EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce Horoscop 4 martie 2024. O noua zi, o noua provocare pentru mai multe zodii. In timp ce mai multi nativi se confrunta cu anumite provocari, altii vor afla o veste buna. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 4 martie 2024 Berbec Se anunta o zi buna pentru Berbeci. Nativii acestei zodii vor cunoaste mai multe persoane noi. […]The post Horoscop 4 martie 2024. O persoana din trecut se va intoarce appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google La 47 de ani de la cel mai devastator cutremur care a afectat Romania, cautam sa intelegem ce mai inseamna cuvantul cutremur pentru romani. In 2023 a fost cel mai cautat cuvant pe google. Fiindca in Bucuresti inca se inchiriaza apartamente situate in cladiri cu risc seismic major. Incepand din ianuarie, Romania a interzis inchirierea […]The post 4 martie 2024: Cutremur – cel mai cautat cuvant pe google appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale 

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale  Un incendiu puternic a izbucnit la Judecatoria Cornetu din Judetul Ilfov.Cladirea Judecatoriei Cornetu din judetul Ilfov a luat foc in aceasta noapte, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul violent s-a declansat de la mansarda si s-a extins pe o suprafata de 1.500 de metri patrati. Pana acum, nu au fost inregistrate victime. "Intervenim pentru stingerea unui […]The post Incendiu la Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov. Au fost trimise 14 autospeciale  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania pe urmele mafiei italiene. Predoiu cauta mai multi politisti

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Romania pe urmele mafiei italiene. Predoiu cauta mai multi politisti Ministerul Afacerilor Interne are in plan sa creasca numarul politistilor romani. Acestia vor colabora cu cei italieni in scopul de a-i gasi pe membrii gruparilor criminale care actioneaza in Romania, In acest sens, Catalin Predoiu a purtat o discutie cu omologul sau italian in cadrul unei intalniri recente. Cei doi au vorbit despre dezvoltarea cooperarii […]The post Romania pe urmele mafiei italiene. Predoiu cauta mai multi politisti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Acuze: Criza fara precedent la autoritatea lui Zgonea

publicat 2024-03-04 07:45:17 (Puterea)
Acuze: Criza fara precedent la autoritatea lui Zgonea Deputatul Dan Tanase a facut o interpelare la institutia condusa de Valeriu Zgonea in care a enumerat cateva din problemele existente la autoritatea care controleaza sectorul comunicatiilor. Conform informatiilor primite, ANCOM se confrunta cu o criza de functionalitate fara precedent, generata de decizia de reorganizare luata la finalul anului precedent, se arata in interpelarea facuta […]The post Acuze: Criza fara precedent la autoritatea lui Zgonea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate

publicat 2024-03-04 00:45:20 (Puterea)
OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate "Obezitatea este o problema a omenirii", estimarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii indicand ca, in prezent, peste un miliard de persoane sufera de aceasta boala. "In trecut, ne gandeam la obezitate ca la o problema a celor bogati. Obezitatea este o problema a omenirii", a spus Francesco Branca, director de nutritie in cadrul Organizatiei Mondiale a […]The post OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el

publicat 2024-03-04 00:45:17 (Puterea)
Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca cel mai mare risc pentru Romania, la acest moment, este populismul, care a generat marea pandemie a societatii, in conditiile in care publicul nu a facut anticorpi. Presedintele Ion Iliescu, care a implinit, duminica, 94 de ani, a aparut in podcastul fostului sau consilier, Ionut Vulpescu, fost ministru PSD […]The post Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora

publicat 2024-03-04 00:45:16 (Puterea)
Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora Regimurile tiranice stiu ca auto-cenzura – suprimarea preventiva a disidentei – este cel mai puternic instrument al lor. Astazi, o gasim adesea in diaspora. De-a lungul mileniilor, exilul a fost o modalitate pentru critici sa scape de pumnul de fier al tiranilor si pentru regimuri sa isi reduca la tacere contestatarii. Cu toate acestea, modul […]The post Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

A venit sezonul Babelor! Ce spune traditia

publicat 2024-03-03 23:00:09 (Puterea)
A venit sezonul Babelor! Ce spune traditia Martie este luna Babelor! Stiti cum sa va alegeti o Baba si ce spune traditia? Legenda Babelor este asociata cu cea a Babei Dochia, responsabila de venirea iernii. Astfel, incepand cu 1 martie si pana pe data de 9, Baba Dochia incepe sa isi lepede cojoacele, semn ca vremea este din ce in ce mai […]The post A venit sezonul Babelor! Ce spune traditia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Stenograme incendiare. Liberalii pun in carca PSD legiferarea traseismului. Initiatorii sunt, insa, doi ministri PNL

publicat 2024-03-03 23:00:09 (Puterea)
Stenograme incendiare. Liberalii pun in carca PSD legiferarea traseismului. Initiatorii sunt, insa, doi ministri PNL Sedinta incendiara, duminica, la PNL. Daca in ceea ce priveste data la care vor avea loc alegerile prezidentiale, liberalii au fost de acord sa mearga pe mana PSD, proiectul de OUG care da unde verde traseismului politic in cazul primarilor a incins spiritele in randul membrilor partidului. Unele voci din PNL au sustinut ca in […]The post Stenograme incendiare. Liberalii pun in carca PSD legiferarea traseismului. Initiatorii sunt, insa, doi ministri PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.