EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nationala masculina de handbal a Romaniei a reusit a doua victorie in fata Macedoniei de Nord

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala masculina de handbal a Romaniei a reusit a doua victorie in fata Macedoniei de Nord Romania s-a impus, sambata, cu 28-24 (15-10) intr-un meci amical disputat la Braila in fata Macedoniei de Nord , dupa ce vineri castigase un meci-scoala cu 32-27.Debutul lui George Buricea in postura de selectioner al Romaniei a fost unul de succes. "Tricolorii" au trecut de Macedonia de Nord, antrenata de marele Kiril Lazarov, in amele partide. Vineri a avut loc un meci-scoala, fara spectatori, castigat de Romania cu 32-27. ... ...continuare.

Stoichita a numit "cel mai bun pasator" din Romania: "Putem sa-i spunem «Mister Pass»!"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Stoichita a numit cel mai bun pasator din Romania: Putem sa-i spunem «Mister Pass»! Mihai Stoichita (69 de ani), fost antrenor, actual director tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, il considera pe Constantin Grameni (21) de la Farul a fi "cel mai bun pasator" din Superliga.Constantin Grameni, al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul Farului, doar sub Tudor Baluta, a fost titular vineri seara in Rapid - Farul 1-2, cu 89 de minute pe teren inainte de a-i lasa locul lui Danuleasa. ... ...continuare.

"Hagi" Lutu, show ca in tinerete » Florin Tanase, dat pe spate: "Mamaaaa! N-ai cum asa ceva!"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi Lutu, show ca in tinerete » Florin Tanase, dat pe spate: Mamaaaa! N-ai cum asa ceva! Ionut "Hagi" Lutu (48 de ani) a aratat ca nu si-a pierdut calitatile. A jonglat cu o portocala si l-a impresionat pe internationalul Florin Tanase (29 de ani). Ionut Lutu este omul de incredere al lui Gigi Becali. Finantatorul celor de la FCSB a transmis ca mai are un favorit in fotbal, pe Florin Tanase. Atacantul sauditilor de la Al-Okhdood are usa deschisa in orice moment la liderul Superligii. VIDEO. ... ...continuare.

Seful Rapidului, acuzatii GRAVE pentru FCSB: "Hotii striga hotii! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Seful Rapidului, acuzatii GRAVE pentru FCSB: Hotii striga hotii! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja Intrebat despre FCSB - Sepsi OSK (duminica, ora 21:00), Victor Angelescu, actionar minoritar la Rapid, a lansat o tirada necaracteristica de acuzatii la adresa ros-albastrilor si a lui Marius Stefanescu, cel mai important om al covasnenilor, care va fi suspendat maine seara.Duminica seara, meciul dintre FCSB si Sepsi OSK va inchide prima etapa de play-off. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu a lasat modestia dupa victoria cu Poli Iasi: "Nu cred ca se supara nimeni daca era 3-0 la pauza"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu a lasat modestia dupa victoria cu Poli Iasi: Nu cred ca se supara nimeni daca era 3-0 la pauza Dorinel Munteanu (55 de ani) este multumit de jocul prestat de Otelul Galati in victoria cu Poli Iasi, scor 1-0, din prima runda a play-out-ului.La finalul meciului, antrenorul galatenilor a declarat ca echipa lui a fost mai buna in acest meci, iar victoria nu poate fi pusa la indoiala.Dorinel Munteanu a remarcat jocul bun facut de Maciel, cel care a marcat singurul gol al meciului, pastrand cele 3 puncte la Galati. ... ...continuare.

Neconvocarea unui golgheter din Superliga, contestata de un fost fotbalist: "Cred ca merita sansa"

publicat 2024-03-16 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Neconvocarea unui golgheter din Superliga, contestata de un fost fotbalist: Cred ca merita sansa Fostul fotbalist Robert Nita (46 de ani) este de parere ca Alexandru Mitrita (29 de ani), extrema stanga de la CSU Craiova, ar fi meritat o convocare la echipa nationala.Edward Iordanescu a anuntat astazi lotul cu care va aborda amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) si Columbia (26 martie), iar Alexandru Mitrita nu se afla pe lista selectionerului. ... ...continuare.

Mircea Rednic si-a iesit din fire in conferinta: "Trebuie sa fii tampit! Acum stam si strangem din buci"

publicat 2024-03-16 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic si-a iesit din fire in conferinta: Trebuie sa fii tampit! Acum stam si strangem din buci Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a fost deranjat de speculatiile cu privire la esecul suferit cu Dinamo in ultima runda a sezonului regulat, scor 0-1. UTA debuteaza in play-out impotriva lui FC Voluntari, luni, de la ora 17:30. In conferinta premergatoare partidei, lui Mircea Rednic i-au fost prezentate o serie de speculatii cu privire la esecul suferit contra lui Dinamo, inclusiv ca ar fi "facut echipa invers". ... ...continuare.

Sferturile Cupei Angliei au debutat cu o surpriza colosala: divizionara secunda e in careul de asi!

publicat 2024-03-16 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Sferturile Cupei Angliei au debutat cu o surpriza colosala: divizionara secunda e in careul de asi! Sferturile Cupei Angliei (FA Cup) au debutat cu o surpriza de proportii: Coventry, locul 8 in liga a doua, a castigat acasa la Wolves, 3-2, si i-a eliminat pe "lupi" din competitie!Primul "sfert" din Cupa Angliei le-a pus fata in fata pe Wolves (locul 9 in Premier League) si Coventry (locul 8 in Championship), chiar pe terenul "lupilor". ... ...continuare.

Patronul a setat un obiectiv surprinzator inainte de FCSB - Sepsi

publicat 2024-03-16 17:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Patronul a setat un obiectiv surprinzator inainte de FCSB - Sepsi Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, crede ca echipa lui poate fi surpriza acestui play-off din Superliga.Chiar daca Sepsi va incepe play-off-ul de pe ultimul loc, Laszlo Dioszegi a setat un obiectiv indraznet. Finantatorul vrea ca echipa lui sa termine sezonul pe podium.Dioszegi a remarcat faptul ca Sepsi se afla pe locul 3 intr-un clasament facut din momentul in care Bernd Storck a fost instalat pe banca tehnica. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.