EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu. Au fost surprinsi in ipostaze tandre! FOTO

publicat 2024-02-03 13:45:24 (Money.ro)
Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu. Au fost surprinsi in ipostaze tandre! FOTO Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu, in ipostaze tandreArticolul Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu. Au fost surprinsi in ipostaze tandre! FOTO apare prima data in Money. ...continuare.

Ciuca, despre comasarea alegerilor: "S-au desfasurat si in celelalte tari europene"

publicat 2024-02-03 13:45:24 (Money.ro)
Ciuca, despre comasarea alegerilor: S-au desfasurat si in celelalte tari europene Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a afirmat ca ideea comasarii alegerilor ar putea aduce o prezenta mai mare la vot si a explicat ca nu ar fi pentru prima oara cand s-ar desfasura alegeri europarlamentare in acelasi timp cu cele locale, ca acest lucru s-a mai intamplat si in alte tari europene si chiar […]Articolul Ciuca, despre comasarea alegerilor: "S-au desfasurat si in celelalte tari europene" apare prima data in Money. ...continuare.

Ciuca: Dupa mandatul meu de premier, economia Romaniei a crescut cu 4,7%, am lasat in valoare nominala un PIB care a crescut cu 47 de miliarde de euro

publicat 2024-02-03 13:30:16 (Money.ro)
Ciuca: Dupa mandatul meu de premier, economia Romaniei a crescut cu 4,7%, am lasat in valoare nominala un PIB care a crescut cu 47 de miliarde de euro "Dupa mandatul de un an si sapte luni de premier, pot sa ma uit in urma si sa vad ca economia Romaniei a crescut cu 4,7%, ca am lasat in valoare nominala un PIB care a crescut cu 47 de miliarde, peste asteptari. A fost pentru prima data cand am depasit  prognoza cu aproape 47 de miliarde de euro, asa cum am mentionat, ceea ce reprezinta PIB-ul pe care il avea Romania in anii 2000. Deci doar depasirea. Si am ajuns la 300 de miliarde de euro valoarea nominala a PIB-ului, ceea ce a... ...continuare.

Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu, surprinsi in ipostaze tandre! FOTO

publicat 2024-02-03 13:30:16 (Money.ro)
Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu, surprinsi in ipostaze tandre! FOTO Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu, in ipostaze tandreArticolul Fiica lui Hagi, in pat cu baiatul lui Ilie Dumitrescu, surprinsi in ipostaze tandre! FOTO apare prima data in Money. ...continuare.

Fata de 12 ani a fost agresata de alte doua, in varsta de 13 ani. Incidentul s-a produs in strada

publicat 2024-02-03 11:45:13 (Money.ro)
Fata de 12 ani a fost agresata de alte doua, in varsta de 13 ani. Incidentul s-a produs in strada O fata in varsta de 12 ani a fost agresata de alte doua, in varsta de 13 ani, iar evenimentul a avut loc pe o strada din judetul Caras-Severin. Victima a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, dar nu a ramas internata. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin au anuntat sambata, ca dupa ce […]Articolul Fata de 12 ani a fost agresata de alte doua, in varsta de 13 ani. Incidentul s-a produs in strada apare prima data in Money. ...continuare.

Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critica la adresa politicii fata de Israel si Gaza 

publicat 2024-02-03 11:45:13 (Money.ro)
Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critica la adresa politicii fata de Israel si Gaza  Peste 800 de oficiali din Statele Unite si Europa au semnat o declaratie continand critici usturatoare la adresa politicii occidentale fata de Israel si Gaza, acuzand guvernele lor de posibila complicitate la crime de razboi, transmite CNN. Intr-o declaratie obtinuta de CNN, oficialii spun ca exista un "risc plauzibil ca politicile guvernelor noastre sa contribuie […]Articolul Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critica la adresa politicii fata de Israel si Gaza... ...continuare.

Ce a spus Nicolae Ciuca despre cei 600.000 euro cheltuiti de Iulian Dumitrescu pe vacante si shopping

publicat 2024-02-03 11:30:15 (Money.ro)
Ce a spus Nicolae Ciuca despre cei 600.000 euro cheltuiti de Iulian Dumitrescu pe vacante si shopping Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, declara ca nu a fost cazul sa ii ceara prim-vicepresedintelui Iulian Dumitrescu, presedinte al CJ Prahova, cercetat de DNA pentru luare de mita si fals in declaratii, sa demisioneze din functiile politice detinute in partid si a precizat ca a avut o discutie cu Dumitrescu si l-a lasat pe […]Articolul Ce a spus Nicolae Ciuca despre cei 600.000 euro cheltuiti de Iulian Dumitrescu pe vacante si shopping apare prima data in Money. ...continuare.

Marea vedeta din Rocky si Terminator a murit! Doliu imens la Hollywood

publicat 2024-02-03 11:30:15 (Money.ro)
Marea vedeta din Rocky si Terminator a murit! Doliu imens la Hollywood Marea vedeta a celebrelor filme "Rocky", a murit Apollo Creed. Pe numele sau Carl Weathers, actorul a jucat in faimoasa serie, fiind oponentul lui Sylverster Stallone, de asemenea, in toate continuarile succesului cinematografic, inclusiv "Creed" (2025) si "Creed 2" (2018). Carl, care a avut si roluri mari in multe faimoase filme alaturi de Arnold Schwarzennegger […]Articolul Marea vedeta din Rocky si Terminator a murit! Doliu imens la Hollywood apare prima data in Money. ...continuare.

Sef al mafiei italiene, care evadase in mod spectaculos din inchisoare, a fost prins in timpul unei cine romantice

publicat 2024-02-03 11:30:15 (Money.ro)
Sef al mafiei italiene, care evadase in mod spectaculos din inchisoare, a fost prins in timpul unei cine romantice Un sef al mafiei italiene care a evadat anul trecut dintr-o inchisoare de maxima securitate folosind lenjerii de pat a fost capturat in Franta, anunta autoritatile, conform CNN. Marco Raduano, seful de 40 de ani al mafiei Gargano din regiunea Puglia din sudul Italiei, a fost surprins joi in fata unui restaurant de lux din […]Articolul Sef al mafiei italiene, care evadase in mod spectaculos din inchisoare, a fost prins in timpul unei cine romantice apare prima data in Money. ...continuare.

Ce se intampla daca ti se implanteaza in creier cipul Neuralink al lui Elon Musk

publicat 2024-02-03 11:30:15 (Money.ro)
Ce se intampla daca ti se implanteaza in creier cipul Neuralink al lui Elon Musk Dupa ce a primit aprobarea pentru a incepe experimentele pe oameni, compania Neuralink a lui Elon Musk a implantat acum primul sau dispozitiv, numit "Telepathy", in creierul unui om. Cu ajutorul cipului, oamenii vor putea controla telefonul sau calculatorul doar prin puterea gandului. Dar cum functioneaza mai exact aceasta tehnologie? Neuralink se bazeaza pe ideea […]Articolul Ce se intampla daca ti se implanteaza in creier cipul Neuralink al lui Elon Musk apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.