EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Inca un avion cu probleme: un aparat de zbor cu pasageri a aterizat de urgenta, dupa ce o fereastra s-a fisurat

publicat 2024-01-13 15:30:10 (Mediafax)
Inca un avion cu probleme: un aparat de zbor cu pasageri a aterizat de urgenta, dupa ce o fereastra s-a fisurat Zborul 1182 All Nippon Airways face legatura interna intre aeroporturile Sapporo-New Chitose si Toyama. ...continuare.

Zeci de milioane de dolari si o tona de scuze, pretul pentru o candamnare nedreapta, care i-a adus unui american 44 de ani de inchisoare

publicat 2024-01-13 15:30:10 (Mediafax)
Zeci de milioane de dolari si o tona de scuze, pretul pentru o candamnare nedreapta, care i-a adus unui american 44 de ani de inchisoare Dupa ce a petrecut 44 de ani in inchisoare in urma unei condamnari pe nedrept primita de la un juriu din Carolina de Nord pentru violarea unei femei in 1976, un barbat si-a solutionat procesul impotriva fortelor de ordine de stat si locale cu 25 de milioane de dolari, suma primita ca despagubire. ...continuare.

NASA a prezentat prototipul lui X-59, un avion supersonic "silentios". La ce viteza ajunge

publicat 2024-01-13 15:30:09 (Libertatea)
NASA a prezentat prototipul lui X-59, un avion supersonic silentios. La ce viteza ajunge Agentia Spatiala Americana (NASA) a prezentat noul sau avion supersonic X-59 pentru prima data in fata publicului in cadrul unui eveniment care a avut loc vineri, 12 ianuarie, informeaza agentia DPA, preluata de Agerpres. Avionul, care are o lungime de aproximativ 30 de metri, un fuzelaj ascutit in partea din fata si o anvergura a […] ...continuare.

Un avion cu pasageri a aterizat de urgenta pe un aeroport din Japonia

publicat 2024-01-13 15:30:09 (Jurnalul-National)
Un avion cu pasageri a aterizat de urgenta pe un aeroport din Japonia Un avion de pasageri s-a intors pe aeroportul de pe care decolase dupa ce a aparut o fisura pe geamul cabinei. ...continuare.

Fake news ingrijorator de viral » Virtualul Ronaldo care il face praf pe Messi a strans deja milioane de vizualizari: "Inteligenta Artificiala va declansa un razboi in curand"

publicat 2024-01-13 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Fake news ingrijorator de viral » Virtualul Ronaldo care il face praf pe Messi a strans deja milioane de vizualizari: Inteligenta Artificiala va declansa un razboi in curand Un clip creat cu ajutorul Inteligentei Artificiale, in care un fals Cristiano Ronaldo il ataca pe Lionel Messi, a strans milioane de afisari pe retelele de socializare. Cei mai multi dintre urmaritori l-au considerat real. Este doar un exemplu al modului in care informatiile se propaga in social media lipsa unei verificari jurnalistice.Anul 2024 este unul extrem de important la nivel global, dar si in Romania. ... ...continuare.

Surse: 'NASA si Lockheed Martin dezvaluie un avion supersonic X-59'

publicat 2024-01-13 15:30:03 (Bursa)
Surse: 'NASA si Lockheed Martin dezvaluie un avion supersonic X-59' NASA si Lockheed Martin au debutat oficial vineri cu avionul supersonic silentios X-59 al agentiei. ...continuare.

Dana Budeanu, ipostazele in care a renuntat la lenjeria intima si a pozat fara inhibitii. Imagini incediare cu creatoare de moda

publicat 2024-01-13 15:30:03 (Antena-1)
Dana Budeanu, ipostazele in care a renuntat la lenjeria intima si a pozat fara inhibitii. Imagini incediare cu creatoare de moda Dana Budeanu "rupe gura targului" cu o aparitie dezinhibata. Creatoarea de moda este cunoscuta pentru aparitiile extravagante si nici de aceasta data nu a dezamagit urmaritorii. Imaginile in care a renuntat la lenjeria intima fac deliciul publicului masculin. ...continuare.

Pod de gheata de 5 kilometri pe raul Bistrita, in Neamt. Fenomenul poate provoca inundatii majore

publicat 2024-01-13 15:30:03 (Adevarul)
Pod de gheata de 5 kilometri pe raul Bistrita, in Neamt. Fenomenul poate provoca inundatii majore Zaiul, apa inghetata de mici dimensiuni, care curge pe cursul superior al Bistritei, in Neamt, a dus la formarea unui fenomen ciudat, zaporul, un pod de gheata care are o lungime de 5 kilometri ...continuare.

Cine sunt mercenarii africani care lupta in Ucraina. Un somalez s-a predat recent in apropiere de Adviivka VIDEO

publicat 2024-01-13 15:30:02 (Adevarul)
Cine sunt mercenarii africani care lupta in Ucraina. Un somalez s-a predat recent in apropiere de Adviivka VIDEO "Aparatorii ucraineni au capturat un mercenar din Somalia in apropiere de Avdiivka...Acesta s-a predat impreuna cu rusii. Avea pasaport somalez si abia daca intelegea limba rusa sau ucraineana. La fel ca si alti mercenari, s-a dus sa lupte pentru bani", a scris un consilier ucrainean. ...continuare.

Liderii PSD vor petrece trei zile la mare, in hotelul de 5 stele al omului de afaceri Gabriel Comanescu din statiunea Mamaia

publicat 2024-01-13 15:15:13 (ProTV)
Liderii PSD vor petrece trei zile la mare, in hotelul de 5 stele al omului de afaceri Gabriel Comanescu din statiunea Mamaia Este vorba de reuniunile Consiliului Politic National si ale grupurilor parlamentare PSD, conform unui mesaj de convocare. Marcel Ciolacu s-ar fi razgândit, dupa ce informatia a fost publicata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.