca, in a doua zi a congresului PPE. ...continuare.

Acord de aparare intre Franta si Republica Moldova: Macron si Sandu cer retragerea trupelor rusesti stationate ilegal in Transnistria

publicat 2024-03-07 17:30:02 (Adevarul)
Acord de aparare intre Franta si Republica Moldova: Macron si Sandu cer retragerea trupelor rusesti stationate ilegal in Transnistria Franta a afirmat joi sprijinul sau "de neclintit" pentru "independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala" a Republicii Moldova, a carei presedinta Maia Sandu a fost primita la Palatul Elysee pentru a incheia un acord de aparare intre cele doua state. ...continuare.

Irlanda desfasoara doua referendumuri pentru a schimba definitia familiei si a elimina referirile "sexiste" din Constitutie

publicat 2024-03-07 17:30:02 (Adevarul)
Irlanda desfasoara doua referendumuri pentru a schimba definitia familiei si a elimina referirile sexiste din Constitutie Irlanda desfasoara vineri, de Ziua internationala a femeii, doua referendumuri pentru a redefini conceptul de familie dincolo de familia traditionala si pentru a elimina din Constitutie prevederi conservatoare despre rolul social si casnic al femeii, relateaza agentiile Reuters si EFE, citate de Age ...continuare.

Actiunile Hugo Boss au scazut cu 12% dupa ce compania a anuntat o potentiala incetinere a vanzarilor. "Chiar daca consumatorii cheltuie mai putin suntem pe drumul cel bun"

publicat 2024-03-07 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
Actiunile Hugo Boss au scazut cu 12% dupa ce compania a anuntat o potentiala incetinere a vanzarilor. Chiar daca consumatorii cheltuie mai putin suntem pe drumul cel bun Autor: Valeriu Danila Actiunile Hugo Boss au scazut cu 12% joi, dupa ce compania a avertizat ca este in pericol de a nu-si indeplineasca obiectivul de vanzari pentru 2025, pe fondul scaderii cererii consumatorilor, scrie CNBC. ...continuare.

Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Pe ce piete externe vrea sa intre compania locala KIM cu platforma sa de automatizare a proceselor din zona "blue collar"? De cati bani are nevoie pentru a accelera demersurile de extindere internationala? Detalii de la Vicentiu Corbu, fondator si CEO al KIM.

publicat 2024-03-07 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Pe ce piete externe vrea sa intre compania locala KIM cu platforma sa de automatizare a proceselor din zona blue collar? De cati bani are nevoie pentru a accelera demersurile de extindere internationala? Detalii de la Vicentiu Corbu, fondator si CEO al KIM. Autor: Ioana Nita Urmariti astazi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Pe ce piete externe vrea sa intre compania locala KIM cu platforma sa de automatizare a proceselor din zona "blue collar"? De cati bani are nevoie pentru a accelera demersurile de extindere internationala? Detalii de la Vicentiu Corbu, fondator si CEO al KIM. ...continuare.

Cat de repede se produce un atac cibernetic? CrowdStrike: Bresele de securitate informatica se produc in mai putin de 3 minute, iar infrastructura cloud a companiilor este vizata de atacuri informatice

publicat 2024-03-07 17:15:17 (Ziarul-Financiar)
Cat de repede se produce un atac cibernetic? CrowdStrike: Bresele de securitate informatica se produc in mai putin de 3 minute, iar infrastructura cloud a companiilor este vizata de atacuri informatice Compania de securitate informatica CrowdStrike a anuntat concluziile raportului global al amenintarilor informatice 2024, care arata o crestere a numarului de atacatori informatici care folosesc credentiale de acces furate ale angajatilor din companii. Astfel, atacatorii profita de deficientele de securitate in cloud ale companiilor pentru a ramane nedetectati pentru o perioada mai mare de timp si pentru a creste viteza si impactul atacurilor cibernetice. Raportul CrowdStrike mai detaliaza si... ...continuare.

Banca Centrala Europeana nu se grabeste sa ieftineasca banii, respectiv sa scada dobanzile. A mentinut dobanda-cheie

publicat 2024-03-07 17:15:12 (ProTV)
Banca Centrala Europeana nu se grabeste sa ieftineasca banii, respectiv sa scada dobanzile. A mentinut dobanda-cheie Banca Centrala Europeana (BCE) a decis joi mentinerea nemodificata a dobânzilor, pentru a patra oara consecutiv, în linie cu asteptarile analistilor. ...continuare.

O banca din Romania isi schimba numele si devine 100% digitala. Cand va fi lansarea

publicat 2024-03-07 17:15:12 (ProTV)
O banca din Romania isi schimba numele si devine 100% digitala. Cand va fi lansarea Grupul Financiar Banca Transilvania se pregateste sa lanseze o banca româneasca 100% digitala. Salt Bank urmeaza sa furnizeze servicii de anul acesta, potrivit Profit.ro. ...continuare.

Cea mai mare platforma online cu continut pentru adulti da in judecata Uniunea Europeana

publicat 2024-03-07 17:15:12 (ProTV)
Cea mai mare platforma online cu continut pentru adulti da in judecata Uniunea Europeana Doua dintre cele mai mari companii pornografice din Europa au dat în judecata Uniunea Europeana în legatura cu noile obligatii prevazute de legea privind moderarea continutului online.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.