EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




DN Agrar va accesa un credit de 9,2 milioane de euro de la Exim Banca Romaneasca pentru dezvoltarea fermei Straja, pentru echipamente si achizitia animalelor

publicat 2024-02-09 12:00:21 (Money.ro)
DN Agrar va accesa un credit de 9,2 milioane de euro de la Exim Banca Romaneasca pentru dezvoltarea fermei Straja, pentru echipamente si achizitia animalelor "DN Agrar Group (BVB: DN), cea mai mare ferma zootehnica integrata din Romania, cu productie de lapte de vaca si productie vegetala, anunta planurile pentru extinderea capacitatilor de productie prin obtinerea finantarii pentru ferma Straja. Compania va accesa o facilitate de credit in valoare de 9,2 milioane de euro de la Exim Banca Romaneasca SA pentru dezvoltarea fermei, pentru echipamente si achizitia animalelor. In plus, pentru acest proiect, DN Agrar va contribui cu 20,78% din surse... ...continuare.

Deloitte: Opt din zece lideri la nivel global se asteapta ca AI sa le transforme organizatia in urmatorii ani

publicat 2024-02-09 10:45:28 (Money.ro)
Deloitte: Opt din zece lideri la nivel global se asteapta ca AI sa le transforme organizatia in urmatorii ani Asteptarile cu privire la inteligenta artificiala generativa (Gen AI) raman ridicate in randul liderilor la nivel global, opt din zece respondenti (79%) la studiul Deloitte "The State of Generative AI in the Enterprise: Now decides next" fiind de parere ca tehnologia le va transforma organizatia in urmatorii trei ani. Mai mult de jumatate dintre respondenti […]Articolul Deloitte: Opt din zece lideri la nivel global se asteapta ca AI sa le transforme organizatia in urmatorii ani apare... ...continuare.

Ea e romanca pe care Bill Gates a aplaudat-o in picioare

publicat 2024-02-09 10:45:28 (Money.ro)
Ea e romanca pe care Bill Gates a aplaudat-o in picioare Fosta campioana europeana Mihaela Steff va participa, in calitate de antrenoare, la Campionatul Mondial de tenis de masa din Coreea de Sud De cinci ori campioana europeana si de patru ori castigatoare a Ligii Campionilor, Mihaela Steff a scris istorie in tenisul de masa intern si international ca jucatoare, iar acum incearca sa se califice […]Articolul Ea e romanca pe care Bill Gates a aplaudat-o in picioare apare prima data in Money. ...continuare.

Ce situatie penibila! Joe Biden iese la rampa: „Memoria mea este buna”

publicat 2024-02-09 10:45:28 (Money.ro)
Ce situatie penibila! Joe Biden iese la rampa: „Memoria mea este buna” Presedintele Biden si-a aparat, joi, competenta mintala dupa ce procurorul special Robert Hur i-a pus la indoiala memoria si capacitatea de a-si aminti date si evenimente in raportul intocmit in urma anchetei referitoare la gestionarea unor documente clasificate dupa incheierea mandatului de vicepresedinte la Casa Alba, relateaza BBC si The Guardian. Liderul american a convocat […]Articolul Ce situatie penibila! Joe Biden iese la rampa: „Memoria mea este buna” apare prima... ...continuare.

Sapte scumpiri de la inceputul anului. Benzina si motorina, preturi in crestere

publicat 2024-02-09 10:30:17 (Money.ro)
Sapte scumpiri de la inceputul anului. Benzina si motorina, preturi in crestere Liderul pietei de distributie a carburantilor, OMV Petrom, a majorat pentru a doua zi consecutiv pretul carburantilor, atat al benzinei, cat si al motorinei, cu 2 bani pe litru, dupa scumpirea de ieri, de 8 bani/l, cea mai mare crestere de pret din acest an. Aceasta este a saptea scumpire din ultimele 3 saptamani, cu […]Articolul Sapte scumpiri de la inceputul anului. Benzina si motorina, preturi in crestere apare prima data in Money. ...continuare.

Administratorii a doua societati comerciale, retinuti de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni printre care dare de mita, trafic de influenta, deturnare a licitatiilor publice / In dosar sunt cercetati si directorii CET Sud si Electrocentrale Rovinari

publicat 2024-02-09 10:00:11 (Money.ro)
Administratorii a doua societati comerciale, retinuti de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni printre care dare de mita, trafic de influenta, deturnare a licitatiilor publice / In dosar sunt cercetati si directorii CET Sud si Electrocentrale Rovinari Reprezentantii DNA au anuntat vineri, ca procurorii au inceput urmarirea penala si au retinut pentru 24 de ore doi administratori de societati comerciale. Primul administrator este anchetat pentru comiterea a doua infractiuni de dare de mita, o infractiune de cumparare de influenta si o infractiune de deturnare a licitatiilor publice, iar cel de-al doilea, pentru dare de mita si trafic de influenta, ambele in forma continuata. Procurorii au precizat ca primul administrator al societatii... ...continuare.

Temperaturi de vara la sfarsitul iernii. Vremea in saptamanile urmatoare

publicat 2024-02-09 09:30:13 (Money.ro)
Temperaturi de vara la sfarsitul iernii. Vremea in saptamanile urmatoare Temperaturile vor fi peste cele specifice acestei perioade pana aproape de jumatatea lunii martie, in toata tara, anunta vineri, meteorologii, care au facut publica prognoza pe urmatoarele patru saptamani. Saptamana 12.02.2024 - 19.02.2024 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval […]Articolul Temperaturi de vara la sfarsitul iernii. Vremea in saptamanile urmatoare... ...continuare.

WhatsApp pregateste lansarea suportului pentru alte aplicatii de comunicare

publicat 2024-02-09 09:00:09 (Money.ro)
WhatsApp pregateste lansarea suportului pentru alte aplicatii de comunicare Dick Brouwer, director pe partea de inginerie la WhatsApp, spune ca deja compania este pregatita sa suporte alte aplicatii de comunicare. Unul dintre ultimele aspecte pe care WhatsApp trebuie sa le rezolve este facilitarea comunicarii cu alte aplicatii, dar pastrand, in acelasi timp, criptarea acesteia, spune Brouwer.Conform indiciilor descoperite in codul versiunii beta, WhatsApp va separa discutiile purtate cu utilizatorii altor aplicatii de cele purtate cu utilizatorii WhatsApp.Astfel, va... ...continuare.

Interviu cu Putin: NATO incearca sa infricoseze oamenii cu o amenintare rusa imaginara

publicat 2024-02-09 08:30:14 (Money.ro)
Interviu cu Putin: NATO incearca sa infricoseze oamenii cu o amenintare rusa imaginara La aproape doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina, Vladimir Putin ramane increzator. In interviul cu Tucker Carlson publicat joi noapte, presedintele rus afirma ca infrangerea tarii sale este „imposibila”. „Au existat indemnuri pentru a provoca Rusiei o infrangere strategica pe campul de lupta”, a declarat Vladimir Putin. „In opinia mea, acest lucru este […]Articolul Interviu cu Putin: NATO incearca sa infricoseze oamenii cu o amenintare rusa... ...continuare.

Amazon si BMW au castigat un proces in Spania impotriva unor vanzatori de produse contrafacute

publicat 2024-02-09 08:00:14 (Money.ro)
Amazon si BMW au castigat un proces in Spania impotriva unor vanzatori de produse contrafacute Cele doua companii au identificat grupul care ar fi vandut pe site-urile Amazon produse BMW contrafacute, cum ar fi capace de supape, insigne si brelocuri cu sigla companiei germane.Au dat grupul in judecata la Tribunalul Spaniol al Marcilor Comunitare, situat in orasul Alicante din estul Spaniei, care aplica reglementarile Uniunii Europene.Amazon, care a luat masuri impotriva falsificatorilor de pe numeroasele sale site-uri de pe piata, ca raspuns la criticile si procesele din partea... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.