EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump?

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? Ideea nu e noua. Dar este speculata intens in ultimele zile. Fiindca in tabara democratilor americani creste spaima ca vor fi infranti de Donald Trump. Marele Smintit nu va fi judecat pana in noiembrie. Deci, va candida sigur. Este Michelle Obama cea care il poate infrunta pe Donald Trump? Va functiona o schimbare, chiar daca […]The post Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou Microsoft si Adobe, lideri mondiali in industria tehnologica, au lansat recent asistenti digitali avansati, construiti pe baza inteligentei artificiale. Acesti noi asistenti sunt proiectati sa optimizeze si sa simplifice sarcinile de zi cu zi, abordand in special activitatile repetitive de birou. Noii asistenti AI sunt proiectati pentru a prelua si optimiza doua sarcini specifice: analiza […]The post Adio rutina, bun venit AI! Microsoft si Adobe revolutioneaza munca de birou appeared... ...continuare.

Sefa Curtii de Apel Cluj: Drogurile, o realitate pe care nu avem voie sa o ignoram!

publicat 2024-03-04 08:30:15 (Puterea)
Sefa Curtii de Apel Cluj: Drogurile, o realitate pe care nu avem voie sa o ignoram! Dana Garbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania si sefa Curtii de Apel Cluj, a tras un semnal de alarma privind cresterea exponentiala a cazurilor legate de traficul si consumul de droguri in Romania. Raportul de activitate al Curtii de Apel Cluj pentru anul 2023, prezentat recent de Dana Garbovan, dezvaluie o realitate ingrijoratoare: […]The post Sefa Curtii de Apel Cluj: Drogurile, o realitate pe care nu avem voie sa o ignoram! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alegeri comasate prin bulibaseala politica

publicat 2024-03-04 08:30:15 (Puterea)
Alegeri comasate prin bulibaseala politica Proiectul Ordonantei de Urgenta aflat in dezbatere publica privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare a generat un scandal fara precedent in politica romaneasca de dupa 1989. De fapt, proiectul este o insailare de prevederi fara cap si fara coada, adica un ghiveci legislativ, care va bulversa pe cei 41 de presedinti de consilii judetene, 3.180 de […]The post Alegeri comasate prin bulibaseala politica appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O prietenie banoasa! Beniamin Rus a monopolizat licitatiile din judetul controlat de Ilie Bolojan

publicat 2024-03-04 08:30:15 (Puterea)
O prietenie banoasa! Beniamin Rus a monopolizat licitatiile din judetul controlat de Ilie Bolojan In judetul Bihor se deruleaza o fratie extrem de profitabila intre mult prea laudatul bun gospodar Ilie Bolojan si afaceristul Beniamin Rus. Au trecut ani buni de la declaratia omului de afaceri oradean Beniamin Rus "daca Ilie Bolojan imi cere, a doua zi sunt pe santier!" Prietenia banoasa dintre cei doi functioneaza si azi iar […]The post O prietenie banoasa! Beniamin Rus a monopolizat licitatiile din judetul controlat de Ilie Bolojan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Radu Oprea saboteaza modernizarea de peste 30.000.000 de euro a Salinei Slanic

publicat 2024-03-04 08:30:15 (Puterea)
Ministrul Radu Oprea saboteaza modernizarea de peste 30.000.000 de euro a Salinei Slanic Ministrul Economiei, Radu Oprea, este preocupat doar de propria sa imagine si ca urmare a acestui "viciu" blocheaza inca de la numirea in functie proiectul de modernizare al Minei Unirea de la Salina Slanic Prahova, in valoare de peste 30 de milioane de euro. La scurt timp dupa numirea sa ca ministru al Economiei, senatorul […]The post Ministrul Radu Oprea saboteaza modernizarea de peste 30.000.000 de euro a Salinei Slanic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Colectiile de primavara-vara, mai scumpe cu 10%. Dar mai sunt reduceri la hainele groase!

publicat 2024-03-04 08:30:15 (Puterea)
Colectiile de primavara-vara, mai scumpe cu 10%. Dar mai sunt reduceri la hainele groase! Colectiile de primavara-vara de haine si incalaminte au fost deja scoase la vanzare, dar la preturi mai mari, in medie cu 10%. Dar mai sunt inca articole cu preturi reduse!    Chiar daca suntem la inceputul lui martie, cu temperaturi variabile, in toate mall-uri au aparut colectiile vestimentare noi, cu croieli originale, intr-o cromatica atragatoare. […]The post Colectiile de primavara-vara, mai scumpe cu 10%. Dar mai sunt reduceri la hainele groase! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce Horoscop 4 martie 2024. O noua zi, o noua provocare pentru mai multe zodii. In timp ce mai multi nativi se confrunta cu anumite provocari, altii vor afla o veste buna. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 4 martie 2024 Berbec Se anunta o zi buna pentru Berbeci. Nativii acestei zodii vor cunoaste mai multe persoane noi. […]The post Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google La 47 de ani de la cel mai devastator cutremur care a afectat Romania, cautam sa intelegem ce mai inseamna cuvantul cutremur pentru romani. In 2023 a fost cel mai cautat cuvant pe google. Fiindca in Bucuresti inca se inchiriaza apartamente situate in cladiri cu risc seismic major. Incepand din ianuarie, Romania a interzis inchirierea […]The post 4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale 

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale  Un incendiu puternic a izbucnit la Judecatoria Cornetu din Judetul Ilfov.Cladirea Judecatoriei Cornetu din judetul Ilfov a luat foc in aceasta noapte, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul violent s-a declansat de la mansarda si s-a extins pe o suprafata de 1.500 de metri patrati. Pana acum, nu au fost inregistrate victime. "Intervenim pentru stingerea unui […]The post Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.