EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Actiunea ROCA Industry, transferata luni de pe piata AeRO pe Piata Reglementata a BVB. Radu Hanga, presedinte BVB: Transferul ROCA Industry pe Piata Reglementata a bursei deschide sezonul listarilor din 2024

publicat 2024-03-11 12:00:18 (Ziarul-Financiar)
Actiunea ROCA Industry, transferata luni de pe piata AeRO pe Piata Reglementata a BVB. Radu Hanga, presedinte BVB: Transferul ROCA Industry pe Piata Reglementata a bursei deschide sezonul listarilor din 2024 Autor: Roxana Rosu Holdingul ROCA Industry a debutat astazi, 11 martie, pe Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti sub simbolul bursier ROC1, ca urmare a transferului de pe piata AeRO. ...continuare.

Romania si-a dublat importurile de arme in ultimii ani. Harta inarmarii printre tarile europene

publicat 2024-03-11 12:00:14 (ProTV)
Romania si-a dublat importurile de arme in ultimii ani. Harta inarmarii printre tarile europene Cantitatea de arme importata în ultimii trei ani este dubla fata de perioada anterioara, din cauza razboiului din Ucraina. Desigur, acolo se regasesc cele mai multe importuri, dar nici România nu e mai prejos. ...continuare.

Patania unor romani care s-au intalnit cu ursul pe un traseu de munte. "Primul instinct a fost sa atace"

publicat 2024-03-11 12:00:14 (ProTV)
Patania unor romani care s-au intalnit cu ursul pe un traseu de munte. Primul instinct a fost sa atace Într-o întâmplare de-a dreptul memorabila, un grup de trei pasionati ai drumetiilor a avut o întâlnire neasteptata si periculoasa cu un urs în salbaticia Muntilor Nemira.   ...continuare.

BITOLIA SPORT a organizat marea deschidere a magazinului BITOLIA SPORT in Baneasa Mall

publicat 2024-03-11 12:00:13 (Money.ro)
BITOLIA SPORT a organizat marea deschidere a magazinului BITOLIA SPORT in Baneasa Mall Dupa o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani, in care am simtit caldura si aprecierea clientilor nostri pentru produsele Bitolia Sport, a venit momentul sa facem un pas inainte si sa pregatim o surpriza in luna lui Martisor, cu care ne dorim sa incantam pe toti iubitorii de sport si de articole sportive, de la mic […]Articolul BITOLIA SPORT a organizat marea deschidere a magazinului BITOLIA SPORT in Baneasa Mall apare prima data in Money. ...continuare.

Noul sezon Chefi la cutite vine cu reguli noi pentru jurati! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe

publicat 2024-03-11 12:00:13 (Money.ro)
Noul sezon Chefi la cutite vine cu reguli noi pentru jurati! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cutite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 si 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi in bucatarie, care vor da o noua dimensiune competitiei. Daca cei pasionati de gastronomie se vor lupta in etapa preselectiilor sa […]Articolul Noul sezon Chefi la cutite vine cu reguli noi pentru jurati! Ce se intampla in sezonul 13, la confruntarile pe echipe apare prima data in Money. ...continuare.

Viktor Orban: Trump nu va da bani Ucrainei daca va fi reales presedinte

publicat 2024-03-11 12:00:09 (Mediafax)
Viktor Orban: Trump nu va da bani Ucrainei daca va fi reales presedinte Declaratia a fost facuta in urma de saptamana trecuta in Florida, acolo unde premierul ungar s-a deplasat, intr-un gest de sustinere a candidatului Donald Trump pentru alegerile prezidentiale din SUA. ...continuare.

Curiozitati despre Emiratele Arabe Unite

publicat 2024-03-11 12:00:07 (Libertatea)
Curiozitati despre Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite este o tara fascinanta ascunsa in Orientul Mijlociu, care reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai interesante si mai populare destinatii turistice din lume. Cu un mix fascinant de istorie, traditie si modernitate, precum si cu o cultura bogata si o diversitate entica caleidoscopica, aceasta parte a lumii este un […] ...continuare.

Trecerea la E-facturare devine obligatorie de la 1 iulie. Fii pregatit de E-factura cu Leelo!

publicat 2024-03-11 12:00:07 (Libertatea)
Trecerea la E-facturare devine obligatorie de la 1 iulie. Fii pregatit de E-factura cu Leelo! Descopera solutia completa pentru gestionarea eficienta a afacerii tale si indeplineste cerintele E-factura, cu Leelo! De la 1 iulie 2024, E-factura devine imperativa pentru toate entitatile economice din Romania. Fie ca esti o companie, un PFA sau un ONG, obligatia de a emite facturi electronice prin Spatiul Privat Virtual (SPV) al ANAF sau alte softuri […] ...continuare.

Executivul adopta Hotararea de guvern pentru calendarul alegerilor din 9 iunie

publicat 2024-03-11 12:00:07 (Libertatea)
Executivul adopta Hotararea de guvern pentru calendarul alegerilor din 9 iunie Premierul Marcel Ciolacu a convocat o noua sedinta de Guvern, luni, 11 martie, la ora 17.30, al carei singur punct pe ordinea de zi se refera la calendarul alegerilor din 9 iunie, cand vor fi alegeri europarlamentare si locale. Pe 8 martie, Executivul a adoptat un OUG care include posibilitatea ca alesii locali sa migreze […] ...continuare.

Anunt ziar

publicat 2024-03-11 12:00:06 (Jurnalul-National)
Anunt ziar CONPET S.A. Ploiesti, organizeaza licitatii cu strigare, pentru vanzare de mijloace de transport auto, teava recuperata aflata in magazii si teava ingropata provenite din lucrari de inlocuire de conducte. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.