EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




WhatsApp lanseaza o noua functie care schimba radical modul de cautare pentru utilizatori

publicat 2024-03-05 22:30:03 (Antena3)
WhatsApp lanseaza o noua functie care schimba radical modul de cautare pentru utilizatori O noua functie pentru utilizatorii WhatsApp a fost lansata de Meta, compania proprietara. ...continuare.

Cat de periculoase sunt bauturile dietetice. Ucigasul tacut care ucide milioane de oameni

publicat 2024-03-05 22:30:02 (Adevarul)
Cat de periculoase sunt bauturile dietetice. Ucigasul tacut care ucide milioane de oameni Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial creste cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilatie atriala, in comparatie cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN. ...continuare.

Panica la bordul unui avion din Cluj Napoca, dupa ce pilotul a anuntat ca nu poate ateriza

publicat 2024-03-05 22:15:06 (Antena3)
Panica la bordul unui avion din Cluj Napoca, dupa ce pilotul a anuntat ca nu poate ateriza O cursa aeriana pe ruta Frankfurt - Cluj-Napoca le-a dat mari emotii pasagerilor care au fost martorii unei aterizari ratate. ...continuare.

Satul de momarlani care l-a infuriat pe Ceausescu, demolat in trei zile. "Au adus armata peste noi" VIDEO

publicat 2024-03-05 22:15:04 (Adevarul)
Satul de momarlani care l-a infuriat pe Ceausescu, demolat in trei zile. Au adus armata peste noi VIDEO Locuitorii din Campul lui Neag (Hunedoara) isi amintesc cu tristete teroarea cu care s-au repezit asupra lor autoritatile comuniste in 1987, cand peste 50 de gospodarii au fost demolate cu forta pentru a face loc unei cariere de carbune. ...continuare.

Legea privind hartuirea la locul de munca a fost modificata. Ce forme de abuz au fost incluse

publicat 2024-03-05 22:15:04 (Adevarul)
Legea privind hartuirea la locul de munca a fost modificata. Ce forme de abuz au fost incluse Parlamentul a adoptat proiectul legii privind prevenirea si combaterea hartuirii la locul de munca, a anuntat, marti, Ministerul Muncii. ...continuare.

Basescu: "Geoana nu are nicio sansa la prezidentiale". Ce spune despre Ciuca si Ciolacu. Pe cine vede primar general

publicat 2024-03-05 22:15:03 (Adevarul)
Basescu: Geoana nu are nicio sansa la prezidentiale. Ce spune despre Ciuca si Ciolacu. Pe cine vede primar general Invitat la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi 24, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre sansele la alegeri ale mai multor politicieni. ...continuare.

Centrala nucleara pe Luna! Rusia si China au facut acum anuntul

publicat 2024-03-05 22:00:52 (Puterea)
Centrala nucleara pe Luna! Rusia si China au facut acum anuntul Anunt socant venit din Rusia, care va colabora cu China pentru a amplasa prima centrala nucleara pe Luna! Vedeti in randurile de mai jos pentru ce va fi folosita aceasta. Rusia si China vor sa amplaseze o centrala nucleara pe Luna! Planul va fi pus in aplicare intre 2033 si 2035, dupa cum a declarat […]The post Centrala nucleara pe Luna! Rusia si China au facut acum anuntul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Repopulare cu crap la Balta "Zatun", cel mai modern complex de agrement piscicol din estul tarii

publicat 2024-03-05 22:00:52 (Puterea)
Repopulare cu crap la Balta Zatun, cel mai modern complex de agrement piscicol din estul tarii O veste buna pentru pasionatii de pescuit din estul tarii: a fost repopulata cu peste 4 tone de crap si caras Balta "Zatun", cel mai modern complex de agrement piscicol din zona. Se fac pregatiri intense pentru noul sezon de pescuit si cu siguranta sansele unor capturi mari ale pasionatilor de pescuit au crescut considerabil […]The post Repopulare cu crap la Balta "Zatun", cel mai modern complex de agrement piscicol din estul tarii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu: Daca se infrunta Burduja cu Firea, Nicusor Dan ar putea castiga. "Sa invatam din greseli"

publicat 2024-03-05 22:00:52 (Puterea)
Ciolacu: Daca se infrunta Burduja cu Firea, Nicusor Dan ar putea castiga. Sa invatam din greseli Marcel Ciolacu a facut calculele si spune ca Nicusor Dan ar putea castiga Primaria Capitalei, daca PSD si PNL nu vor avea un candidat comun. Premierul Marcel Ciolacu este de parere ca atat Nicusor Dan, cat si bucurestenii au pierdut patru ani din viata, deoarece in cest timp in Bucuresti nu s-a intamplat nimic bun, […]The post Ciolacu: Daca se infrunta Burduja cu Firea, Nicusor Dan ar putea castiga. "Sa invatam din greseli" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Basescu: "Rutte dispretuieste Romania. Iohannis are obligatia sa se bata ca acest individ sa nu devina secretar general NATO"

publicat 2024-03-05 22:00:51 (ProTV)
Basescu: Rutte dispretuieste Romania. Iohannis are obligatia sa se bata ca acest individ sa nu devina secretar general NATO Traian Basescu a afirmat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a trezit târziu daca a vrut un post european, dar a precizat ca este de dat o batalie împotriva lui Mark Rutte, despre care a mentionat ca dispretuieste România. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.