EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscop 22 ianuarie 2024. Leii se concentreaza pe cariera, Fecioarele ies din zona de confort

publicat 2024-01-21 15:15:05 (Antena3)
Horoscop 22 ianuarie 2024. Leii se concentreaza pe cariera, Fecioarele ies din zona de confort Horoscop 22 ianuarie 2024. Pentru nativii zodiei Leu, energia si determinarea se indreapta catre aspectele carierei, in aceasta perioada, iar Fecioarele ies din zona lor de confort. ...continuare.

Caciu: Trebuie gasita o formula de a compensa fermierii in colaborare cu Comisia Europeana

publicat 2024-01-21 15:15:03 (Adevarul)
Caciu: Trebuie gasita o formula de a compensa fermierii in colaborare cu Comisia Europeana Ministrul Investitiilor, Adrian Caciu, a declarat ca impreuna cu CE trebuie gasita o formula de a compensa fermierii, in conditiile in care productia de cereale este valorificata la un pret mic. ...continuare.

A murit sculptorul Vlad Ciobanu, care a fost curatorul taberei de sculptura Brancusiana VIDEO

publicat 2024-01-21 15:15:02 (Adevarul)
A murit sculptorul Vlad Ciobanu, care a fost curatorul taberei de sculptura Brancusiana VIDEO Vlad Ciobanu, un apreciat sculptor care a organizat timp de mai multi ani tabara de sculptura "Brancusiana" de la Targu Jiu, s-a stins din viata. ...continuare.

„DragonFire”, prima arma cu laser a Marii Britanii

publicat 2024-01-21 15:00:13 (Puterea)
„DragonFire”, prima arma cu laser a Marii Britanii Prima arma cu laser a Marii Britanii, denumita DragonFire, a fost testata cu succes. Aceasta a impresionat prin faptul ca a reusit sa doboare cu viteza luminii drone in miscare. Testul a avut loc pe Insulele Hebride, din vestul Scotiei, iar informatiile despre noua arma au venit din partea ministrului britanic al apararii, Grant Shapps. […]The post „DragonFire”, prima arma cu laser a Marii Britanii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Luminita Ciocan, Facultatea de Jurnalism Hyperion, la Dialogurile Puterii: "Jurnalismul nu dispare, dar se transforma"

publicat 2024-01-21 15:00:13 (Puterea)
Luminita Ciocan, Facultatea de Jurnalism Hyperion, la Dialogurile Puterii: Jurnalismul nu dispare, dar se transforma Jurnalismul nu dispare, dar pentru ca nu mai sunt aceleasi repere valorice, se va transforma, presa online se va dezvolta, a declarat Luminita Ciocan, lector la Facultatea de Jurnalism Hyperion, la podcastul Dialogurile Puterii. Presa are in continuare putere pentru ca publicul are nevoie de ea, considera Ciocan. "Dar jurnalismul actual este realizat de catre […]The post Luminita Ciocan, Facultatea de Jurnalism Hyperion, la Dialogurile Puterii: "Jurnalismul nu dispare, dar se... ...continuare.

Asociatiile de fermieri someaza autoritatile sa rezolve problema cerealelor din Ucraina

publicat 2024-01-21 15:00:13 (Puterea)
Asociatiile de fermieri someaza autoritatile sa rezolve problema cerealelor din Ucraina Principalele asociatii de fermieri din Romania solicita autoritatilor romane ca la reuniunea Consiliului UE pe teme de agricultura si pescuit din data de 23 ianuarie sa sustina unele masuri privind transportul de cereale din Ucraina, pe teritoriul Uniunii Europene. Cererile fermierilor sunt incluse intr-o scrisoare deschisa a Aliantei pentru Agricultura si Cooperare trimisa catre presedintele […]The post Asociatiile de fermieri someaza autoritatile sa rezolve problema cerealelor din... ...continuare.

Barbat din Dolj, depistat la volan sub influenta substantelor psihoactive

publicat 2024-01-21 15:00:12 (ProTV)
Barbat din Dolj, depistat la volan sub influenta substantelor psihoactive Un barbat de 36 de ani din comuna Bârca, judetul Dolj, a fost depistat la volan sub influenta substantelor psihoactive. ...continuare.

Zonele cu avarii la sistemul de termoficare din Bucuresti. Cum afli daca vei fi afectat in curand, folosind aplicatia mobila

publicat 2024-01-21 15:00:12 (ProTV)
Zonele cu avarii la sistemul de termoficare din Bucuresti. Cum afli daca vei fi afectat in curand, folosind aplicatia mobila Cu o infrastructura de termoficare aproape neatinsa din momentul instalarii ei, majoritar în anii '70-'80, Bucurestiul are mari probleme în distributia agentului termic si a apei calde catre populatie.  ...continuare.

Modalitati de a transfera datele si contactele intre doua telefoane

publicat 2024-01-21 15:00:12 (ProTV)
Modalitati de a transfera datele si contactele intre doua telefoane Odata cu aparitia smartphone-urilor, devine din ce în ce mai obisnuit ca oamenii sa-si upgradeze dispozitivele sau sa treaca la altele noi. Cu toate acestea, transferul de date de pe un smartphone pe altul poate fi o sarcina descurajanta. ...continuare.

Cod portocaliu si galben de viituri pe rauri. Unde si pana cand sunt valabile

publicat 2024-01-21 15:00:12 (ProTV)
Cod portocaliu si galben de viituri pe rauri. Unde si pana cand sunt valabile Hidrologii avertizeaza ca, pâna luni, exista riscul producerii unor viituri pe râuri din nord-vestul si vestul tarii, în bazinele hidrografice Tur, Crasna, Crisul Negru, Crisul Alb, Timis, Bârzava si Moravita, fiind emise coduri galben si portocaliu.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.