EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rapid l-a adus pe Darko Zakoc, antrenorul care a disputat trei finale europene de volei cu Alba Blaj

publicat 2024-03-07 20:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid l-a adus pe Darko Zakoc, antrenorul care a disputat trei finale europene de volei cu Alba Blaj Sarbul Darko Zakoc, 60 de ani, a fost numit in functia de antrenor principal al echipei feminine CS Rapid Bucuresti. Experimentatul tehnician a petrecut multi ani in Romania, la Tomis Constanta, Alba Blaj si echipa nationala.Darko Zakoc este noul antrenor al echipei feminine CS Rapid Bucuresti, a anuntat clubul pe pagina de Facebook a sectiei.Sarbul in varsta de 60 de ani este un tehnician cu o experienta vasta si un nume important in voleiul romanesc. ... ...continuare.

Erika Isac nu se opreste la "Macarena". Trapperita lanseaza pe 8 Martie o alta melodie-manifest

publicat 2024-03-07 20:15:05 (Click)
Erika Isac nu se opreste la Macarena. Trapperita lanseaza pe 8 Martie o alta melodie-manifest A scos o melodie care a spulberat topurile muzicale si a impartit Romania, va juca intr-un film, s-a despartit de iubit si despre ea s-a discutat in Parlamentul European. Este inceputul lui 2024 pentru Erika Isac, constanteanca de 24 de ani care a scos melodia manifest "Macarena". ...continuare.

Guvern: 500 de milioane lei pentru compensarea plafonarii preturilor la energie electrica si gaze naturale

publicat 2024-03-07 20:15:04 (Bursa)
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a anuntat ca Executivul a aprobat suplimentarea limitei creditelor de angajament si creditelor bugetare pe luna martie, in suma de 500 milioane lei. ...continuare.

Schimbari majore la politele RCA, anuntate de seful ASF, printre care si amenzi mai mari pentru soferii fara asigurare si verificarea masinilor prin camerele din trafic

publicat 2024-03-07 20:15:04 (Antena3)
Schimbari majore la politele RCA, anuntate de seful ASF, printre care si amenzi mai mari pentru soferii fara asigurare si verificarea masinilor prin camerele din trafic Soferii care nu au polite RCA risca sanctiuni mult mai mari, iar verificarea lor se va face inclusiv cu ajutorul camerelor care monitorizeaza rovinietele. Aceste modificari ale legii RCA au ajuns in dezbatere in Parlament si vizeaza milioane de romani. Schimbari fundamentale sunt si in privinta sistemul bonus malus. In exclusivitate pentru Antena3 CNN, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), institutia care a propus masurile, a explicat ce se schimba. ...continuare.

Suedia a devenit oficial membra a NATO. Este a 32-a tara cu drepturi depline in Alianta

publicat 2024-03-07 20:15:04 (Antena3)
Suedia a devenit oficial membra a NATO. Este a 32-a tara cu drepturi depline in Alianta Suedia a devenit oficial membra a NATO, joi. Premierul Ulf Kristersson a inmanat guvernului SUA documentatia oficiala, ultimul pas al procesului de aderare, transmite Reuters. ...continuare.

Programul IMM Plus a fost aprobat: Bugetul total ajunge la 12,5 miliarde de lei

publicat 2024-03-07 20:15:03 (Adevarul)
Programul IMM Plus a fost aprobat: Bugetul total ajunge la 12,5 miliarde de lei Executivul a aprobat joi actul normativ initiat de Ministerul finantelor prin care IMM-urile vor putea accesa in continuare credite cu garantii de stat. ...continuare.

Aleile din cartierul gheiselor din Kyoto - Japonia vor fi in curand interzise turistilor: "Suntem disperati" VIDEO

publicat 2024-03-07 20:15:03 (Adevarul)
Aleile din cartierul gheiselor din Kyoto - Japonia vor fi in curand interzise turistilor: Suntem disperati VIDEO In curand, turistilor le va fi interzis sa intre pe aleile private din celebrul cartier al gheiselor din Kyoto, a anuntat joi un responsabil al acestui oras din vestul Japoniei care incearca sa combata efectele turismului excesiv post-pandemic, informeaza AFP, citata de Age ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.