EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moment istoric in Portugalia » Arbitrul a explicat intregului stadion de ce a anulat un gol!

publicat 2024-03-11 14:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Moment istoric in Portugalia » Arbitrul a explicat intregului stadion de ce a anulat un gol! Pentru prima data in istoria fotbalului, in acest weekend, un gol a fost anulat, iar arbitrul a explicat decizia la microfon in timpul meciului dintre Rio Ave si Sporting Braga (0-0), din campionatul Portugaliei.Simon Banza a marcat cu capul pentru Braga, sambata seara, in etapa a 25-a a campionatului portughez, dar golul sau a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid inaintea actiunii. Conform news. ... ...continuare.

Germanii s-au indragostit de prajiturile facute de doi romani. De ce se intorc in tara dupa 14 ani: "Orice inceput este greu"

publicat 2024-03-11 14:00:06 (Click)
Germanii s-au indragostit de prajiturile facute de doi romani. De ce se intorc in tara dupa 14 ani: Orice inceput este greu Un cuplu de romani din Germania, faimos pentru prajiturile lor delicioase, a decis sa revina in tara natala dupa o experienta de 14 ani in strainatate. ...continuare.

Sanda Ladosi, acuzatii dure dupa participarea la Eurovision. Cum sunt tratati, de fapt, romanii?! "M-am simtit marginalizata"

publicat 2024-03-11 14:00:06 (Click)
Sanda Ladosi, acuzatii dure dupa participarea la Eurovision. Cum sunt tratati, de fapt, romanii?! M-am simtit marginalizata Sanda Ladosi a dezvaluit ca a fost sabotata la Eurovision, in 2004. ...continuare.

EIT Health sustine start-up-urile si IMM-urile europene sa isi testeze solutiile de inteligenta artificiala pentru sanatate

publicat 2024-03-11 14:00:06 (Bursa)
Programul TEF (Testing and Experimentation Facility), planificat pentru cinci domenii: sanatate, industrie, agroalimentar, energie si orase inteligente are ca scop eficientizarea certificarii si testarii solutiilor de inteligenta artificiala si robotica in medii reale. Consortiul pentru sanatate, condus de Portugalia tocmai a lansat prima cerere de candidatura, dedicata fondatorilor din sectorul european al sanatatii. ...continuare.

Eurostat: SUA au fost anul trecut pe primul loc in topul partenerilor UE pentru exporturile de marfuri

publicat 2024-03-11 14:00:06 (Bursa)
Uniunea Europeana a exportat anul trecut in Statele Unite ale Americii (SUA) marfuri in valoare de 502 miliarde de euro, si a importat de 344 de miliarde de euro, ceea ce a dus la crearea unui excedent de 158 de miliarde de euro pentru blocul comunitar. ...continuare.

Printesa de Wales prezinta scuze pentru ca a editat fotografia de Ziua Mamei. Este prima imagine oficiala cu Kate dupa operatie

publicat 2024-03-11 14:00:02 (Antena3)
Printesa de Wales prezinta scuze pentru ca a editat fotografia de Ziua Mamei. Este prima imagine oficiala cu Kate dupa operatie Fotografia, publicata pentru a marca Ziua Mamei in Marea Britanie, a fost prima imagine oficiala a lui Kate de cand a suferit operatia abdominala din ianuarie. ...continuare.

Cum sa intretii o masina corect. Ce trebuie schimbat si dupa cati kilometri

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Libertatea)
Cum sa intretii o masina corect. Ce trebuie schimbat si dupa cati kilometri Masina este o necesitate in zilele noastre, insa una costisitoare in contextul in care preturile au luat-o razna. Indiferent ca locuiesti la oras ori la tara, deplasarea ar putea fi ingreunata daca masina se defecteaza. Buna ei functionare nu tine doar de modul in care circuli cu masina sau de cum o folosesti, ci mai […] ...continuare.

Cillian Murphy a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Gestul emotionant facut pe scena pentru sotia lui

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Libertatea)
Cillian Murphy a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Gestul emotionant facut pe scena pentru sotia lui Cillian Murphy, castigatorul premiului Oscar pentru „cel mai bun actor”, a facut un gest emotionant pe scena pentru sotia sa. Actorul a mers sa o sarutate imediat dupa ce i s-a oferit trofeul. Cillian Murphy si-a sarutat tandru sotia si i-a multumit pentru ca este „partenera sa in viata si in arta”, in timp ce […] ...continuare.

Power Couple Romania 11 martie. Se intorc cuplurile care au fost eliminate. "Am impietrit cand i-am vazut!"

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Libertatea)
Power Couple Romania 11 martie. Se intorc cuplurile care au fost eliminate. Am impietrit cand i-am vazut! Reactii surprinzatoare si schimbari de strategie, in aceasta seara, la Antena 1, la inceputul saptamanii finale Power Couple Romania! Cuplurile ramase in joc au parte de o surpriza de proportii: se intorc perechile eliminate in etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anuntul lui Dani Otil: unul dintre cuplurile care se intorc la […] ...continuare.

Rusia produce de trei ori mai multa munitie de artilerie decat o fac SUA si Europa impreuna, pentru Ucraina, scrie CNN

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Libertatea)
Rusia produce de trei ori mai multa munitie de artilerie decat o fac SUA si Europa impreuna, pentru Ucraina, scrie CNN Rusia pare sa produca de aproape trei ori mai multe munitii de artilerie decat SUA si Europa, un avantaj cheie inaintea a ceea ce se asteapta sa fie o alta ofensiva rusa in Ucraina, la sfarsitul acestui an, scrie site-ul televiziunii americane CNN. Rusia produce aproximativ 250.000 de munitii de artilerie pe luna, aproximativ 3 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.