EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce business de succes poate exista fara un website sau o aplicatie care sa te atraga sa-l folosesti? Ei bine... niciunul.

publicat 2024-03-18 15:45:13 (Jurnalul-National)
Ce business de succes poate exista fara un website sau o aplicatie care sa te atraga sa-l folosesti? Ei bine... niciunul. Prezenta online este extrem de necesara pentru succesul oricarui business sau startup. 38% din utilizatori pierd interesul in produs daca website-ul sau aplicatia arata neprofesional sau pur si simplu, arata urat. Este prima interactiune a utilizatorului cu produsul si contribuie la credibilitatea brand-ului si la cresterea reputatiei produsului. ...continuare.

Vesti BUNE pentru soferi. Incep programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2024. Care sunt modificarile

publicat 2024-03-18 15:45:13 (Jurnalul-National)
Vesti BUNE pentru soferi. Incep programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2024. Care sunt modificarile Programele Rabla Clasic si Rabla Plus incep pe 19 martie 2024, la ora 10. ...continuare.

De ce nu mai circula microbuzul fratilor Becali?

publicat 2024-03-18 15:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
De ce nu mai circula microbuzul fratilor Becali? Cohortele de musafiri straini care veneau pe vremuri la meciurile din Romania nu prea mai au ce sa vada acum.FCSB - Sepsi (2-1) se terminase de cateva minute, iar Victor Becali cobora scarile de la Arena Nationala. I-a taiat calea omniprezenta padure de microfoane si de camere de filmat. ... ...continuare.

Bournemouth a luat decizia in privinta lui Ionut Radu » Ce se intampla cu portarul neconvocat de Edi Iordanescu

publicat 2024-03-18 15:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Bournemouth a luat decizia in privinta lui Ionut Radu » Ce se intampla cu portarul neconvocat de Edi Iordanescu Ionut Radu (26 de ani) a primit o veste proasta din partea managerului sau de la Bournemouth, Andoni Iraola. Portarul echipei nationale a Romaniei se va intoarce la Inter la finele sezonului, desi clubul aflat pe locul 13 in Premier League are optiunea de a-l achizitiona definitiv.Contractul goalkeeper-ului roman cu liderul din Serie A este valabil pana in iunie 2025. ... ...continuare.

Imagini impresionante de pe creasta Masivului Oslea » O suta de persoane s-au intrecut intr-o competitie de traditie in Romania

publicat 2024-03-18 15:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Imagini impresionante de pe creasta Masivului Oslea » O suta de persoane s-au intrecut intr-o competitie de traditie in Romania O suta de persoane au facut un adevarat spectacol in cel mai asteptat weekend din martie si au participat la Red Bull Oslea Hike & Ride. "Provocarea suprema care imbina alergarea montana cu disciplinele de freeride schi & snowboard", dupa cum descriu organizatorii intreaga aventura pe munti.Ajunsa la cea de-a 13-a editie, competitia a adus iubitorii sporturilor de iarna si de aventura pe munte, acolo unde se simt cel mai bine. ... ...continuare.

Ai pofta de dulce, dar a inceput Postul Pastelui? Iata prajitura delicioasa cu halva care se prepara rapid

publicat 2024-03-18 15:45:06 (Click)
Ai pofta de dulce, dar a inceput Postul Pastelui? Iata prajitura delicioasa cu halva care se prepara rapid Prajitura de post cu halva! Reteta ideala pentru Postul Pastelui ...continuare.

Mai rapid, dar mai scump. Se va plati o taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic

publicat 2024-03-18 15:45:06 (Click)
Mai rapid, dar mai scump. Se va plati o taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic Circulatia pe autostrada Comarnic - Brasov se va face doar cu taxa. A fost anuntul ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu. Daca autoritatile nu semneaza, in 2024, finantarea europeana, acest proiect se va putea pune in aplicare doar printr-un sistem public-privat. ...continuare.

Dinu Maxer, totul despre secretul tineretii! Artistul spune cum sa avem un ten mai tanar

publicat 2024-03-18 15:45:06 (Click)
Dinu Maxer, totul despre secretul tineretii! Artistul spune cum sa avem un ten mai tanar Dinu Maxer (50 de ani) a avut si are grija mereu de imaginea sa! Artistul nu a ascuns niciodata ca merge periodic la medicul estetician pentru estomparea ridurilor ce i-au aparut odata cu trecerea anilor. ...continuare.

Urmariti non-stop. In ce oras se monteaza 1500 de camere pentru supravegherea comportamentelor suspecte

publicat 2024-03-18 15:45:06 (Click)
Urmariti non-stop. In ce oras se monteaza 1500 de camere pentru supravegherea comportamentelor suspecte Locuitorii dintr-un oras din Romania vor fi non-stop supravegheati video cat se vor afla pe strazi sau in trafic. ...continuare.

Castigatorul marelui premiu la Joker, de peste 5,86 milioane de euro, si-a revendicat castigul: "Norocul vine si la o varianta simpla"

publicat 2024-03-18 15:45:05 (Antena3)
Castigatorul marelui premiu la Joker, de peste 5,86 milioane de euro, si-a revendicat castigul: Norocul vine si la o varianta simpla Castigatorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker, al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului, si-a revendicat castigul, a anuntat Loteria Romana. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.