EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iranul incearca sa provoace Al Treilea Razboi Mondial. Joe Biden, presat sa riposteze | "Va fi o abordare nuantata"

publicat 2024-01-29 23:00:03 (Antena3)
Iranul incearca sa provoace Al Treilea Razboi Mondial. Joe Biden, presat sa riposteze | Va fi o abordare nuantata Iranul incearca sa provoace un Al Treilea Razboi Mondial, dupa atacul cu drona lansat asupra fortelor americane stationate in nord-estul Iordaniei. ...continuare.

Centrul Vechi al Capitalei, o bomba cu ceas

publicat 2024-01-29 23:00:02 (Adevarul)
Centrul Vechi al Capitalei, o bomba cu ceas In caz de incendiu sau cutremur numarul victimelor din Centrul Vechi al Bucurestiului ar fi foarte mare din cauza interventiei intarziate. Primaria Capitalei a fost informata cu privire la aceasta problema, dar fara rezultat. ...continuare.

Victorie categorica a CFR Cluj, cu Adrian Mutu debutant in postul de antrenor al echipei

publicat 2024-01-29 23:00:02 (Adevarul)
Victorie categorica a CFR Cluj, cu Adrian Mutu debutant in postul de antrenor al echipei Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a invins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, in ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal. ...continuare.

Trump 2.0 ar insemna "Make America Great Again" la puterea a doua. Este Europa pregatita? Nu

publicat 2024-01-29 22:45:15 (Ziarul-Financiar)
Trump 2.0 ar insemna Make America Great Again la puterea a doua. Este Europa pregatita? Nu 2018, la un summit G7: liderii lumii occidentale vs Donald Trump. In urma cu doar jumatate de an per­spec­tiva ca Donald Trump sa revina la Casa Alba era pentru liderii europeni ca un vis urat, despre care mai bine nu vor­besti. Dar acest vis poate deveni reali­tate si tot mai multa lume se intreaba daca Europa este pregatita politic si economic pentru ceea ce a devenit cunoscut ca Trump 2.0. ...continuare.

Inceputul de an aduce premise si presiuni sporite pentru cresterea salariilor in Europa. BCE se teme ca acestea pot reinvia inflatia

publicat 2024-01-29 22:45:15 (Ziarul-Financiar)
Inceputul de an aduce premise si presiuni sporite pentru cresterea salariilor in Europa. BCE se teme ca acestea pot reinvia inflatia Autor: Catalina Apostoiu Anul acesta ar putea aduce o imbunatatire a situatiei financiare a celor mai slab platiti dintre salariatii Europei, in conditiile in care cresterile salariilor minime nationale depasesc inflatia in multe tari, revela un studiu citat de Bloomberg. ...continuare.

Alexandru Rafila: Ne aflam in a treia saptamana de crestere consecutiva abrupta a numarului de cazuri de gripa

publicat 2024-01-29 22:45:08 (Libertatea)
Alexandru Rafila: Ne aflam in a treia saptamana de crestere consecutiva abrupta a numarului de cazuri de gripa Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat luni seara ca Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere „abrupta” a numarului de cazuri de gripa, subliniind ca s-au inregistrat decese cauzate de aceasta boala. Rafila estimeaza ca numarul acestor viroze va incepe sa scada peste o saptamana, relateaza News.ro. „Avem si cateva decese inregistrate […] ...continuare.

Pui de urs, prins intr-o capcana in Odorheiul Secuiesc. A fost emis mesaj Ro-Alert dupa ce un al doilea pui si ursoaica au fost reperati in zona

publicat 2024-01-29 22:45:08 (Libertatea)
Pui de urs, prins intr-o capcana in Odorheiul Secuiesc. A fost emis mesaj Ro-Alert dupa ce un al doilea pui si ursoaica au fost reperati in zona Puiul de urs a fost prins luni seara intr-o capcana, pe o strada din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, iar ursoaica si al doilea pui se afla in zona. Ca urmare, oamenii au fost avertizati privind prezenta animalelor prin mesaj Ro-Alert, scrie News.ro. Potrivit ISU Harghita, printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul ca in municipiul […] ...continuare.

O delegatie a FMl incepe luni o vizita de patru zile in Romania

publicat 2024-01-29 22:45:08 (Jurnalul-National)
O delegatie a FMl incepe luni o vizita de patru zile in Romania O delegatie a Fondului Monetar International condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, incepe luni o vizita de patru zile in Romania, in cadrul intalnirilor periodice pe care institutia le are cu autoritatile romane, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.

Buget de 104 milioane de lei pentru sportul romanesc! Handbalul a ramas fara finantare + "Jocurile Olimpice sunt o prioritate nationala"

publicat 2024-01-29 22:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Buget de 104 milioane de lei pentru sportul romanesc! Handbalul a ramas fara finantare + Jocurile Olimpice sunt o prioritate nationala Elisabeta Lipa, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport si Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman au prezentat astazi bugetul sportului romanesc pentru 2024 # Lipa a anuntat ca Federatiile de canotaj, box si tenis de masa vor urma sa incaseze cei mai multi bani, dar ca cei de la handbal, hochei si tenis nu vor primi niciun ban pana in acest moment # Covaliu a precizat ca obiectivul Romaniei la Paris este de 6-8 medaliiLuna ianuarie a ... ...continuare.

Rasturnare de situatie in cazul lui Andrea Compagno? Atacantul ezita sa plece de la FCSB!

publicat 2024-01-29 22:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rasturnare de situatie in cazul lui Andrea Compagno? Atacantul ezita sa plece de la FCSB! Andrea Compagno (27 de ani) nu a hotarat inca sa plece de la FCSB, in ciuda tratamentului ostil din partea patronului Gigi Becali, tradus intr-un numar scazut de minute in ultima vreme la "ros-albastri", culminat cu scoaterea italianului din lot pentru derby-ul cu Universitatea Craiova (castigat de bucuresteni in deplasare cu 3-0). ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.