EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Matei Benone, IGPR: Au fost deschise 24 de dosare penale pentru instigare publica

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Money.ro)
Matei Benone, IGPR: Au fost deschise 24 de dosare penale  pentru instigare publica Politistii au deschis 24 de dosare penale pentru instigare publica pe numele unor protestatari in contextul protestului fermierilor si transportatorilor. „In acest moment actionam in sistem integrat impreuna cu Jandarmeria. (...) Conform datelor centralizate au fost inregistrate la nivel national 24 de dosare care vizeaza cercetarea savarsirii infractiunii de instigare publica. Politistii s-au autosesizat vis-a-vis […] ...continuare.

Porturile Constanta si Galati pot deveni platforme importante de hub si tranzit la Marea Neagra

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
Porturile Constanta si Galati pot deveni platforme importante de hub si tranzit la Marea Neagra Datele reies dintr-un studiu realizat de Consiliul de Supraveghere din Domeniul Naval (CSDN) din Consiliul Concurentei. ...continuare.

Ciolacu: Negociem in continuare cu buna-credinta cu protestatarii

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
Ciolacu: Negociem in continuare cu buna-credinta cu protestatarii Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni o intalnire de lucru cu ministrii implicati in negocierile cu transportatorii si fermierii protestatari, scopul discutiilor fiind urgentarea elaborarii de acte normative care sa transpuna in practica solutiile convenite de cele doua parti prin procesele-verbale incheiate. ...continuare.

Mai multe persoane au fost acuzate ca au vrut sa perturbe Bursa de Valori din Londra

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
Mai multe persoane au fost acuzate ca au vrut sa perturbe Bursa de Valori din Londra Barbatul, de 31 de ani, din Liverpool, a fost acuzat de conspiratie. Ceilalti cinci au fost retinuti duminica la Londra, Liverpool si Brighton. ...continuare.

QatarEnergy opreste transportul maritim de gaz natural lichefiat in Marea Rosie din cauza atacurilor

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
QatarEnergy opreste transportul maritim de gaz natural lichefiat in Marea Rosie din cauza atacurilor Gruparea Houthi din Yemen, sustinuta de Iran, ataca din noiembrie navele din Marea Rosie, parte a unei rute care reprezinta aproximativ 12% din traficul maritim mondial, in ceea ce ei spun ca este un efort de a sprijini palestinienii in razboiul cu Israelul. ...continuare.

O tara din Oceania rupe legaturile diplomatice cu Taiwan

publicat 2024-01-15 13:00:11 (Jurnalul-National)
O tara din Oceania rupe legaturile diplomatice cu Taiwan Nauru va rupe relatiile diplomatice cu Taiwan si va recunoaste China, a anuntat luni guvernul micii natiuni din Oceanul Pacific intr-un comunicat. In urma deciziei, Taiwanul va mai avea relatii diplomatice formale cu doar 12 tari, potrivit Reuters. ...continuare.

RCA in rate si nu numai. Autoritatile, set de masuri pentru echilibrarea pietei RCA

publicat 2024-01-15 13:00:11 (Income-Magazine)
RCA in rate si nu numai. Autoritatile, set de masuri pentru echilibrarea pietei RCA Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a pregatit un set de masuri menite sa aduca un plus de stabilitate in piata RCA, in primul rand in ceea ce priveste asigurarile cumparate de transportatori. O parte din aceste masuri vor trebui adoptate prin act normativ (lege sau OUG), in timp ce altele ar putea intra in vigoare […] ...continuare.

Premierul a cerut ministrilor de linie urgentarea actelor normative care sa rezolve problemele transportatorilor si fermierilor protestatari

publicat 2024-01-15 13:00:11 (Income-Magazine)
Premierul a cerut ministrilor de linie urgentarea actelor normative care sa rezolve problemele transportatorilor si fermierilor protestatari Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut luni ministrilor de linie sa urgenteze elaborarea actelor normative care sa rezolve problemele semnalate de fermierii si transportatorii care protesteaza. Potrivit unui comunicat al Guvernului, scopul discutiilor de la Palatul Victoria a fost urgentarea elaborarii de acte normative care sa transpuna in practica solutiile convenite de cele doua parti prin […] ...continuare.

Razvan Lucescu nu uita si nu iarta: "Golul marcat sambata de OFI mi-a reamintit de acela anulat noua cu AEK si de titlul furat in 2018!"

publicat 2024-01-15 13:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Lucescu nu uita si nu iarta: Golul marcat sambata de OFI mi-a reamintit de acela anulat noua cu AEK si de titlul furat in 2018! Razvan Lucescu (54 de ani) a abordat, la conferinta de presa de aseara, un subiect despre rana necicatrizata in duelul pentru primul loc in Grecia, din sezonul 2017-2018. "PAOK nu va juca decat pe teren, nu la comisii, unde ni s-au intamplat destule nedreptati in trecut", a declarat antrenorul roman, revenit lider in Super League.Razvan Lucescu s-a intors pe primul loc in Super League din Grecia, dupa succesul clar repurtat cu PAOK la Salonic, 4-0 cu Giannina. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.