EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cati ani are de fapt Diana Sosoaca si care este numele ei complet. Putini stiu acest lucru

publicat 2024-01-13 14:30:05 (Antena-1)
Cati ani are de fapt Diana Sosoaca si care este numele ei complet. Putini stiu acest lucru Diana Sosoaca este o figura extrem de cunoscuta a lumii politice, care si-a capatat notorietatea in vremea pandemiei, cand mesajele sale anti-vacciniste si anti-europene prindeau contur in spatiul media si politic. Controversata senatoare si avocata a fost protagonista mai multor scene ale scandalurilor in parlament, sedinte si la proteste. ...continuare.

Politia este in alerta. O fata de 16 ani a disparut dintr-un sat din Vrancea, alarma fiind data de parinti

publicat 2024-01-13 14:30:05 (Adevarul)
Politia este in alerta. O fata de 16 ani a disparut dintr-un sat din Vrancea, alarma fiind data de parinti Politistii din Vrancea sunt in alerta, dupa ce o fata de 16 ani, din comuna Carligele, a fost data disparuta. Adolescenta a plecat in orasul Focsani si s-a mai intors acasa. Politia cere ajutorul oamenilor pentru gasirea ei. ...continuare.

Cresc tensiunile intre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Kim Jong Un inchide o statie de radio spion si ameninta cu bomba nucleara

publicat 2024-01-13 14:30:05 (Adevarul)
Cresc tensiunile intre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Kim Jong Un inchide o statie de radio spion si ameninta cu bomba nucleara Coreea de Nord a oprit operatiunile unei statii de radio folosite pentru a trimite mesaje codate agentilor sai din Coreea de Sud, conform agentiei de stiri Yonhap, sambata. Acesta este cel mai recent semn ca tara izolata isi reorganizeaza modul in care gestioneaza relatiile cu Seulul. ...continuare.

Tot mai multi soldati rusi se predau sau fug de pe front. Un intreg pluton a incercat sa ajunga in Crimeea

publicat 2024-01-13 14:30:04 (Adevarul)
Tot mai multi soldati rusi se predau sau fug de pe front. Un intreg pluton a incercat sa ajunga in Crimeea Un numar din ce in ce mai mare de soldati rusi se predau sau isi parasesc pozitiile, pe masura ce razboiul se apropie de pragul de doi ani, potrivit relatarilor unor oficiali sau comandanti ucraineni, relateaza Newsweek. ...continuare.

Dotari pentru fortele de interventie Salvamont: ambulante, perne de salvare si autospeciale pentru situatii dificile

publicat 2024-01-13 14:15:13 (Puterea)
Dotari pentru fortele de interventie Salvamont: ambulante, perne de salvare si autospeciale pentru situatii dificile Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a primit vineri noi echipamente, consolidand capacitatile fortelor de interventie ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Printre noile dotari se numara ambulante specializate pentru transportul pacientilor cu risc biologic, perne de salvare de la inaltimi si peste 50 de autospeciale pentru zone greu accesibile, care vor ajunge la Jandarmerie […]The post Dotari pentru fortele de interventie Salvamont: ambulante, perne de salvare... ...continuare.

Ministrul Agriculturii, intalnire cu reprezentantii comerciantilor si procesatorilor

publicat 2024-01-13 14:15:13 (Puterea)
Ministrul Agriculturii, intalnire cu reprezentantii comerciantilor si procesatorilor Ministrul Agriculturii, Florin Barbu se va intalni luni cu reprezentantii comerciantilor si procesatorilor pentru a analiza rezultatele masurii de plafonare a adaosului comercial la alimentele de baza. Anuntul a fost facut de oficial prin intermediul unei postari pe Facebook. Florin Barbu atrage atentia si sustine ca aceasta masura a dat rezultate, motivand ca inflatia la […]The post Ministrul Agriculturii, intalnire cu reprezentantii comerciantilor si procesatorilor appeared first on... ...continuare.

Trump, bun de plata in procesul cu New York Times

publicat 2024-01-13 14:15:13 (Puterea)
Trump, bun de plata in procesul cu New York Times Fostul presedinte american Donald Trump a pierdut procesul cu New York Times, iar acum trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata cu publicatia. In total, valoarea cheltuielilor de judecata se ridica la 400.000 de dolari (313.900 de lire sterline). Cel care a intentat procesul a fost Donald Trump, care acuza atat publicatia, cat si pe nepoata […]The post Trump, bun de plata in procesul cu New York Times appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este Danut Andrus, liderul fermierilor care au iesit la protest cu tractoarele

publicat 2024-01-13 14:15:12 (Puterea)
Cine este Danut Andrus, liderul fermierilor care au iesit la protest cu tractoarele Protestul fermierilor din aceste zile a adus in prim-plan un fermier din Botosani necunoscut pentru multa lume, dar care activeaza in sector de ani buni. Danut Andrus, in varsta de 51 de ani, lucreaza impreuna cu familia circa 1.500 de hectare de teren agricol in localitatea Horodistea, comuna Paltinis, judetul Botosani, situata in nordul tarii, […]The post Cine este Danut Andrus, liderul fermierilor care au iesit la protest cu tractoarele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ana Bogdan deschide balul pentru romance la Australian Open

publicat 2024-01-13 14:15:11 (OnlineSport)
Ana Bogdan deschide balul pentru romance la Australian Open România va fi reprezentata de trei jucatoare la Australian Open în 2024, iar prima dintre sportive care va intra pe teren va fi Ana Bogdan. Adversarele jucatoarelor din România în primul tur la Australian Open ...continuare.

Maia Sandu, premiata la Timisoara

publicat 2024-01-13 14:15:11 (Money.ro)
Maia Sandu, premiata la Timisoara Primarul USR Dominic Fritz i-a inmanat, sambata, presedintei Republicii Moldova Maiei Sandu premiul Timisoara pentru Valori Europene. Premiul infiintat de Municipiul Timisoara onoreaza personalitati recunoscute pe plan international care, cu determinare, curaj si creativitate, promoveaza sau apara valorile europene in interiorul si in afara Uniunii Europene. "Presedinta Maia Sandu este nu doar un lider puternic, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.