EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Medicul vedetelor, acuzat de zece paciente

publicat 2024-03-13 18:15:05 (Click)
Medicul vedetelor, acuzat de zece paciente Doctorul Shamieh Hussein, supranumit "Medicul vedetelor", cel care, potrivit anchetatorilor, se face vinovat de vatamarea corporala a zece persoane in urma interventiilor estetice, va fi cercetat in libertate, informeaza adevarul.ro. ...continuare.

Motivul real pentru care Andreea Raicu nu are copii si nu s-a casatorit, pana la 46 de ani: "Sper sa nu fiu inteleasa gresit"

publicat 2024-03-13 18:15:05 (Click)
Motivul real pentru care Andreea Raicu nu are copii si nu s-a casatorit, pana la 46 de ani: Sper sa nu fiu inteleasa gresit La varsta de 46 de ani, viata lui Andreea Raicu s-a dovedit a fi un amalgam de experiente diverse si surprize, fie ele pozitive sau negative. Parcursul ei a fost presarat cu succese notabile, dar si cu momente de dezamagire si nerealizare. ...continuare.

Putin: O prezenta a NATO in Ucraina nu va schimba nimic 'pe campul de lupta'

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Bursa)
Presedintele rus Vladimir Putin da asigurari miercuri ca prezenta unor militari NATO in Ucraina, o ipoteza lansata de catre presedintele francez Emmanuel Macron, care declara recent ca nu exclude nimic in acest sens, nu va schimba nimic 'pe campul de lupta', si evoca o 'ranchiuna' a sefului statului francez din cauza influentei ruse in Africa. ...continuare.

Ramona Chiriac a cerut suspendarea sa din functie pentru a putea candida la europarlamentare si a intrat in concediu fara plata

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Antena3)
Ramona Chiriac a cerut suspendarea sa din functie pentru a putea candida la europarlamentare si a intrat in concediu fara plata Ramona Chiriac a solicitat suspendarea sa din activitate si a intrat in concediu fara plata pentru a putea candida la alegerile europarlamentare, anunta reprezentanta in Romania a Comisiei Europene. ...continuare.

Cele mai periculoase legume provenite din serele romanesti. Ce arata raportul Directiei de Sanatate Publica

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Antena3)
Cele mai periculoase legume provenite din serele romanesti. Ce arata raportul Directiei de Sanatate Publica Sunt pericole uriase in alimentele din farfuriile romanilor. Un raport al Directiei de Sanatate Publica arata ca legumele care provin din serele din sudul tarii sunt pline de pesticide.  ...continuare.

Banca Centrala a Spaniei revizuieste in crestere previziunile privind evolutia economiei in acest an

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Adevarul)
Banca Centrala a Spaniei revizuieste in crestere previziunile privind evolutia economiei in acest an Banca Centrala a Spaniei a imbunatatit previziunile privind cresterea economiei tarii in 2024, asteptand-se la o incetinire moderata fata de 2023. ...continuare.

Legumele din serele din sudul tarii, pline de pesticide. Care sunt cele mai toxice legume romanesti

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Adevarul)
Legumele din serele din sudul tarii, pline de pesticide. Care sunt cele mai toxice legume romanesti O analiza a Autoritatii Nationale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanesti sunt urme de substante periculoase. Cele mai periculoase sunt mararul, salata si rosiile. ...continuare.

Cum exploateaza Kremlinul protestele fermierilor europeni

publicat 2024-03-13 18:15:04 (Adevarul)
Cum exploateaza Kremlinul protestele fermierilor europeni Pe 26 februarie, liderii europeni s-au intalnit la Paris pentru a-si manifesta unitatea si solidaritatea fata de Ucraina. A fost un act binevenit de reasigurare intr-un moment in care politicienii UE depun eforturi pentru continuarea sprijinului. ...continuare.

Vot fulgerator pentru interzicerea TikTok in SUA. Cum mai pot chinezii sa ramana pe telefoanele americanilor

publicat 2024-03-13 18:00:11 (ProTV)
Vot fulgerator pentru interzicerea TikTok in SUA. Cum mai pot chinezii sa ramana pe telefoanele americanilor TikTok se afla la un pas de a fi interzis în SUA, dupa ce Camera Reprezentantilor a votat miercuri o lege prin care impune proprietarului chinez al aplicatiei sa vânda reteaua, în caz contrar urmând sa se confrunte cu o interdictie totala.   ...continuare.

(P) 6 alimente care te ajuta sa combati stresul

publicat 2024-03-13 18:00:11 (ProTV)
(P) 6 alimente care te ajuta sa combati stresul Pandemie, scoala de acasa, telemunca, insecuritate sociala si economica, frica de boala. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.