EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la TV: cele 4 poduri germane pe care le vom distruge!

publicat 2024-03-04 16:30:17 (Mediafax)
Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la TV: cele 4 poduri germane pe care le vom distruge! Televiziunea de stat rusa continua propaganda in favoarea politicii agresive pe care o duce Putin. De data aceasta, nu renumita Simonyan, ci un alt propagandist, Dmitri Kiselev, scoate flacari pe gura. ...continuare.

Victime recrutate din DGASPC, obligate sa practice prostitutia in Capitala

publicat 2024-03-04 16:30:17 (Mediafax)
Victime recrutate din DGASPC, obligate sa practice prostitutia in Capitala Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Dambovita au dispus retinerea a 4 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane si complicitate la trafic de persoane. ...continuare.

Rublev, reabilitat. Rusul isi pastreaza punctele din clasament si premiile in bani, dupa scandalul de la Dubai

publicat 2024-03-04 16:30:17 (Mediafax)
Rublev, reabilitat. Rusul isi pastreaza punctele din clasament si premiile in bani, dupa scandalul de la Dubai Rublev a fost eliminat vineri de arbitrul de scaun din semifinala cu kazahul Alexander Bublik, dupa ce un oficial vorbitor de limba rusa a parut sa-l acuze ca a a adresat un limbaj obscen, tipand la un arbitru de linie. ...continuare.

Reprezentantii cantaretei Sinead O'Connor ii interzic lui Donald Trump sa-i foloseasca muzica in campanie

publicat 2024-03-04 16:30:17 (Mediafax)
Reprezentantii cantaretei Sinead O'Connor ii interzic lui Donald Trump sa-i foloseasca muzica in campanie Reprezentantii lui Sinead O'Connor i-au cerut lui Donald Trump sa nu mai foloseasca muzica ei la mitingurile politice. Luna trecuta, Trump a cantat cea mai cunoscuta melodie a lui O'Connor, Nothing Compares 2 U, la un eveniment de campanie din Maryland. ...continuare.

Directoarea scolii Nicolae Titulescu din Bucuresti, despre acuzatiile de agresiune sexuala: Primul caz a fost clasat, al doilea este in curs de cercetare

publicat 2024-03-04 16:30:15 (Libertatea)
Directoarea scolii Nicolae Titulescu din Bucuresti, despre acuzatiile de agresiune sexuala: Primul caz a fost clasat, al doilea este in curs de cercetare Directoarea scolii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti a facut primele declaratii in urma acuzatiilor privind agresiunea sexuala a unui elev, in doua cazuri separate, de catre alti minori. „Cand a fost sesizata posibila comitere a unui abuz asupra unui elev de catre un alt elev al scolii, in anul 2022, am pus la dispozitia organelor abilitate, […] ...continuare.

Diana Enache si Ionut Vintu si-au botezat fetita. Bunicul Adrian Enache a fost in centrul atentiei la petrecere, unde a si cantat

publicat 2024-03-04 16:30:15 (Libertatea)
Diana Enache si Ionut Vintu si-au botezat fetita. Bunicul Adrian Enache a fost in centrul atentiei la petrecere, unde a si cantat Diana Enache si Ionut Vintu, baiatul lui Sorin Ovidiu Vintu, si-a botezat fetita in weekendul care tocmai a trecut. La petrecere bunicul Adrian Enache a facut furori, el a cantat chiar alaturi de Aurelian Temisan. In octombrie 2023 s-a aflat ca Diana, fiica lui Adrian Enache, a nascut o fetita. In septembrie 27 septembrie ea […] ...continuare.

Doi soferi prinsi gonind cu aproape 170 km/h pe DN 2A, Constanta

publicat 2024-03-04 16:30:14 (Jurnalul-National)
Doi soferi prinsi gonind cu aproape 170 km/h pe DN 2A, Constanta Doi soferi au fost prinsi, duminica, gonind cu aproape 170 km/h pe DN 2A, Constanta. Limita de viteza este de 100 km/h. ...continuare.

Concurentii fac cele mai emotionante marturisiri la Power Couple Romania, iar proba fetelor da peste cap bugetul cuplurilor

publicat 2024-03-04 16:30:14 (Jurnalul-National)
Concurentii fac cele mai emotionante marturisiri la Power Couple Romania, iar proba fetelor da peste cap bugetul cuplurilor In seara aceasta, la Antena 1, de la 20:30, incepe saptamana a cincea in competitia Power Couple Romania - La bine si la greu, ultima dinaintea celei finale. Cinci perechi au mai ramas in confruntarea suprema a cuplurilor: Eliza si Cosmin Natanticu, Oana Matache si Radu Siffredi, Ana si Tudor Ionescu, Daiana Anghel si Sorin Gontea, Madalina si Emi Popescu. Tensiunea creste, perechile isi regandesc strategiile si sunt gata sa riste tot mai mult inaintea unei probe care se va dovedi mai grea... ...continuare.

8 idei de activitati pe care poti sa le faci cu copilul tau in gradina

publicat 2024-03-04 16:30:09 (Click)
8 idei de activitati pe care poti sa le faci cu copilul tau in gradina Indiferent de anotimp, daca stai la casa si vremea iti permite, te poti bucura de timpul petrecut in aer liber impreuna cu familia ta. Mai jos vei gasi o lista cu idei din care ai putea sa te inspiri pentru a avea parte de activitati distractive impreuna cu cei dragi. ...continuare.

Tu ce faci pentru a atrage candidatii? Iata ce elemente nu trebuie sa lipseasca dintr-un anunt de angajare

publicat 2024-03-04 16:30:04 (Click)
Tu ce faci pentru a atrage candidatii? Iata ce elemente nu trebuie sa lipseasca dintr-un anunt de angajare Pe masura ce economiile globale se refac dupa perioada pandemica si piata muncii isi revine, competitia pentru atragerea si retinerea noilor talente este mai acerba ca niciodata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.