EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Narcis Raducan semnaleaza anomalia din fotbalul romanesc: "E o nebunie! Trebuie oprita urgent"

publicat 2024-03-16 17:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Narcis Raducan semnaleaza anomalia din fotbalul romanesc: E o nebunie! Trebuie oprita urgent Narcis Raducan (49 de ani) este indignat de situatia din liga secunda. In play-off s-au calificat doua formatii fara drept de promovare, CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara. Sezonul regulat din Liga 2 s-a incheiat astazi. Gloria Buzau a obtinut ultimul loc de play-off si le va infrunta in faza finala a campionatului pe CSC Selimbar, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, CS Mioveni si Csikszereda. ... ...continuare.

Conflict la transferul lui Joao Felix. Barcelona si Atletico nu se inteleg. Unde poate ajunge atacantul portughez!

publicat 2024-03-16 17:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Conflict la transferul lui Joao Felix. Barcelona si Atletico nu se inteleg. Unde poate ajunge atacantul portughez! Joao Felix (24 de ani) este dorit sa continue la Barcelona, dar doar intr-o tranzatie low-cost, fara obligatia de a-l cumpara. Atletico, in schimb, are alte planuri cu atacantul portughez, pe care va incerca sa-l vanda la vara in Arabia Saudita.Tensiune maxima inaintea ciocnirii de pe Metropolitano, unde maine seara se vor afla fata in fata Atletico si Barcelona. ... ...continuare.

Osasuna - Real Madrid » Liderul cauta desprinderea de Girona si Barcelona

publicat 2024-03-16 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Osasuna - Real Madrid » Liderul cauta desprinderea de Girona si Barcelona Osasuna o infrunta in aceste clipe pe Real Madrid in etapa 29 din campionatul Spaniei, La Liga. Partida a inceput la ora 17:15, este liveTEXT pe GSP.ro si televizata de PrimaSport 3, OrangeSport 2 si DigiSport 3.Programul si rezultatele etapei 29 din La LigaLIVE » Osasuna - Real Madrid 1-1Au marcat: Budimir '7 / Vinicius '4Click AICI pentru statisticiOsasuna - Real Madrid, echipe de start:OSASUNA (3-5-2): S. Herrera - U. Garcia, Catena, Herrando - Areso, Moncayola, Torro, M. ... ...continuare.

Asa a anuntat Atletico Madrid convocarea lui Moldovan la nationala: "I-au dat si contul asta"

publicat 2024-03-16 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Asa a anuntat Atletico Madrid convocarea lui Moldovan la nationala: I-au dat si contul asta Horatiu Moldovan a fost convocat la nationala Romaniei pentru amicalele cu Irlanda de Nord si Columbia, iar Atletico Madrid i-a anuntat convocarea intr-un mod inedit.Romania - Irlanda de Nord are loc pe 22 martie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima TVColumbia - Romania are loc pe 26 martie, de la 21:30, liveTEXT pe GSP. ... ...continuare.

S-a dezlantuit si Mihaila: gol dupa sapte saptamani! Man a fost si el foarte activ la Parma

publicat 2024-03-16 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
S-a dezlantuit si Mihaila: gol dupa sapte saptamani! Man a fost si el foarte activ la Parma Valentin Mihaila (24 de ani), extrema stanga a Parmei, a deschis scorul cu un sut precis in meciul cu Feralpisalo (2-1) din deplasare. Este a patra reusita in acest sezon de Serie B. Dennis Man, titular si el, a avut cateva ocazii, dar a ratat. ... ...continuare.

Misiune de foc pentru viitorul antrenor din Premier League: "Au fost obisnuiti in felul asta, va fi foarte dificil!"

publicat 2024-03-16 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Misiune de foc pentru viitorul antrenor din Premier League: Au fost obisnuiti in felul asta, va fi foarte dificil! Premier GSP » Gabriel Canu (43 de ani), fost fotbalist care urmareste indeaproape campionatul Angliei, Premier League, prevede o misiune complicata pentru inlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool.Intoarcem campionatul Angliei pe toate fetele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea editie: vineri, 29 martie, ora 14:00.In vara, dupa 9 ani de colaborare, Liverpool si antrenorul Jurgen Klopp se vor desparti. ... ...continuare.

Florin Parvu, surprins: "Doar o zi am fost liber"

publicat 2024-03-16 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Parvu, surprins: Doar o zi am fost liber Concediat de Petrolul, antrenorul Florin Parvu a semnat imediat cu Voluntariul si vorbeste despre salvarea de la retrogradare.Florin Parvu va debuta luni pe banca Voluntariului, in meciul cu UTA din prima etapa a play-out-ului 2023 - 2024. Pentru tehnicianul in varsta de 48 de ani, oferta ilfovenilor a venit neasteptat de repede, la foarte putin timp dupa ce se despartise de Petrolul. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.