EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tragedie in Hunedoara. Un barbat a murit si un altul a fost intoxicat, dupa ce au curatat un bazin

publicat 2024-03-09 19:00:13 (ProTV)
Tragedie in Hunedoara. Un barbat a murit si un altul a fost intoxicat, dupa ce au curatat un bazin Pompierii din Deva, judetul Hunedoara, au intervenit pentru salvarea a doi barbati care lucrau la dezinfectarea unui bazin apartinând unei societati comerciale. ...continuare.

Manchester United, victorie cu Everton din doua penalty-uri

publicat 2024-03-09 19:00:11 (OnlineSport)
Manchester United, victorie cu Everton din doua penalty-uri Echipa Manchester United a pus capat unei serii de doua înfrângeri la rând în campionatul Angliei. ...continuare.

Asociatia din Romania care a angajat peste 1.500 de persoane anul trecut

publicat 2024-03-09 19:00:11 (Money.ro)
Asociatia din Romania care a angajat peste 1.500 de persoane anul trecut Asociatia Ateliere Fara Frontiere (AFF), o organizatie dedicata sprijinirii persoanelor vulnerabile pentru reintegrarea lor pe piata muncii, a angajat recent peste 1.500 de persoane si a primit statutul de asociatie de utilitate publica. In Romania, asociatiile de utilitate publica sunt apreciate pentru contributia lor la solutionarea problemelor sociale sau culturale, iar veniturile obtinute din activitatile […]Articolul Asociatia din Romania care a angajat peste 1.500 de persoane anul... ...continuare.

Jorge Martin bifeaza prima victorie in 2024 la MotoGP

publicat 2024-03-09 18:45:10 (OnlineSport)
Jorge Martin bifeaza prima victorie in 2024 la MotoGP Motomondialul de viteza a repornit la drum weekend-ul acesta pe circuitul Losail din Qatar. ...continuare.

Bloc turn de locuinte din Rafah, lovit de Israel. "Oamenii s-au speriat, au fugit pe scari, unii au cazut, a fost haos"

publicat 2024-03-09 18:45:09 (Libertatea)
Bloc turn de locuinte din Rafah, lovit de Israel. Oamenii s-au speriat, au fugit pe scari, unii au cazut, a fost haos Cladirea cu 12 etaje, una dintre cele mai inalte turnuri rezidentiale din Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a fost avariata, sambata, in urma atacului Israelului, care intensifica presiunea asupra ultimei zone din enclava pe care nu a invadat-o inca si unde se adapostesc peste un milion de palestinieni stramutati, relateaza Reuters, citata de News.ro. In […] ...continuare.

Marcel Ciolacu spune ca nu s-a decis daca va candida la alegerile prezidentiale: „Trebuie sa hotarasc cu mine insumi”

publicat 2024-03-09 18:45:09 (Libertatea)
Marcel Ciolacu spune ca nu s-a decis daca va candida la alegerile prezidentiale: „Trebuie sa hotarasc cu mine insumi” Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata, 9 martie, ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidentiale din acest an si a subliniat necesitatea unei stabilitati politice, intrucat ,,a venit momentul sa construim pentru Romania”, informeaza Agerpres. ,,Nu stiu daca voi candida la presedintie. Nu am hotarat acest lucru. Cred ca in […] ...continuare.

Magazinul oficial al clubului FCU Craiova a fost vandalizat

publicat 2024-03-09 18:45:08 (Jurnalul-National)
Magazinul oficial al clubului FCU Craiova a fost vandalizat A fost vandalizat magazinul oficial al clubului FCU Craiova 1948. Peretele exterior si usa magazinului oficial al clubului de fotbal detinut de familia Mititelu au fost murdarite cu o substanta de culoare neagra. ...continuare.

Valeriu Iftime, devastator dupa meciul cu Farul: "Trebuie sa fii nesimtit! Te lasi dracului de tot!"

publicat 2024-03-09 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Valeriu Iftime, devastator dupa meciul cu Farul: Trebuie sa fii nesimtit! Te lasi dracului de tot! Valeriu Iftime, finantatorul lui FC Botosani, l-a criticat in termeni duri pe Horia Mladinovici, "centralul" de la remiza cu Farul, scor 0-0, in ultima runda a sezonului regular. FC Botosani a incheiat pe ultima pozitie sezonul regular. Valeriu Iftime spune ca arbitrajul a avut un rol important in prabusirea echipei lui. Finantatorul nu l-a menajat nici pe antrenorul Bogdan Andone. I-a imputat lipsa de curaj din disputa cu Farul. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.