EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a transformat un roman o casa in paragina intr-o locuinta superba FOTO

publicat 2024-01-13 12:30:02 (Adevarul)
Cum a transformat un roman o casa in paragina intr-o locuinta superba FOTO Un roman care a cumparat un teren cu o casa in paragina, fara un plan exact, mai mult pentru a avea unde sa mearga in weekend la iarba verde, a reusit sa transforme vechea casa intr-o locuinta superba. ...continuare.

Scandalul taloanelor de pensii capsate cu fluturasi electorali: PSD cere explicatii Postei Romane si Casei Nationale de Pensii

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Scandalul taloanelor de pensii capsate cu fluturasi electorali: PSD cere explicatii Postei Romane si Casei Nationale de Pensii Social-democratii avertizeaza asupra riscurilor legale si morale ale distribuirii materialelor de propaganda politica alaturi de taloanele de pensii. PSD nu a fost vreodata campionul bunelor practici in domeniul influentarii electoratului. De aceasta data, insa, are o baza reala de a critica un tip de coruptie electorala extrem de pervers. Iar noi, furiosi, propunem infiintarea Politiei […]The post Scandalul taloanelor de pensii capsate cu fluturasi electorali: PSD cere explicatii... ...continuare.

Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget In ciuda peisajelor montane si traseelor pitoresti, judetul Buzau se confrunta cu o situatie paradoxala – este singurul judet din Romania care nu dispune de un Serviciu Public Salvamont, desi legea impune infiintarea acestuia. Cu toate ca Consiliul Judetean Buzau a avut peste doua decenii pentru a pune in practica aceasta masura, situatia ramane neschimbata, […]The post Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget... ...continuare.

Horia Constantinescu, in pole position pentru Primaria Constanta

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Horia Constantinescu, in pole position pentru Primaria Constanta Controversatul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a inceput sa-i perie pe o serie de lideri PSD cu scopul de a fi candidatul partidului la una dintre cele mai importante primarii din tara. Guralivul presedinte al ANPC, Horia Constantinescu, este disperat sa candideze pentru Primaria Constanta din partea PSD, chiar daca […]The post Horia Constantinescu, in pole position pentru Primaria Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri fotovoltaice in jud. Constanta

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri fotovoltaice in jud. Constanta Grupul portughez EDP Renovaveis, unul dintre cei mai mari producatori de energie regenerabila la nivel mondial, planifica sa investeasca peste 10 milioane de euro in constructia unei centrale electrice fotovoltaice in judetul Constanta. Proiectul, denumit „Cernavoda Solar,” a fost depus la Agentia pentru Protectia Mediului din Constanta de catre filiala romaneasca a companiei, EDPR Romania. […]The post Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri... ...continuare.

Un barbat a disparut dupa ce a cazut intr-o gaura adanca formata in pamant. "O sa cautam pana cand il vom gasi"

publicat 2024-01-13 12:15:12 (ProTV)
Un barbat a disparut dupa ce a cazut intr-o gaura adanca formata in pamant. O sa cautam pana cand il vom gasi Un barbat este cautat cu disperare, dupa ce ar fi cazut într-o crapatura în pamânt care s-a format în urma eruptiei unui vulcan la sud-vest de capitala Islandei, Reykjavík.   ...continuare.

Cand ar putea reveni Haaland la Manchester City. Guardiola: "E mai complicat decat ne-am asteptat"

publicat 2024-01-13 12:15:11 (OnlineSport)
Cand ar putea reveni Haaland la Manchester City. Guardiola: E mai complicat decat ne-am asteptat Atacantul norvegian Erling Haaland s-a accidentat la meciul cu Aston Villa din 6 decembrie si de atunci n-a mai jucat niciun minut pentru ”cetateni”. ...continuare.

Scena i-a adus lui Dan Negru un profit colosal in 2023! Noua si prospera sa afacere artistica!

publicat 2024-01-13 12:15:11 (Money.ro)
Scena i-a adus lui Dan Negru un profit colosal in 2023! Noua si prospera sa afacere artistica! Scena i-a adus lui Dan Negru un profit colosal in 2023! Prezentator de evenimente, mai nou organizator de spectacole, popularul prezentator a raportat o cifra de afaceri de 2,18 milioane lei (circa 440.000 de euro) pe 2023. Conform datorelor oficiale inaintate organismelor Ministerului de Finante), prin firma DNC Impact, care are ca obiect de activitate […] ...continuare.

Uniunea Europeana lanseaza un fond de milioane de euro, pentru inovatii in aparare

publicat 2024-01-13 12:15:11 (Money.ro)
Uniunea Europeana lanseaza un fond de milioane de euro, pentru inovatii in aparare Se preconizeaza ca Facilitatea de capitaluri proprii pentru aparare va genera investitii totale de aproximativ 500 de milioane de euro prin atragerea de investitii din fonduri de capital privat si capital de risc.Fondul face parte din eforturile blocului de a juca un rol mai important in politica de aparare si de a stimula activitatea de afaceri intr-un sector considerat decisiv in fata amenintarilor la securitatea interna si a diferitelor conflicte armate din vecinatatea apropiata a... ...continuare.

Cercetatorii au creat in laborator tesutul care produce lacrimi. Ce boli ar putea trata noua descoperire

publicat 2024-01-13 12:15:11 (Money.ro)
Cercetatorii au creat in laborator tesutul care produce lacrimi. Ce boli ar putea trata noua descoperire Cercetatorii de la Institutul Hubrecht din Olanda au creat primul model organoid al conjunctivei umane, care este responsabila pentru producerea lacrimilor. Utilizand acest nou model, cercetatorii au identificat un nou tip de celule in acest tesut, numite celule „tuft/smoc”, deschizand perspective interesante pentru diverse aplicatii ale acestei descoperiri. Aceste celule rare, secretorii, au atras atentia […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.