EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Microsoft va lansa un chatbot Copilot destinat lucratorilor din sectorul financiar

publicat 2024-03-01 17:15:10 (Income-Magazine)
Microsoft va lansa un chatbot Copilot destinat lucratorilor din sectorul financiar Microsoft a anuntat joi ca va lansa un chatbot Copilot care poate indeplini sarcini cheie pentru oamenii care lucreaza in sectorul financiar, transmite CNBC. Compania de software va oferi mai intai instrumentul in previzualizare publica. Detaliile de pret vor urma. Multi furnizori de software pentru afaceri, inclusiv HubSpot si Salesforce, au lucrat pentru a dota […] ...continuare.

Negoita, crud cu actionarii "cainilor": "Nu stiu cat inteleg unii «fenomenul Dinamo»!" » I-a caracterizat pe Voicu si Nicolescu, la un an de la preluarea clubului: "Nimic notabil!"

publicat 2024-03-01 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Negoita, crud cu actionarii cainilor: Nu stiu cat inteleg unii «fenomenul Dinamo»! » I-a caracterizat pe Voicu si Nicolescu, la un an de la preluarea clubului: Nimic notabil! Intr-un amplu interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionut Negoita, fostul patron al celor de la Dinamo, a comentat intr-o nota ironica imaginea cu Eugen Voicu, actualul sef al "cainilor", fotografiindu-se langa vitrina de trofee a celor de la CFR Cluj.A trecut o saptamana de la momentul in care ipostaza buclucasa cu Eugen Voicu si Andrei Nicolescu a scandalizat o buna parte a suporterilor dinamovisti, dar si cateva dintre legendele clubului. ... ...continuare.

S-a impacat si cu fanii! Ce surpriza i-au facut lui Sumudica liderii ultrasilor lui Gaziantep

publicat 2024-03-01 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
S-a impacat si cu fanii! Ce surpriza i-au facut lui Sumudica liderii ultrasilor lui Gaziantep Marius Sumudica (52 de ani), contestat dupa ultimele rezultate slabe de suporteri, care i-au cerut demisia, a primit in cantonament vizita principalilor sefi ai grupurilor de ultrasi ai lui Gaziantep care au impartit buchete de flori. Si baskanul clubului a incurajat personal echipa, anuntand ca are incredere deplina in stafful tehnic.Cu cateva zile inaintea jocului de luni cu Antalya, apele s-au linistit total la Gaziantep. ... ...continuare.

Britanicii, ingrijorati de starea de sanatate a printesei Kate. Nu a mai fost vazuta de doua luni, iar vestile de la Palatul Kensington sunt foarte putine

publicat 2024-03-01 17:15:03 (Adevarul)
Britanicii, ingrijorati de starea de sanatate a printesei Kate. Nu a mai fost vazuta de doua luni, iar vestile de la Palatul Kensington sunt foarte putine Palatul Kensington a emis o noua declaratie cu privire la starea de sanatate a lui Kate Middleton, in timp ce sotia printului de Wales nu a mai aparut in spatiul public de doua luni, in urma unei interventii chirurgicale abdominale. ...continuare.

Orasul important din Romania care vrea sa dezvolte turismul balneo-medical. Investitie de 35 milioane de lei

publicat 2024-03-01 17:15:03 (Adevarul)
Orasul important din Romania care vrea sa dezvolte turismul balneo-medical. Investitie de 35 milioane de lei Un mare oras din Romania vrea sa dezvolte, in urmatorii ani, turismul balneo-medical. Astfel, autoritatile locale sunt in cautare de fonduri pentru a investi intr-un proiect de zeci de milioane de lei ...continuare.

Mircea Geoana, despre amenintarile cu razboiul nuclear ale lui Putin: Arsenalul lor de intimidare si presiune psihologica

publicat 2024-03-01 17:15:02 (Adevarul)
Mircea Geoana, despre amenintarile cu razboiul nuclear ale lui Putin: Arsenalul lor de intimidare si presiune psihologica Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, sustine ca amenintarile Rusiei cu armele nucleare sunt mai degraba o incercare de intimidare psihologica decat un plan real. ...continuare.

Magazinele de discount si proximitate moderna, alaturi de benzinarii, au mancat anul trecut cota de piata de la supermarketuri si hipermarketuri

publicat 2024-03-01 17:00:16 (Ziarul-Financiar)
Magazinele de discount si proximitate moderna, alaturi de benzinarii, au mancat anul trecut cota de piata de la supermarketuri si hipermarketuri Vanzarile de bunuri de larg consum au crescut anul tre­cut cu 15%, avans sustinut in continuare exclusiv de inflatie. Desi cresterile de preturi s-au temperat treptat de la trimestru la trimestru, ele au ramas mult peste nivelul considerat optim, de 2%. ...continuare.

Elevii din Bucuresti au obtinut rezultate mai bune decat media pe tara la simularea Evaluarii Nationale, dar matematica le-a dat si lor batai de cap: 36% nu au reusit sa ia nota 5 la aceasta proba.

publicat 2024-03-01 17:00:16 (Ziarul-Financiar)
Elevii din Bucuresti au obtinut rezultate mai bune decat media pe tara la simularea Evaluarii Nationale, dar matematica le-a dat si lor batai de cap: 36% nu au reusit sa ia nota 5 la aceasta proba. Elevii din scolile din Bucuresti au obtinut rezultate mai bune decat media pe tara la si­mularea Evaluarii Natio­na­le, dar proba la matematica a fost una dificila si pentru ei. Asadar, aproape 11% dintre elevii din scolile din Bucuresti au luat note mai mici de 5 la limba romana si 36% au luat mai putin de 5 la matematica, dupa cum arata datele transmise de Inspec­toratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), la solicitarea Ziarului Financiar. ...continuare.

Asiguratorii au vandut in 9 luni/2023 asigurari de locuinte facultative in valoare de peste 419 mil. lei, in crestere cu 22%. Per total, piata asigurarilor de locuinte a depasit 564 mil. lei

publicat 2024-03-01 17:00:16 (Ziarul-Financiar)
Asiguratorii au vandut in 9 luni/2023 asigurari de locuinte facultative in valoare de peste 419 mil. lei, in crestere cu 22%. Per total, piata asigurarilor de locuinte a depasit 564 mil. lei Asigurarile obligatorii si facultative de locuinta au inregistrat la finalul primelor noua luni din 2023 un avans consistent, de 18%, al volumului de prime brute subscrise, fata de 9 luni/2022, pana la peste 564 mil. lei, potrivit datelor publicate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) in raportul privind evolutia pietei asigurarilor din primele noua luni ale anului 2023. ...continuare.

SOS la Vatican: Ce mesaj i-a scris Diana Sosoaca Papei Francisc – VIDEO

publicat 2024-03-01 17:00:12 (Puterea)
SOS la Vatican: Ce mesaj i-a scris Diana Sosoaca Papei Francisc – VIDEO Senatoarea Diana Iovanovici Sosoaca loveste din nou. Aflata in vacanta in Italia, senatoarea SOS a facut o escala si la Vatican. Acolo, Diana Iovanovici Sosoaca nu s-a intalnit cu Papa Francisc, dar a simtit nevoia de a-i transmite acestuia un mesaj scris, extrem de dur, in limba italiana. "DIO NON E VACCINATO! MI SENTI PAPA? […]The post SOS la Vatican: Ce mesaj i-a scris Diana Sosoaca Papei Francisc – VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.