EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Activistii germani au oprit curentul la Tesla

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Productia din singura fabrica europeana de masini Tesla a fost oprita marti dimineata, in urma unei pene de curent. Fabrica din Grünheide, langa Berlin, a fost evacuata. Autori necunoscuti au incendiat in mod deliberat un stalp de inalta tensiune din regiunea din estul Brandenburgului, langa Berlin, dimineata devreme. Incendiul a afectat atat de mult linia […]The post Activistii germani au oprit curentul la Tesla appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Orban: Hegemonia occidentala a luat sfarsit

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Orban: Hegemonia occidentala a luat sfarsit Viktor OrbanThe post Orban: Hegemonia occidentala a luat sfarsit appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Facebook si Instagram intampina intreruperi majore. Sfaturi utile!

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Facebook si Instagram intampina intreruperi majore. Sfaturi utile! In dupa-amiaza zilei de 5 martie 2024, utilizatorii platformelor Facebook si Instagram au fost surprinsi de o intrerupere neasteptata a serviciului, care i-a deconectat brusc si a impiedicat reautentificarea. Incidentul a starnit confuzie si neliniste in randul utilizatorilor, multi dintre acestia intrebandu-se daca parolele lor nu cumva au fost compromise. Facebook a optat pentru deconectarea […]The post Facebook si Instagram intampina intreruperi majore. Sfaturi utile! appeared first... ...continuare.

Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024 Se stie ce valoare au tichetele culturale de care vor beneficia angajatii, in primul semestru din 2024. Salariatii pot sa primeasca lunar sau ocazional tichete culturale in suma de 210 lei/luna sau 430 lei/eveniment pentru primele sase luni, potrivit unui proiect publicat de Ministerul Finantelor. Suma se utilizeaza, incepand cu luna aprilie a semestrului I […]The post Ce valoare au tichetele culturale pentru angajati, in primul semestru din 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM Celentano si Firicel, cele doua personaje din serialul romanesc adorat de toata tara, Las Fierbinti, se gasesc in mijlocul unui razboi judiciar epic cu CREDIDAM. Iar batalia nu pare sa se apropie de final. De la scenele amuzante din satul fictiv pana la salile de judecata, drumul lor este presarat cu suspans si peripetii. Intr-un […]The post Celentano si Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec

publicat 2024-03-05 19:00:12 (Puterea)
Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec Obezitatea este o maladie care se exprima prin cresterea exagerata a greutatii corporale (peste 25% fata de greutatea normala), cauzata de acumularea unei cantitati mari de grasime in tesutul subcutanat si in jurul viscerelor.Pe 4 martie 2024, a fost Ziua Mondiala a Obezitatii. Am vorbit cu un prieten supraponderal despre cum se descurca zilnic.The post Obezitatea: Mi se taie respiratia cand ma aplec appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Politisti de la Rutiera din Iasi, trimisi in judecata pentru luare de mita. Ce spagi primeau

publicat 2024-03-05 17:30:18 (Puterea)
Politisti de la Rutiera din Iasi, trimisi in judecata pentru luare de mita. Ce spagi primeau Trei politilsti din judetul Iasi au fost trimis in judecata, dupa ce au fost prinsi de mai multe ori luand mita. De asemenea, in acelasi dosar sunt judecati si alti 6 inculpati, conducatori auto, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. In urma cercetarilor, oamenii legii au constat ca unul dintre inculpati, agent de politie […]The post Politisti de la Rutiera din Iasi, trimisi in judecata pentru luare de mita. Ce spagi primeau appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bulgaria trimite Ucrainei 100 de transportoare blindate. Convoiul ar putea trece prin Romania

publicat 2024-03-05 17:30:18 (Puterea)
Bulgaria trimite Ucrainei 100 de transportoare blindate. Convoiul ar putea trece prin Romania Bulgaria a expediat spre Ucraina, in ziua de 5 martie 2024, o suta de transportoare blindate (APC), pe care militarii ucraineni le vor putea utiliza in razboiul contra Rusiei. Informatia privind expedierea acestui ajutor militar este transmisa de presa de la Sofia. Imaginile care insotesc aceasta stire, prezentate pe mai multe site-uri, sunt contradictorii. In […]The post Bulgaria trimite Ucrainei 100 de transportoare blindate. Convoiul ar putea trece prin Romania appeared first on... ...continuare.

Un simbol al aviatiei romanesti zace in uitare. Hangarul lui Aurel Vlaicu se prabuseste

publicat 2024-03-05 17:30:18 (Puterea)
Un simbol al aviatiei romanesti zace in uitare. Hangarul lui Aurel Vlaicu se prabuseste La intrarea in cartierul bucurestean Drumul Taberei, ascunsa printre blocuri, o constructie, candva mareata, isi traieste, demna, agonia. Nici macar vecinii nu stiu ca acolo s-a scris una dintre cele mai glorioase pagini ale aviatiei romane. Este vorba despre hangarul din care Aurel Vlaicu a pornit in primele sale zboruri. Cladirea a fost construita in […]The post Un simbol al aviatiei romanesti zace in uitare. Hangarul lui Aurel Vlaicu se prabuseste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: "In momentul de fata, fermierii nu trebuie sa lase parloaga 4% din teren"

publicat 2024-03-05 17:30:18 (Puterea)
Ministrul Agriculturii: In momentul de fata, fermierii nu trebuie sa lase parloaga 4% din teren Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca, in momentul de fata, "fermierii nu trebuie sa lase parloaga 4% din teren". De nici un fel, declara ministrul. Florin Barbu afirma ca aceasta este o victorie a Romaniei si a fermierilor romani la Bruxelles, iar faptul ca agricultorii au iesit in strada l-a ajutat mult la negocieri. "Nu trebuie […]The post Ministrul Agriculturii: "In momentul de fata, fermierii nu trebuie sa lase parloaga 4% din teren" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.