EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia lui Ronald Gavril dupa ce Anamaria Prodan a pozat aproape goala. Iubitul impresarei nu s-a abtinut la fotografia ei

publicat 2024-01-17 17:00:10 (Libertatea)
Reactia lui Ronald Gavril dupa ce Anamaria Prodan a pozat aproape goala. Iubitul impresarei nu s-a abtinut la fotografia ei Anamaria Prodan a pozat goala pentru a-si promova cel mai nou proiect, e vorba despre lansarea filmului „Complotul bonelor”, unde are rolul principal. Iubitul ei, Ronald Gavril, o sustine si a si reactionat la una dintre pozele vedetei, in care e aproape goala. Anamaria Prodan si-a surprins urmaritorii de pe Instagram, unde are peste un […] ...continuare.

Cine este Lola Crudu de la Survivor All Stars. Povestea impresionanta a concurentei din echipa Razboinicilor

publicat 2024-01-17 17:00:10 (Libertatea)
Cine este Lola Crudu de la Survivor All Stars. Povestea impresionanta a concurentei din echipa Razboinicilor Lola Crudu este concurenta la Survivor All Stars si face parte din echipa Razboinicilor. Este pasionata de sport si are o poveste de viata foarte interesanta. Lola Crucu, o tanara pasionata de sport in varsta de 35 de ani, originara din Chisinau si stabilita in prezent in Bucuresti, si-a transformat pasiunea pentru fitness intr-o cariera […] ...continuare.

Ciolacu vrea sa gaseasca solutii pentru crestere economica impreuna cu mediul de afaceri

publicat 2024-01-17 17:00:10 (Jurnalul-National)
Ciolacu vrea sa gaseasca solutii pentru crestere economica impreuna cu mediul de afaceri Premierul Marcel Ciolacu spune ca isi doreste un dialog permanent cu mediul de afaceri, pentru a gasi, alaturi de antreprenori, solutii pentru implementarea investitiilor si cresterea economiei. ...continuare.

Unul din cinci copii romani nu ajunge sa finalizeze scoala la timp

publicat 2024-01-17 17:00:10 (Jurnalul-National)
Unul din cinci copii romani nu ajunge sa finalizeze scoala la timp Salvati Copiii Romania solicita Guvernului un plan de masuri imediate, in urma unei analize din care au reiesit mai multe puncte esentiale: neparticipare scolara ridicata, acces discriminatoriu la servicii echitabile de sanatate, precaritate a bunastarii emotionale, abuz sexual, decalaj semnificativ urban/rural. ...continuare.

Printesa de Wales a suferit o interventie chirurgicala abdominala

publicat 2024-01-17 17:00:10 (Jurnalul-National)
Printesa de Wales a suferit o interventie chirurgicala abdominala Printesa de Wales a suferit o interventie chirurgicala abdominala programata la un spital privat din Londra, conform anuntului facut de Palatul Kensington. ...continuare.

Cea mai dura reactie din tenis fata de Arabia Saudita » "O tara care incrimineaza comunitatea LGBTQ"

publicat 2024-01-17 17:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cea mai dura reactie din tenis fata de Arabia Saudita » O tara care incrimineaza comunitatea LGBTQ Arabia Saudita mareste investitiile in tenis, iar Turneul Campioanelor de anul acesta ar putea avea loc in Golf. Sauditii l-au convins pe Rafael Nadal sa-si deschida o academie si sa contribuie la dezvoltarea viitoarelor generatii de jucatori. ... ...continuare.

Scoala batraneasca-Scoala tinereasca. Meci cu prelungiri

publicat 2024-01-17 17:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Scoala batraneasca-Scoala tinereasca. Meci cu prelungiri Polemica Adrian Mutu - Dorinel Munteanu este de fapt o discutie foarte interesanta despre fotbal. Oameni care au cunoscut gloria nu se dezic de metodele antrenorului OteluluiAdrian Mutu contra Dorinel Munteanu. Sau Dorinel Munteanu contra Mutu. Scoala veche sau modernitatea? Reteta antrenamentului prin nameti ori metodele moderne - mult antrenament cu minge, mai putina incarcare fizica si accent pus pe sedintele tactice. ... ...continuare.

Descoperire incredibila! Cel mai vechi cimitir din lume nu ar fi fost facut de oameni

publicat 2024-01-17 17:00:03 (Click)
Descoperire incredibila! Cel mai vechi cimitir din lume nu ar fi fost facut de oameni O descoperire incredibila poate schimba complet modul in care privim specia umana, cat si modul in care aceasta a evoluat! In sistemul de pesteri Rising Star, din Africa de Sud, echipa de cercetatori condusa de catre Lee Berger a dat peste un loc la care nu s-ar fi asteptat niciodata! ...continuare.

Eleving Group obtine o investitie de 10 milioane euro din partea ACP Credit

publicat 2024-01-17 17:00:03 (Bursa)
Eleving Group obtine o investitie de 10 milioane euro din partea ACP Credit Eleving Group, afacere fintech globala care opereaza in domeniul finantarii consumatorilor si achizitionarii vehiculelor, obtine o investitie de 10 milioane de euro pentru dezvoltarea operatiunilor pe piata din Romania. ...continuare.

5 to go in 2024: O cafenea deschisa la fiecare 2 zile lucratoare si crestere cu 25% a cifrei de afaceri

publicat 2024-01-17 17:00:03 (Bursa)
5 to go in 2024:  O cafenea deschisa la fiecare 2 zile lucratoare si crestere cu 25% a cifrei de afaceri Dupa ce in anul 2023 a depasit borna de 500 de cafenele deschise in Romania si a inregistrat o crestere majora a vanzarilor si a cifrei de afaceri, care a atins 40 de milioane de euro la final de an, grupul 5 to go targeteaza pentru 2024 un total de 650 de cafenele si o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro, o crestere de 25% fata de 2023. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.