EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Jaf incredibil la Transporturi: Terenul spitalului si al policlinicii Witting este evaluat la… 2 lei

publicat 2024-03-04 11:45:19 (Puterea)
Jaf incredibil la Transporturi: Terenul spitalului si al policlinicii Witting este evaluat la… 2 lei Disperarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, de a da gratis spitalele CFR catre baronii locali PSD si PNL a scos in evidenta un tun imobiliar incredibil regizat la Spitalului Clinic nr. 1 Cai Ferate "Witting". Forma finala a Hotararii care va fi adoptata de Guvern privind transferul Spitalului Clinic nr. 1 Cai Ferate "Witting" din subordinea Ministerului […]The post Jaf incredibil la Transporturi: Terenul spitalului si al policlinicii Witting este evaluat la… 2... ...continuare.

Apa cu miros de gaz intr-un sat din Romania. Patru persoane au fost evacuate

publicat 2024-03-04 11:00:12 (Puterea)
Apa cu miros de gaz intr-un sat din Romania. Patru persoane au fost evacuate Locuitorii unui sat din Dolj sunt in alerta dupa ce din mai multe fantani a inceput sa iasa gaz. Patru persoane au evacuate. Cazul a ajuns si in atentia reprezentatilor Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale. La scurt timp dupa ce localnicii au dat alerta, la fata locului s-au deplasat specialistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, […]The post Apa cu miros de gaz intr-un sat din Romania. Patru persoane au fost evacuate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reducerea cheltuielilor bugetare si alegerile europarlamentare si locale, pe masa Guvernului

publicat 2024-03-04 11:00:12 (Puterea)
Reducerea cheltuielilor bugetare si alegerile europarlamentare si locale, pe masa Guvernului Pe agenda Guvernului se afla un act normativ privind reducerea cheltuielilor bugetare si proiectul de ordonanta de urgenta privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Executia deficitului bugetului general consolidat pe prima luna a anului a fost de 0,45% – aproximativ 8 miliarde de lei - aproape dublu comparativ cu luna ianuarie 2023. Proiect de […]The post Reducerea cheltuielilor bugetare si alegerile europarlamentare si locale, pe masa Guvernului appeared first on... ...continuare.

Presedinta Maia Sandu, la Bucuresti. Invitatie adresata moldovenilor stabiliti in tara noastra

publicat 2024-03-04 11:00:12 (Puterea)
Presedinta Maia Sandu, la Bucuresti. Invitatie adresata moldovenilor stabiliti in tara noastra Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectueaza o noua vizita, in Romania – a doua in 2024 – si ii invita la o discutie pe cetatenii moldoveni stabiliti tara noastra.    Anuntul a fost facut chiar de presedinta Maia Sandu pe retelele de socializare. Sefa statului  precizeaza ca, in urmatoarele zile, va fi la Bucuresti si […]The post Presedinta Maia Sandu, la Bucuresti. Invitatie adresata moldovenilor stabiliti in tara noastra appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Aeroportul International Iasi, cu un nou terminal pana la sfarsitul lui martie

publicat 2024-03-04 10:00:19 (Puterea)
Aeroportul International Iasi, cu un nou terminal pana la sfarsitul lui martie Aeroportul International Iasi va avea un nou terminal - T4 -, care va fi functional pana la sfarsitul lunii martie, a anuntat directorul aeroportului. "Proiectele noastre converg spre Aeroportul International Iasi pentru ca este, astazi, principala noastra autrostrada aeriana. Da, este principala noastra autostrada si catre lumea civilizata, si catre dezvolare", sustine Costel Alexe, presedintele […]The post Aeroportul International Iasi, cu un nou terminal pana la sfarsitul lui martie... ...continuare.

Fonduri nerambursabile de pana la 200.000 lei prin programul "Femeia Antreprenor 2024". Conditii de accesare

publicat 2024-03-04 10:00:19 (Puterea)
Fonduri nerambursabile de pana la 200.000 lei prin programul Femeia Antreprenor 2024. Conditii de accesare Ministerul Economiei pregateste lansarea programului "Femeia Antreprenor" prin intermediul caruia sunt oferite granturi in valoare maxima de 200.000 lei/IMM. Programul are la dispozitie 200 milioane lei, fonduri care vor ajunge la 1.000 de beneficiare. Programul "Femeia Antreprenor" se adreseaza firmelor care au in structura actionariatului o femeie care detine minim 50% din structura capitalului social. Finantarea […]The post Fonduri nerambursabile de pana la 200.000 lei prin... ...continuare.

Gheboasa, prima reactie dupa ce a fost saltat de DIICOT: Eu nu sunt traficant

publicat 2024-03-04 10:00:19 (Puterea)
Gheboasa, prima reactie dupa ce a fost saltat de DIICOT: Eu nu sunt traficant Cunoscutul rapper Gheboasa a oferit prima reactie dupa ce a fost cercetat de DIICOT intr-un dosar in care este acuzat ca a oferit gratuit cantitati de canabis, inclusiv unor elevi, in apropierea unei scoli. Intr-un videoclip postat pe contul sau de Instagram, Gheboasa neaga acuzatiile si sustine ca este cercetat pentru detinere de droguri pentru […]The post Gheboasa, prima reactie dupa ce a fost saltat de DIICOT: Eu nu sunt traficant appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ASF le-a pregatit soferilor un nou set de reguli care ii va arde rau la buzunar!

publicat 2024-03-04 10:00:17 (Puterea)
ASF le-a pregatit soferilor un nou set de reguli care ii va arde rau la buzunar! Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) atrage atentia celor 9 milioane de soferi din Romania, Parlamentului Romaniei si Guvernului ca ASF lucreaza doar in beneficiul companiilor de asigurari! La numai 3 luni de la schimbarea conducerii ASF, vedem ca s-au schimbat doar oamenii, dar au ramas obiceiurile. In loc sa-si respecte scopul si […]The post ASF le-a pregatit soferilor un nou set de reguli care ii va arde rau la buzunar! appeared first on... ...continuare.

Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump?

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? Ideea nu e noua. Dar este speculata intens in ultimele zile. Fiindca in tabara democratilor americani creste spaima ca vor fi infranti de Donald Trump. Marele Smintit nu va fi judecat pana in noiembrie. Deci, va candida sigur. Este Michelle Obama cea care il poate infrunta pe Donald Trump? Va functiona o schimbare, chiar daca […]The post Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou Microsoft si Adobe, lideri mondiali in industria tehnologica, au lansat recent asistenti digitali avansati, construiti pe baza inteligentei artificiale. Acesti noi asistenti sunt proiectati sa optimizeze si sa simplifice sarcinile de zi cu zi, abordand in special activitatile repetitive de birou. Noii asistenti AI sunt proiectati pentru a prelua si optimiza doua sarcini specifice: analiza […]The post Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou appeared... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.