EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nou incident aviatic pe un aeroport din Japonia. Doua avioane s-au acrosat pe pista

publicat 2024-01-16 14:30:15 (ProTV)
Nou incident aviatic pe un aeroport din Japonia. Doua avioane s-au acrosat pe pista Doua aeronave apartinând companiilor Korean Air Lines si Cathay Pacific Airways si-au acrosat aripile pe aeroportul New Chitose de pe insula Hokkaido, din nordul Japoniei, pe fondul conditiilor de iarna, a declarat un oficial al Korean Air.   ...continuare.

Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: "Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului"

publicat 2024-01-16 14:30:14 (Money.ro)
Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului Victor Grigorescu, fostul ministru al Energiei, si-a exprimat opinia intr-un articol publicat pe digi24.ro, in legatura cu dezvoltarea economiei romanesti prin captarea si stocarea carbonului. Transformarea profunda a economiei romanesti urmand calea decarbonarii si neutralitatii climatice este esentiala si intrinsec legata de implementarea si integrarea tehnologiilor avansate de captare, transport si stocare geologica a carbonului, […] ...continuare.

Deca, despre desfiintarea intrarii separate pentru profesori: Fiecare scoala sa decida

publicat 2024-01-16 14:30:14 (Mediafax)
Deca, despre desfiintarea intrarii separate pentru profesori: Fiecare scoala sa decida "Cred ca in Romania, din punct de vedere al infrastructurii, avem foarte multe situatii. Avem situatii cu cladiri istorice care au una dintre intrari chiar pe trotuar, care este destul de ingust si se iese in strada. Avem scoli unde exista spatii ample de intrare si nu ar fi o problema sa se intre pe aceeasi intrare. De aceea, eu sunt pentru ca fiecare scoala sa prevada in regulamentul de acces care sunt conditiile pe care comunitatea le considera a fi acceptabile", afirma Ligia Deca. ...continuare.

Danut Andrus, reprezentantul fermierilor: "Cei care conduc ar trebui sa ia atitudine imediata. Acest strigat de disperare al nostru nu se refera doar la agricultura si transporturi"

publicat 2024-01-16 14:30:13 (Libertatea)
Danut Andrus, reprezentantul fermierilor: Cei care conduc ar trebui sa ia atitudine imediata. Acest strigat de disperare al nostru nu se refera doar la agricultura si transporturi Reprezentantul fermierilor, Danut Andrus, a anuntat marti ca va prezenta o noua lista cu revendicari premierului si ministrului agriculturii, precizand ca „acest strigat de disperare” nu se refera doar la agricultura si transporturi, transmite Digi24. „Vom prezenta prim-ministrului aceasta lista si asteptam din partea dumnealui sa fim chemati la aceste revendicari ale noastre in discutii. […] ...continuare.

Deca: Cred ca in acest an vom rezolva problema scolilor cu grup sanitar in curte

publicat 2024-01-16 14:30:13 (Jurnalul-National)
Deca: Cred ca in acest an vom rezolva problema scolilor cu grup sanitar in curte Daca autoritatile publice locale se mobilizeaza pentru a accesa banii, ministrul Educatiei, Ligia Deca este convinsa ca in acest an se va rezolva problema scolilor cu grup sanitar in curte. ...continuare.

Fermierii si transportatorii continua protestele si spun ca nu pleaca din strada

publicat 2024-01-16 14:30:13 (Income-Magazine)
Fermierii si transportatorii continua protestele si spun ca nu pleaca din strada Fermierii si transportatorii protestatari doresc sa participe activ la discutiile cu reprezentantii Guvernului pentru rezolvarea problemelor semnalate si spun ca nu vor pleca din strada pana cand nu se vor gasi solutii concrete si imediate. „Apreciem eforturile Guvernului de a initia dialogul social tripartit intre angajatori, organizatii patronale si autoritatile administratiei publice locale si centrale. […] ...continuare.

Companiile se tem ca reformele fiscale globale vor conduce la dubla impozitare

publicat 2024-01-16 14:30:13 (Income-Magazine)
Companiile se tem ca reformele fiscale globale vor conduce la dubla impozitare Reformele fiscale de la nivel global, utilizarea ineficienta a tehnologiei si incertitudinea economica pun o presiune semnificativa asupra capacitatii companiilor de a asuma preturi de transfer, potrivit editiei 2024 a studiului EY International Tax and Transfer Pricing Survey.  Preturile de transfer reprezinta o functie fiscala esentiala pentru organizatiile din intreaga lume, prin care se gestioneaza tranzactiile […] ...continuare.

Principalul risc pentru companii la nivel global in 2024

publicat 2024-01-16 14:30:13 (Income-Magazine)
Principalul risc pentru companii la nivel global in 2024 Incidentele cibernetice, precum atacurile de tip ransomware, incalcarea securitatii datelor si perturbarile informatice, reprezinta cea mai mare ingrijorare a companiilor la nivel global in 2024, conform  Allianz Risk Barometer. Riscul strans legat de acestea, intreruperea activitatii, se claseaza pe locul al doilea. Catastrofele naturale (in urcare de pe locul 6 pe 3 fata de anul […] ...continuare.

Au pariat pe Sorana Cirstea la 6-0, 3-0 si au pierdut! Suma enorma irosita pe victoria romancei la Australian Open

publicat 2024-01-16 14:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Au pariat pe Sorana Cirstea la 6-0, 3-0 si au pierdut! Suma enorma irosita pe victoria romancei la Australian Open Sorana Cirstea (33 de ani, 27 WTA) a fost eliminata in turul 1 de la Australian Open. A fost invinsa de Yafan Wang (29 de ani, 94 WTA), din China, scor 6-0, 5-7, 2-6. Jucatoarea din Romania a condus cu 6-0, 3-0, iar pariorii au incercat sa profite si au mizat o suma enorma pe succesul acesteia. ... ...continuare.

In ce garsoniera modesta, de cartier, a locuit Andreea Esca in tinerete: "Aveam un pat si 2 noptiere"

publicat 2024-01-16 14:30:06 (Click)
In ce garsoniera modesta, de cartier, a locuit Andreea Esca in tinerete: Aveam un pat si 2 noptiere Andreea Esca a locuit la bloc, intr-o garsoniera modesta, in tinerete. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.