EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anunt de ultima ora facut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct in top

publicat 2024-03-09 14:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Anunt de ultima ora facut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct in top Rapid a anuntat ca meciul cu FCSB se va disputa cu casa inchisa. Programat initial pe Giulesti, derby-ul Rapid - FCSB a fost mutat pe Arena Nationala, dupa ce conducerea clubului alb-visiniu a vazut cererea mare de bilete.Iar decizia a fost una inspirata, fanii respectandu-si angajamentul de a cumparat cat mai multe bilete.Sold-out la Rapid - FCSBRapid a emis un comunicat cu cateva ore inainte de derby prin care anunta ca s-au epuizat toate tichetele. ... ...continuare.

Oferta incredibila refuzata de Barcelona. Cine il curteaza pe noul star in devenire al campioanei Spaniei!

publicat 2024-03-09 14:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Oferta incredibila refuzata de Barcelona. Cine il curteaza pe noul star in devenire al campioanei Spaniei! Lamine Yamal (16 ani), autorul golului victorios al Barcelonei in partida de vineri cu Mallorca (1-0), a ajuns pe radarul lui PSG. Liderul din Ligue 1 a trimis pe adresa clubului catalan o propunere de 200 de milioane de euro pentru potentialul inlocuitor al lui Kylian Mbappe. Potrivit ziarului Marca, echipa lui Xavi a respins-o imediat!Resemnata cu plecarea lui Kylian Mbappe la finele acestui sezon, PSG cauta de zor un substitut pentru golgheterul all-time al clubului. ... ...continuare.

Alin Petrache, reactie plina de dispret dupa incidentele de la Dinamo - UTA: "Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate"

publicat 2024-03-09 14:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Alin Petrache, reactie plina de dispret dupa incidentele de la Dinamo - UTA: Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate Alin Petrache (47 de ani), presedintele Federatiei Romane de Rugby, a transmis un mesaj dur dupa incidentele de la partida Dinamo - UTA Arad, din etapa #30 a Superligii.Suporterii "cainilor" au patruns pe teren, s-au batut cu cei de la UTA Arad & CSA Steaua si au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren. Gazonul s-a deteriorat atat de mult, incat ar trebui schimbat in totalitate pentru ca suprafata respectiva sa revina la normal. ... ...continuare.

Dan Sucu nu uita declaratia lui Gigi Becali! Ce i-a transmis in ziua derby-ului Rapid - FCSB

publicat 2024-03-09 14:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu nu uita declaratia lui Gigi Becali! Ce i-a transmis in ziua derby-ului Rapid - FCSB Dan Sucu, actionarul majoritar al Rapidului, vrea cu orice pret victoria in derby-ul cu FCSB. Si vrea sa se castige duelul cu Gigi Becali.Partida Rapid - FCSB incepe la ora 20:00 si este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi in direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1Asa cum Gazeta Sporturilor a anuntat, Dan Sucu le-a promis elevilor lui Cristiano Bergodi o prima de 70.000 de euro euro, la fel ca la meciul tur cu FCSB. La cei 40. ... ...continuare.

Ultrasii FCSB, derapaj xenofob la adresa rapidistilor: "Maine dupa fier vechi «trebe» sa strigati"

publicat 2024-03-09 14:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ultrasii FCSB, derapaj xenofob la adresa rapidistilor: Maine dupa fier vechi «trebe» sa strigati Ultrasii de la FCSB au inceput razboiul de la distanta cu fanii Rapidului si au avut un derapaj xenofob la adresa acestora.Cu cateva ore inainte de infruntarea de pe Arena Nationala, ultrasii FCSB din Peluza Nord au postat un mesaj in care ofereau detalii despre cum vor face deplasarea spre cel mai mare stadion din Bucuresti.Iar la finalul mesajului au avut un derapaj xenofob la adresa suporterilor echipei rivale. ... ...continuare.

Liverpool - Manchester City, meciul pentru primul loc in Premier League

publicat 2024-03-09 14:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Liverpool - Manchester City, meciul pentru primul loc in Premier League Primele doua clasate din Premier League, FC Liverpool si Manchester City, se infrunta duminica, 10 martie, de la ora 17:45, in meciul care poate decide titlul de campioana, desi mai raman zece etape de disputat pana la finalul sezonului. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe acelasi bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.

Nebunia continua la Red Bull » Max Verstappen ameninta cu plecarea daca Helmut Marko va fi indepartat

publicat 2024-03-09 13:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Nebunia continua la Red Bull » Max Verstappen ameninta cu plecarea daca Helmut Marko va fi indepartat Max Verstappen, care va pleca sambata din pole position in Marele Premiu al Arabiei Saudite, a spus ca va parasi Red Bull daca Helmut Marko, consilier al echipei austriece, va fi demis in urma unei anchete interne. Marele Premiu al Arabiei Saudite va fi transmis sambata de Antena 3, incepand cu ora 19:00. Scandalul de la Red Bull este departe de a fi incheiat, desi lucrurile merg foarte bine din punct de vedere sportiv. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.