EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania will host the EHF European Women's Handball Championship EURO 2026

publicat 2024-03-08 15:45:11 (Mediafax)
Romania will host the EHF European Women's Handball Championship EURO 2026 Following the application deadline of 25th October 2023, the EHF has received bids from Turkey, as well as joint bids from the Czech Republic and Poland, and Romania and Slovakia. ...continuare.

Inca o dovada ca Romania se opune migratiei ilegale. 17 persoane ascunse printre frigidere si piese auto au fost prinse in vama Nadlac II

publicat 2024-03-08 15:45:11 (Mediafax)
Inca o dovada ca Romania se opune migratiei ilegale. 17 persoane ascunse printre frigidere si piese auto au fost prinse in vama Nadlac II 17 migranti, cu varste cuprinse intre 19 si 45 de ani, care incercau sa treaca ilegal granita in Ungaria, ascunsi in doua automarfare si o autoutilitara, au fost prinsi in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II in ultimele 24 de ore. ...continuare.

Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a avariat o masina

publicat 2024-03-08 15:45:10 (Jurnalul-National)
Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a avariat o masina Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a ajuns intr-o parcare a aeroportului si a avariat o masina. Incidentul a avut loc in California, SUA. ...continuare.

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

publicat 2024-03-08 15:45:10 (Income-Magazine)
Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice Tarile Uniunii Europene au convenit joi sa renunte impreuna la un tratat international privind energia, din cauza temerilor ca acesta submineaza eforturile de combatere a schimbarilor climatice, au declarat oficiali citati de Reuters. Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost […] ...continuare.

Confesiunea Andreei Raducan, sportiva care a pierdut aurul olimpic din cauza unei pastile de Nurofen: "In cazul meu a fost o greseala mai grosolana decat la Simona Halep"

publicat 2024-03-08 15:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Confesiunea Andreei Raducan, sportiva care a pierdut aurul olimpic din cauza unei pastile de Nurofen: In cazul meu a fost o greseala mai grosolana decat la Simona Halep Andreea Raducan, fosta gimnasta depistata pozitiv cu pseudoefedrina la JO de la Sydney 2000, a declarat, vineri, ca greseala in speta sa a fost mult mai grava decat cea din cazul Simonei Halep, cand echipa tehnica a fostei lidere WTA i-a administrat un supliment alimentar care continea roxadustat. ... ...continuare.

Cele mai tari filme de pe Disney Plus. Trebuie neaparat sa le vezi pe 8 Martie, de Ziua Femeii

publicat 2024-03-08 15:45:04 (Click)
Cele mai tari filme de pe Disney Plus. Trebuie neaparat sa le vezi pe 8 Martie, de Ziua Femeii Luna martie este prilej de celebrare a femeilor minunate din jurul nostru, dar si sezon de premii in industria cinematografiei, mai ales ca in acest weekend are loc decernarea premiilor Oscar. ...continuare.

Iohannis a promulgat legea care suplimenteaza Programul 'Anghel Saligny' cu peste 750 milioane lei

publicat 2024-03-08 15:45:04 (Bursa)
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 28/2023 privind stabilirea unor masuri in derularea Programului national de investitii 'Anghel Saligny',. ...continuare.

Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan: "Primaria Capitalei este intr-un blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general"

publicat 2024-03-08 15:45:03 (Antena3)
Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan: Primaria Capitalei este intr-un blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al Partidului Social Democrat (PSD), sustine ca Primaria Capitalei se afla intr-o situatie critica, fiind lasata fara buget, motiv pentru care il invita pe primarul Nicusor Dan sa poarte discutii pentru a remedia problema. ...continuare.

Vrei sa lucrezi intr-un laborator de analize? Iata de ce ai nevoie! 

publicat 2024-03-08 15:45:03 (Antena3)
Vrei sa lucrezi intr-un laborator de analize? Iata de ce ai nevoie!  Un job intr-un laborator de analize reprezinta o mare oportunitate si necesita instruire, experienta in domeniu si multa dedicare ...continuare.

Scriitoarea J.K. Rowling a fost reclamata la politie de o femeie transexual pentru defaimare. Cum raspunde acuzatiilor / VIDEO

publicat 2024-03-08 15:45:03 (Adevarul)
Scriitoarea J.K. Rowling a fost reclamata la politie de o femeie transexual pentru defaimare. Cum raspunde acuzatiilor / VIDEO India Willoughby, o femeie transsexual, fosta concurenta la "Celebrity Big Brother" si coprezentatoare a emisiunii "Loose Women", a declarat ca a reclamat-o pe scriitoarea J.K. Rowling la politia din Northumbria. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.