EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un baietel de 2 ani a murit de foame langa cadavrul tatalui sau, care suferise un infarct

publicat 2024-01-19 08:45:02 (Adevarul)
Un baietel de 2 ani a murit de foame langa cadavrul tatalui sau, care suferise un infarct Un baietel de numai 2 ani, din Marea Britanie, a murit de foame, dupa ce tatal sau cu care locuia a suferit un infarct si a decedat. Cadavrul micutului Bronson Battersby a fost gasit ghemuit langa cel al tatalui sau, Kenneth Battersby, in varsta de 60 de ani, in casa lor pe 9 ianuarie. ...continuare.

Un paradox al cresterii economice: PIB-ul Romaniei a crescut, dar industria a scazut puternic. Cele mai afectate industrii sunt metalurgia, industria lemnului sau mobilei, dar si industria textilelor si hainelor. Cum s-a ajuns in aceasta situatie?

publicat 2024-01-19 08:30:18 (Ziarul-Financiar)
Un paradox al cresterii economice: PIB-ul Romaniei a crescut, dar industria a scazut puternic. Cele mai afectate industrii sunt metalurgia, industria lemnului sau mobilei, dar si industria textilelor si hainelor. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Industria Romaniei a incheiat 2023 pe minus, dupa ce, la 11 luni din an, cele mai recente date disponibile, productia din industrie scadea cu 5%, arata datele de la Institutul National de Statistica (INS). Sectoarele care au performat cel mai slab au fost industria lemnului, mobilei, modei si metalurgia. Industria, care face spre 23-25% din PIB, in functie de performanta din anul respectiv, incheie astfel al cincilea an pe minus, in vreme ce economia a crescut. De ce nu isi revine sectorul... ...continuare.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Cum va fi vremea pana la jumatatea lunii februarie

publicat 2024-01-19 08:30:12 (ProTV)
Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Cum va fi vremea pana la jumatatea lunii februarie Temperaturile se vor situa usor peste cele oblisnuite în aceasta perioada, în cea mai mare parte a tarii, pâna aproape de jumatatea lunii februarie, releva prognoza meteorologica pentru urmatoarele patru saptamâni, facuta publica, vineri, de ANM.   ...continuare.

Unii fermieri si transportatori continua protestele, in ciuda masurile aprobate de Guvern: "Agricultura romaneasca moare"

publicat 2024-01-19 08:30:12 (ProTV)
Unii fermieri si transportatori continua protestele, in ciuda masurile aprobate de Guvern: Agricultura romaneasca moare Transportatorii si fermierii care au mai ramas în strada, cei asa-numiti "independenti", vor sa continue protestele pâna când concesiile facute de guvernanti vor fi publicate în Monitorul Oficial. ...continuare.

Coreea de Nord a testat o drona nucleara subacvatica pentru a descuraja SUA, Coreea de Sud si Japonia

publicat 2024-01-19 08:30:11 (Mediafax)
Coreea de Nord a testat o drona nucleara subacvatica pentru a descuraja SUA, Coreea de Sud si Japonia Testul sistemului "Haeil-5-23", un nume pe care Coreea de Nord l-a dat dronelor sale subacvatice cu capacitate nucleara, a fost efectuat de Ministerul Apararii in apele din largul coastei sale estice, a precizat raportul, fara a preciza data. ...continuare.

Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a beneficiat de un certificat fals de vaccinare impotriva COVID-19, arata concluziile unei anchete

publicat 2024-01-19 08:30:08 (Libertatea)
Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a beneficiat de un certificat fals de vaccinare impotriva COVID-19, arata concluziile unei anchete O ancheta a Biroului controlorului general al Braziliei a scos la iveala o serie de neconcordante intre documentele ale Ministerului Sanatatii si carnetul de vaccinare impotriva COVID-19 al fostului presedinte Jair Bolsonaro, relateaza AFP, citata de Agerpres. Carnetul de vaccinare arata ca Bolsonaro a primit o doza de vaccin in iulie 2022, la Sao Paulo. […] ...continuare.

Trafic oprit pe DN2, in Suceava, unde un TIR din Ucraina a derapat

publicat 2024-01-19 08:30:07 (Jurnalul-National)
Trafic oprit pe DN2, in Suceava, unde un TIR din Ucraina a derapat Traficul este oprit vineri dimineata pe DN2, in localitatea Balcauti, judetul Suceava, unde un TIR din Ucraina a derapat si a rama imobilizat intr-un sant si partial pe carosabil. ...continuare.

Astazi incep Jocurile Olimpice de Tineret de Iarna - Gangwon 2024. 33 de romani iau startul in Coreea de Sud. Succes, TEAM Romania!

publicat 2024-01-19 08:30:07 (Jurnalul-National)
Astazi incep Jocurile Olimpice de Tineret de Iarna - Gangwon 2024. 33 de romani iau startul in Coreea de Sud. Succes, TEAM Romania! Vineri incep Jocurile Olimpice de Tineret de Iarna, in Asia, in orasul Gangwon, situat in extremitatea nordica a Coreei de Sud. Ceremonia de deschidere este programata pentru 19 ianuarie 2024 si va avea loc simultan la Gangneung Oval si la PyeongChang Dome ...continuare.

Incendiu violent la o casa din Vaslui. O femeie a fost gasita moarta

publicat 2024-01-19 08:30:07 (Jurnalul-National)
Incendiu violent la o casa din Vaslui. O femeie a fost gasita moarta Un incendiu violent a izbucnit vineri dimineata la o casa din localitatea Bejenesti, judetul Vaslui. Pompierii au gasit in interior trupul carbonizat al unei femei. ...continuare.

X la putere: Paradoxul clientului roman

publicat 2024-01-19 08:30:07 (Jurnalul-National)
X la putere: Paradoxul clientului roman Puterea de cumparare a romanilor a fost pe locul 33 din cele 42 de tari europene in 2023, in vreme ce Germania s-a situat pe locul 9, dar cu toate acesta, cand vine vorba despre masini de lux, acest clasament nu mai are relevanta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.